- 22 Nisan 2009
- 461
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.621
ozumcum ya ben bu hamile klamak için uygun zmanları falan anlamadım :) nas anlıyosunuz siz? bid belirtileri neler ay heyecanlandım benim reglime 13 gun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım mesaj kutun dolu attım ama gitmedi temizlersen iyi olur:26::26:
ozumcum ya ben bu hamile klamak için uygun zmanları falan anlamadım :) nas anlıyosunuz siz? bid belirtileri neler ay heyecanlandım benim reglime 13 gun var
bende hiç anlamadım gülümmmm bende ummadım anda kalmışımmm ama geneldeee adet bitiiktn sonra 10..günmü oluomuuş ymurtlama dönemi bende tam bilmiomm google yaz yumurtlama dönemini hesapla diee çıkıo galiba...hakkında hayırlısı canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahh......
abowwww ben yumurtlama donemindeymişim vajiyi yendigim gunlerde ve su gunlerde
allahım sen hayırlısını nasip et yarabbim. ya kendimi tavuk gbi hissediyom
abowwww ben yumurtlama donemindeymişim vajiyi yendigim gunlerde ve su gunlerde
allahım sen hayırlısını nasip et yarabbim. ya kendimi tavuk gbi hissediyom
size de hayırlı iftarlar kızlar ay bende bekliom hem istiom hem istemiyom ne blim gariip bid uygu yaa.. esime kalsa dunnden razı
görümcezede ayy nikin banada uyuyor valla
biçok kişiye uyuyo sanırım :))
ben de doktora bir miktar para döktükten sonra sömürüldüğümü farkedip bu meseleyi çözenlerdenim. buradaki msjların çok olumlu katkısı oldu, herkese çok teşekkürler...
ayrıca, çok çok primitif durumdaki arkadaşlara tek önerim: hiç yüksek meblağları doktorlara dökmeyin, durumunuzu bir jinekolağa anlatıp, doğru yerden emin olun ve sonrasında buradaki egzersizlere devam edin.
kıs yazdım ama görmedin yendiğin zamanlar korunmuşmuydunuz???
valla simdiye kadar hiç korunmadık :) aslında cocuk olsada olur uzulmeyiz ama ne bilim hemen olması da biraz urkutucu geliyo arada sırada.
başta ürkütücü geliyor ama sonra iyi ki olmuş diyorsun.yaşın kaç ki canım???
26 yasındayım canım :) esimde 29 aslında bence mantıklı dusununce zamanı
aynıyız canım ocak 85 liyim doğurana kadar 27 olucam 2.yi ne ara yapıcam bilmem.bence sen de geç kalma yaşın ideal inşallah vardır bişiler...
bu azimle gidersen bence b haftada ascaksın canım.. emin olun onemli olan oraya kac gun ne kadar bişi soktugumuz degil.. onemli olan akıl yolu ile oraya bir cismin rahatlıkla girdigini kavramak... hele es parmagı deneyebiliosanız 1 haftada yenersiniz sekerler asma es parmagı yapamıosanızda eger aklınıza rahat bi sekilde oraya bişi giriyo dedirtebiliyosanız bu işin yarısından cogu olmustur onemli lan su kızlar..
1) kendimize inannalım
2) biraz hızlandıralım zamanı
3)Acı yok kesinlikle bunu unutmayalım sadece 2-3 sn lik bir his var o da neredeyse yok gibi..
veeeee hazırım diyelim zaman belirlemeden deneyelim olursa olur olmazsa egzersize devam diyelimmm..
eminim cok yakınsınız kızlar
ay heyecan yaptım :) ya valla genc anne olmak cok guzel geliyo bana ama ne bilim vajinismus gibi bu dusuncede kalıplaşmıs heralde beynimde daha evleneli 2 bucuk ay oldu diyom biraz gezsek diyom ama halbuki oda engel degilki gezdikten sonra :)
sende yeni evlisin bende evlendim 5 ay sonra hamile kaldım...ahh yavrum bizde gezeriz tozarız dedik ama nerdeeee şimdi düğün borcu ödüyoz diye çıkamıyoz.sonra eve doğal gaz yaptırcaz yine çıkamıycaz yani inan evlenince bişiler çıkıyor.çok şükür okurken ve babamın evinde çok gezdim hala doymuş değilim aslında ama olsun napalım evlenince bişilere katlanıcaz şimdide bebek eşyaları alıcaz yavaş yavaş kıyıya köşeye para atmaya çalışıyom.ama güzel şeyler bebek için hazırlık yeterki sağlıklı olsun da seneye gideriz tatile bebişimizle inşallah bakalım koçiş öle söz verdi
dogru diyosun sekerim Çok şükür bende okurken babamın evindeyken az gezmedim :9 bizde bebş olursa onla gezeriz diyoz artık yoksa dediğin gibi her zaman bişey cıkar.. buda zamanında sonctaalla hayırlısını versin..