- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.821
benim gibi korkak tavuk bile bişey hissetmediyse dahada korkulacak bişey yok derim
ben de korkulcak bişey yok die düşünüyorum canım ya, burdan da bayaa cesaret aldım bakalım hayrlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim gibi korkak tavuk bile bişey hissetmediyse dahada korkulacak bişey yok derim
sağol canım eşime aldırym o zaman ultrason jelini, onu direk vajinaya sürmeliym dimi ?
parmakla mı egzersiz yapacaksın eğer öyleyse hem parmağına sür hem vajinaya birde eline ameliyat eldiveni geçir sağlığın için
yok canım ya parmak yapamam ben direk eşimle yapcam , denicem yani.
yaaa sana kötü bi haberim var regl oldum offffffff offffffff bu hayattaki herşey bana düşmann herşeyyy nasılda kararlıydım bu akşam eş parmağıyla yapcaktım şimdi koskocaa 5gün daha bekle zalımmm dünya yaa
hangi jeli önerirsin canım ? ne alcağımı bilmyrm bide her eczanede olmaz dimi internetten mi sipariş versek?
üzülme yaa benimde ilk denememden sonra regl olmuştm sonra geçti ve bak dün gece bi ilerleme kaydettimm.. regl olduğum süre içerisinde de hep kk yı okudum yeni şeyler öğrenmek için bitince tekrar ve daha ciddi denicem dedim sende öle yap bence
Canımbenultrason jel ialacağım buradaki arkadaşalrın tavsiyesi üzerine ama uyarıcı özelliği nedeniyle femolub da almaya karar verdim fakat eczanelerde bulamadım. O nedenle az önce internetten sipariş verdim.
zaten başka yapcak bişi yok mecburen bekleyecem ama dahada hırslanırım işallah yaahadi bakalım ben başlayana kadar sen hallet buişi bana direktifler verirsin artık sen haftaya kadar başarırsın hissediorum benn
egzersiz yapmadan mı peki hiç giriş oldu mu?ıkınma ve nefesi unutma pe..popo yönüne eğimli giricek bunlar önemli konular
yok canım ilk defa gircek işte bakalım olursa, taamam nefesi ve ıkınmayı unutmuorum diğerini de öğrendiğm ii oldu.
egzersiz yapmadan mı peki hiç giriş oldu mu?ıkınma ve nefesi unutma pe..popo yönüne eğimli giricek bunlar önemli konular
canm bizde öyleyiz merak etme ama şanslsınki daha yeni evlisin ve burayı buldun ama egzersiz yapmak zorundasın tatlımmm bende yapamam edemem diodum ama başladım bilee
durumunu bilmiyorum ama egzersiz yapmadan direk p.s denemesi bizim durumumuzda olanlar için çokta iyi bi sonuç getirmiyor..
ya şu kırmızıdan sonra gerildim biraz kendimi huzursuz hissediyorum.. çok hassasım bu konuda.. keşke olmasaydıı
boşver tatlım sen takma o kırmızıyı giden gitmiştir kalmışsada gider elbet kovarsın sen onuu
ben bacaklarımı çok kasıyorum onun için alamıyorum içime aslında kasmasam olucak ama elimde değil.. bu kasılmayla ilgili ne öneriyorsunuz..
gazım kaçtı sanırım biraz daha gaza ihtiyacım varr
canım daha yeni evlyz durumumu da çok bilmyrm adet öncesi dönemimdi , hassaslaştm sanırım ilk denemede ondan olmadı die düşünüorum sonra adet oldum zaten şmdi de denicez bakalım iftardan sonra ii olursak tabi, bu seferde oruç vurdu fena, halimiz kalmıo hiç daha 12 gnlk evlyz daha bakalım.