kızlarrrrr iyigecelerrr
az önce eşimle egzersize başladıkk veee serçepamağını sonuna kadar aldımmm
allahım inanamıyorumm kendime ya heycandan uyuyamadım kalktım hemen buraya yazım dedim gerçi kimse yok ama herkes gelince okusun istiyorum..
varya kızlar benim durumumda olan herkes bakın kesinlikle 1 gram acı hissetmedim.. uzaktan yakından acıyla alakası yokk... derin derin nefes aldım verdim eşimde sağolsun yavaş yavaş yaptı canım acıcak die korkudan ama acı yokk
aslında orta parmağa gececektik hemen ama dedim bugün serçe parmakla deneyelim sadece.. zaten 1 erkek serce parmağıda tahmin edersinizki benim orta parmağım kadar
allahımm şükürler olsun yarabbimm.. bi parmak çook aman aman bişey değil ama benim için inanılmazzz bir gelişme.
öğleyin buseumutla konuşup anlaşmıştık 1 parmak almadan gelmek yok diye sanırım oda bana büyük gaz olduuu
eş parmağı bana nasılda uzak geliyordu asla yapamam kendim denerim diyordum off daha kolaymış meğerr benim canım tatlı heralde kendikendime yapamadım ama eşimle çok daha kolay olduu..
benim için inanıllmaz bişey ya sadece dışına dokunuyordum içine sokmak benim için mümkün olmayan bişeydiii
önerisi olan varsa yazın nolur mutlaka ben daha kararlıyım artık.. yaptıkça dahada hırslandım çok mutluyum yaa gece gece valla salak salak güldüm durdum yataktada zaten