Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tek parmak deniyrm. dediğn gibi ittirmeye çalışıyrm.. işte ilki girince, hemencik diğerine geçmek istiyrm.. ama ilk parmağı pek hareket ettirmedm içinde..

bende hep diğerine geçmek istiodum ama önce ilk yaptığına alışmalısın olmuo yoksa hemen . içinde hareket ettir baya . sonra anlarsın zaten alıştığını giriş çıkışı rahatlaşır ondan sonra diğerine geçersin canm. ne kadar süre yapıyorsun egzersizleri en az yarım saat yaparsan alışırsın hemen..

aynen bende hep evdeyim çok sıkıcı tatilde yapamadık .. 27sinde nereye gidiosunuz :44: anlamadım..
antalya da tanıdığınızmı var tam tatil yeri. güzel geçer inşallah .. benim yerimede gezin :) ben gezemiom.

önce adiyaman 1bucuk hafta kaynanamlara, sonra 2günlügüne kirsehir abimlere, en sonda antalyaya marinem resort oteline benim cikmem gerek esim gelmek üzere, kendinize iyi bakin, öptüm bebisle seni:KK54:

bende hep diğerine geçmek istiodum ama önce ilk yaptığına alışmalısın olmuo yoksa hemen . içinde hareket ettir baya . sonra anlarsın zaten alıştığını giriş çıkışı rahatlaşır ondan sonra diğerine geçersin canm. ne kadar süre yapıyorsun egzersizleri en az yarım saat yaparsan alışırsın hemen..

hıım evet onu soracaktm bir de.. ne kadar süre yapıyrsnz? diye.. ben 10-15 dk en fazla.. 2 -3 kere deniyrm, bırakıyrm..

naptın kızz anlat bakalım 2gündür kayıpsın:KK16::KK16:

ya kayınvalidemler yemeğe gelecek diye cumartesi kocamla birlikte tüm gün temizlik yaptık bütünnnn evi kaldırdık valla geberdim yorgunluktan.. bugünde tüm gün yemek yaptım valla 8-9 çeşit oldu heralde işte anca fırsat bulup nete girebildim..:KK76::KK76::KK76: sen neler yaptın bakalım nası gidiyor egzersizlerrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

slm kızlar bugünkü egzersizimide yapmış bulunmaktayım...parmak zor olduğu için aparat yaptım ben kaleme pamuk sardım 2 parmak kalınlığında oldu ve 5 cm falan adım yabi parmak desek hepsini aldım sayılır git gelde yaptım yarında gene biraz onla yapıcam birazdaha ilerletcem sonra biraz daha kalınlaştırcamm.. işte böle :KK76:

ya kayınvalidemler yemeğe gelecek diye cumartesi kocamla birlikte tüm gün temizlik yaptık bütünnnn evi kaldırdık valla geberdim yorgunluktan.. bugünde tüm gün yemek yaptım valla 8-9 çeşit oldu heralde işte anca fırsat bulup nete girebildim..:KK76::KK76::KK76: sen neler yaptın bakalım nası gidiyor egzersizlerrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

vayyy bee aferin hamarat gelin:KK6::KK6::KK6:tatlım ben hala regl le uğraşıorum yarında yapamam salı belki ,çarşamba kesin, işallah yanii hala cesaretimi kaybetmediysem tabii :18::18::18:

slm kızlar bugünkü egzersizimide yapmış bulunmaktayım...parmak zor olduğu için aparat yaptım ben kaleme pamuk sardım 2 parmak kalınlığında oldu ve 5 cm falan adım yabi parmak desek hepsini aldım sayılır git gelde yaptım yarında gene biraz onla yapıcam birazdaha ilerletcem sonra biraz daha kalınlaştırcamm.. işte böle :KK76:

süper gidiyosun:nazar: aynı benim gibi yapmışın.. bana da iki parmak zor gelince aparatla devam ettim..

süpersin valla bravo:nazar::nazar::KK9::KK9:

dün yapamadım bi egzersiz yorgunluktan sızmış kalmışım zaten. bugün işte denedik yine serçeparmak full alıyorum hepsi o 3 kere fln denedik hepsindede rahatlıkla girdi dedim artık işarete geçelim bari onu denerken ucu girdi çok yoğun bi baskı hissettim çektik hemen... yani ilerleme yok aynı yerde sayıyorum.. ama yinede ilke göre daha rahat aldım.. en komiğide ben eşim parmağını sokunca ucu fln girdi heralde dedim anam hepsini sokmuş bile haberim yok ya alıştım sanırım tek ilerlemem o oldu yani.. bakalım yarın tekrar işareti denemek istiyorum ah bide şu heycan olmasa alışamadım kalbim duracak gibi oluyorum egzersiz sırasında bi türlü rahatlamayı öğrenemedim inşallah onuda aşıcam ama artık karamsarlığı bi kenara bıraktım.. yapıcam ben bu işi eminim:KK19::KK19::KK19:

X