Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yağmur canım napıyosun hiç sesin çıkmıyo, egzersiz yapmıyomusun yoksa kıs
cnm geçmişi okuyodum yeni gördüm ya hiç halim yok ya egzersiz yapmaya ifterdan sonra yürüyüş yapalım dedik biraz gelincede bi halsiz kaldım öle yapamıyorum bu aralar yaa :26: sen nasılsın cnm nasıl gidiyo iki parmağa geçmişsin galiba cnm maşallah iyi ilerliyosun ben daha tek parmakta kaldım ilerliyemiyorum ya

Hmm bir de mantarla uğraşmak istemem o zaman bakıcaz çaresine,battı balık yan gider=)teşekkürler öneriler için..

canım öyle deme ya yapmaya çalış, bi an önce kurtulmak istemiyomusun.. ben de tatil arası verdiğim için tökezledim biraz..

daha bekarken korkmadan tek parmak aldıysan, sanmam ki vajinismus olasın.. bize evli olduğumuz halde oaraya parmak sokmak zorunda olmak çok iğrenç gelmişti.. başka çare olmadığından yaptık.. canım sen bence bu topiğe girme, sonuçta psikolojik bi sıkıntı bu.. etkilenebilirsin..

öylemii . ben 18. haftadayım 18+3 az kaldı o zaman banada inşallah
nazlı sen tetenoz aşısı olmuşmuydun ya ben daha sağlık ocağına gitmedim hiç

az kalmış canım sende de başlar pıtırtılar yok olmadım canım 20.haftaya girince yapıyorlar sanırım ama ben 10 gün sonra ilaç yazdırcam ikisini bir çıkarırım aradan sen de git gebelik çizelgeni yapsınlar

çizelgemi yapıolarmış . banada doktor 20. haftadan sonra dedi ben sana hatırlatırım dedi ama benim bir daha ki doktor günüm 23. hafta. ben ona demeden gidim o zaman

çizelgemi yapıolarmış . banada doktor 20. haftadan sonra dedi ben sana hatırlatırım dedi ama benim bir daha ki doktor günüm 23. hafta. ben ona demeden gidim o zaman

20.haftaya girmen yeterli oluyormuş 23.hafta da da gitsen yaparlar herhalde geç kalma gibi bir şeyi var mı bilmiyorum.evet çizelge yapıyorlar her ay gidip tansiyon,kilo ölçüyorlar kağıda yazıyorlar.bebek doğunca da bebeğin her ay kilosun boyu ölçülüyormuş.

hımmm doğru öyleymiş ya .. bebek doğuncadamı bakıolarmış ne güzel. bende sağlık ocağına gitmeye geç kalmışım o zaman. bu aşılar zaten bi kere değilmiş sanırım. o yüzden geç kalma durumu varmıdır bende bilemedim.

evet bakıyorlarmış canım.hmm valla bilmiyom kaç tane aşı var:26::26:neyse canım ben çıkıyorum sanki uykum geldi gibi öpüyorum kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…