Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ozumcum ya ben bu hamile klamak için uygun zmanları falan anlamadım :) nas anlıyosunuz siz? bid belirtileri neler ay heyecanlandım benim reglime 13 gun var

ozumcum ya ben bu hamile klamak için uygun zmanları falan anlamadım :) nas anlıyosunuz siz? bid belirtileri neler ay heyecanlandım benim reglime 13 gun var

bende hiç anlamadım gülümmmm bende ummadım anda kalmışımmm ama geneldeee adet bitiiktn sonra 10..günmü oluomuuş ymurtlama dönemi bende tam bilmiomm google yaz yumurtlama dönemini hesapla diee çıkıo galiba...hakkında hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahh......

abowwww ben yumurtlama donemindeymişim vajiyi yendigim gunlerde ve su gunlerde
allahım sen hayırlısını nasip et yarabbim. ya kendimi tavuk gbi hissediyom

abowwww ben yumurtlama donemindeymişim vajiyi yendigim gunlerde ve su gunlerde
allahım sen hayırlısını nasip et yarabbim. ya kendimi tavuk gbi hissediyom

hakkında hayırlısı canımmmm senide bekleyelim bakalım varmııı ...ben çıkıom kıslar kendinize iyi bakın...hayırlı iftarlar.......

görümcezede ayy nikin banada uyuyor valla

biçok kişiye uyuyo sanırım :))

ben de doktora bir miktar para döktükten sonra sömürüldüğümü farkedip bu meseleyi çözenlerdenim. buradaki msjların çok olumlu katkısı oldu, herkese çok teşekkürler...
ayrıca, çok çok primitif durumdaki arkadaşlara tek önerim: hiç yüksek meblağları doktorlara dökmeyin, durumunuzu bir jinekolağa anlatıp, doğru yerden emin olun ve sonrasında buradaki egzersizlere devam edin.

evet bir çok kişi hitap ediyor nikin :) Rabbim başka dert sıkıntı vermesin...evet bazı doktorlar tamamen para tuzağına düşürüyorlar Rabbim tüm arkadaşları kurtarsın tez vakitte.eşim de ikna olsaydı ben de para basıp giderdim ama ısrarla doktorluk bir işin yok beyninde iş bitiyor dedi ve beni hep durdurdu.haklıymışta iyi ki götürmemiş

aynıyız canım ocak 85 liyim doğurana kadar 27 olucam 2.yi ne ara yapıcam bilmem.bence sen de geç kalma yaşın ideal inşallah vardır bişiler...

ay heyecan yaptım :) ya valla genc anne olmak cok guzel geliyo bana ama ne bilim vajinismus gibi bu dusuncede kalıplaşmıs heralde beynimde daha evleneli 2 bucuk ay oldu diyom biraz gezsek diyom ama halbuki oda engel degilki gezdikten sonra :) sanki onla basbasa kalmalıyım biraz falan diye kalıplasşmıs dusunceler var beynimde.. ama bi yandan mantıklı dusununce zamanı geldi diyorum ileriye donuk dusununce.. hem esim cok mutluolur kız
bu arada bende subat 85 liyim :)

Son düzenleme:

ah inşallah inşallahh canım saol desteğin ve yardımın için. söylediklerini dikkate alıcam mutlaka

sende yeni evlisin bende evlendim 5 ay sonra hamile kaldım...ahh yavrum bizde gezeriz tozarız dedik ama nerdeeee şimdi düğün borcu ödüyoz diye çıkamıyoz.sonra eve doğal gaz yaptırcaz yine çıkamıycaz yani inan evlenince bişiler çıkıyor.çok şükür okurken ve babamın evinde çok gezdim hala doymuş değilim aslında ama olsun napalım evlenince bişilere katlanıcaz şimdide bebek eşyaları alıcaz yavaş yavaş kıyıya köşeye para atmaya çalışıyom.ama güzel şeyler bebek için hazırlık yeterki sağlıklı olsun da seneye gideriz tatile bebişimizle inşallah bakalım koçiş öle söz verdi

dogru diyosun sekerim Çok şükür bende okurken babamın evindeyken az gezmedim :9 bizde bebş olursa onla gezeriz diyoz artık yoksa dediğin gibi her zaman bişey cıkar.. buda zamanında sonctaalla hayırlısını versin..

amin şekerim valla böle giderse vaji nufusu patlama yaşayacak art arda doğuruyoruz kızlarla inşallah sizlerde de vardır arayı açmayız.bu arada sen de istanbuldamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…