- 9 Aralık 2010
- 339
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.441
cnm geçmişi okuyodum yeni gördüm ya hiç halim yok ya egzersiz yapmaya ifterdan sonra yürüyüş yapalım dedik biraz gelincede bi halsiz kaldım öle yapamıyorum bu aralar yaa :26: sen nasılsın cnm nasıl gidiyo iki parmağa geçmişsin galiba cnm maşallah iyi ilerliyosun ben daha tek parmakta kaldım ilerliyemiyorum yayağmur canım napıyosun hiç sesin çıkmıyo, egzersiz yapmıyomusun yoksa kıs
bebeyağı mantar yapıo banada yaptı malesefo yüzden jel daha iyi her zmaan için ben ultrason jeli kullandım buradan tavsiye üzerine .. hem uygun hem zararsız medicallerde bulunuyor ama ben eczaneye sölemiştim getirtebilirmisiniz diye getirdiler sağolsunlar. hem ultrason jeli anlaşılmaz neye kullanacağın utanma hiç bence. vazelin kullananda vardı gerçi iyi diyorlardı ..
cnm geçmişi okuyodum yeni gördüm ya hiç halim yok ya egzersiz yapmaya ifterdan sonra yürüyüş yapalım dedik biraz gelincede bi halsiz kaldım öle yapamıyorum bu aralar yaa :26: sen nasılsın cnm nasıl gidiyo iki parmağa geçmişsin galiba cnm maşallah iyi ilerliyosun ben daha tek parmakta kaldım ilerliyemiyorum ya
Ben evli değilim ama oraya tek parmağımı sokabiliyorum(parmaklarım çok ince).Bekaret takıntım yok o nedenle merakımdan ikinci parmağımı da sokmayı denedim fakat başarılı olamadım.Regl dönemimde tampon kullanmayı da denedim ancak fazla kanamam olmadığından olsa gerek beceremedim ve moralim inanılmaz bozuldu.Sonuçta tampon kızlık zarına zarar vermeyen ve penisin yanında boyut olarak küçücük kalan bir şey.Acaba ileride ben de mi vajinismus olacağım.Benim ağrı eşiğim çok düşüktür.Kan tahlili bile yaptıramıyorum bu yüzden
aa iyi çok şükür canımm ... vala bulantı mahvedio ya.. bende şuan sürekli acıkıom ya bebek meğerse vitamini hemen çekermiş :)
Hmm bir de mantarla uğraşmak istemem o zaman bakıcaz çaresine,battı balık yan gider=)teşekkürler öneriler için..
valla doğrudur canım şimdi yemek yedim tepinip duruyor benim ki
ne demek inşallah kısa sürede sizde yenersiniz bu sorunu..
canım öyle deme ya yapmaya çalış, bi an önce kurtulmak istemiyomusun.. ben de tatil arası verdiğim için tökezledim biraz..
bende tatil arası verdim soğudum bu sefer ya çok istiyorum kurtulmak yarın başlıycam artık egzersize inşallah en kısa zamnada kurtuluruzz
yaaa ne güzelll sevinmiştir yemek gelince sevinçten oynuodur içeride
ben daha hissedemiom yani arada çok hafif hissediom o kadar ..
bende tatil arası verdim soğudum bu sefer ya çok istiyorum kurtulmak yarın başlıycam artık egzersize inşallah en kısa zamnada kurtuluruzz[/QUOTE .!.:inşallah canım.. Rabbim yardımcımız olsun..
demekki sevindine kadarlık oldun şimdi.bende 1 haftadır falan net hissediyorum yani 19. hafta biterken başladı...
öylemii . ben 18. haftadayım 18+3 az kaldı o zaman banada inşallah
nazlı sen tetenoz aşısı olmuşmuydun ya ben daha sağlık ocağına gitmedim hiç
kızlar hepinize hayırlı geceler.. ben çıkıyorum artık.. Allaha emanet olun :90::90::90:
az kalmış canım sende de başlar pıtırtılar yok olmadım canım 20.haftaya girince yapıyorlar sanırım ama ben 10 gün sonra ilaç yazdırcam ikisini bir çıkarırım aradan sen de git gebelik çizelgeni yapsınlar
çizelgemi yapıolarmış . banada doktor 20. haftadan sonra dedi ben sana hatırlatırım dedi ama benim bir daha ki doktor günüm 23. hafta. ben ona demeden gidim o zaman
20.haftaya girmen yeterli oluyormuş 23.hafta da da gitsen yaparlar herhalde geç kalma gibi bir şeyi var mı bilmiyorum.evet çizelge yapıyorlar her ay gidip tansiyon,kilo ölçüyorlar kağıda yazıyorlar.bebek doğunca da bebeğin her ay kilosun boyu ölçülüyormuş.
hımmm doğru öyleymiş ya .. bebek doğuncadamı bakıolarmış ne güzel. bende sağlık ocağına gitmeye geç kalmışım o zaman. bu aşılar zaten bi kere değilmiş sanırım. o yüzden geç kalma durumu varmıdır bende bilemedim.
evet bakıyorlarmış canım.hmm valla bilmiyom kaç tane aşı var:26::26:neyse canım ben çıkıyorum sanki uykum geldi gibi öpüyorum kendine dikkat et