ay sorma özüm. ben psikologa gittiğimde 2 parmak aldığımı söylemiştim. o da "çok şanslı bir psikologum, hem bilinçli bir danışanımsın hem de epey yol katetmişsin" derken meğer içi kan ağlıyormuş bizim bu sorunumuzu kendimiz çözmemize ramak kaldığı için. ilk gün epey rahatlatmıştı, yaptıklarıma devam etmemi ve ek olarak mastürbasyon yapmamı önermişti, konuşmaları rahatlatmıştı bizi. ikinci gidişimizde ilk söylediklerini söyleyip durdu 1 saat boyunca, hatta eşim bozdu kadını ama kadın yine aynı lafları söyleyip durdu. işin daha sinir bozucu kısmı, kadın cem keçecinin kitabını ezberleyip gelmiş, kelimesi kelimesine aynı, örnekler bile. kitaptan resimler gösteriyor ama kitabın ismini kapağını saklıyor. kitabı ben de aldım ve kitapta en ağır vajinismus vakası için 8-10 seans gerektiğini söylerken kadın bize 6-8 seans yeterli sizin için demişti. 2. kez gittiğimizde bize ilk hafta söylediklerini tekrar edip durduğunda bir sonraki hafta için verdiği ödev okşama egzersiziydi. birbirmizin genital bölgelerine ve göğüslerine dokunmadan masumca vücudumuza masaj yapacakmışız!!!
yahu, biz o aşamaları çoktan aştık, çıplakken utanma arlanmamız kalmamış, bi tek o işi yapmamışız, 2 parmak içerde patır kütür geziyor, kadın bizi en baştan başlatıyor. ödevi yapmadım tabi, parmaklara devam ettim. sanki görücü usulü yeni evlendik, utanıyorz birbirimizden de vücudumuzu tanıtmaya çalışıyor. bir de dedi ki haftaya sizi ayrı ayrı alcam, çift seans. çıkarken sorduk ücret nasıl olcak haftaya diye, ücret çift ücretmiş. 130x2 yani. her hafta 130 lira veriyoruz, bazı haftalar 260 lira!! onun yerine kuşadasına gider 1 günde hipnozla çözeriz daha iyi. o gazla vajinismus majinusmus kalmadı bende, verdim gitti :)))
çok sinirlendik. gerçekten etik olsa kadın, sekreteri beni arayıp ertesi günkü randevuyu hatırlattığında, bende "sorunumuzu çözdük, selamımı iletin" dediğimde beni arar tebrik eder ya da sorardı durumu. aramadı hiç.
aman aman, psikologların çoğu böyle.