Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bende de vardı valla

kesinlikle bu konular açılınca kapattırırdım konuşanlara.. hatta ben sırf bu mesele yüzünden evlenmem büyük ihtimal ben derdim.. ama hiç yapamayacağım aklıma gelmezdi

ultrason jelini ben eczanede sordum getirtebilirmisiniz dedim getirdiler sağolsunlar :) her medical öyle değildir bence alanlar vardı çünkü .. :44:

ilk soktuğumda enimde çıkmıştı ağzında kalmıştı.jelleyince parmakla ittiriveriyom ileri doğru çıkamıyo

valla ne güzel bulmuşun kolaylığını bende bir daha kullanırsam öyle yaparım artık

aytutulması canım sen egzersiz yapta neyle olduğu önemli değil.eş parmağı mum kalem ne bulursan hangisiyle rahat edersen

bu arada fitil tutuşturdu

aynen bende kendi parmağımı kullanmam bana baya uzak geliyor yinede sen iyi durumdasın bana göre eş parmağı p.s ucu denemeleri yapabiliyorsun. biz eşimle 2 kez deneme yaptık tabi bu siteyi henüz keşfetmediğim için direk p.s denemedi bi fiyasko ile sonuçlandı. 2 kez parmak egzersizi denemesi yapabildim ama 2 side pek parlak değildi... sonrada regl dönemine girdim ama biyerde dr söylediğine göre erkekler biraz daha sert olabiliyorlarmış bu konuda çünkü genlerinde sertlik var bayanlara göre.. ama bayan cinsel organı çok daha narin bir yapıda.. bilmiyorum tabi erkekten erkeğede değişir bu durum.. o nedenle kendi parmağımız daha uygun olabilir diye düşünüyorum.. tabi sen nasıl rahat edeceksen o şekilde dene. jeli eczanelere sorabilirsin olabilir diye düşünüyorum pek emin olmamakla birlikte.. ben bebeyağı kullanmıştım denemelerde. ayrıca okeyin kayganlaştırıcı jelleri satılıyor. vajinaya hiç bir kötü etkisi yok. bilgin olsun..

ben de eczaneden veya medicalden nasıl soracağımı bilmiyorum utanıyorum biraz

benim eşim sağolsun çok anlayışlı narin davranacağını düşündüğüm için kontrolün onda olmasını istiyorum.2 senedir benim hazır olmamı bekliyo canım yazık :) bakalım denicem işte öyle olmazsa böyle bi şekilde olacak inşallah...

bu arada sen hangi aşamadasın başaranlardan mısın?

bi de bebeyağının ne gibi etkisi oldu rahat mıydı?ultrason jeline göre hangisi daha iyi?

Son düzenleme:

ahhh ahh nerdeee ben daha yeni evliyim egzersizlere yeni başladım ama ondada tembellik ediyorum bişeyleri bahane edip erteliyorum.. çözümü olmayan dert değil ama işte allah başka dert vermesin çok zor.. ne güzel eşlerimiz bu konuda anlayışlı.. zaten vajili kadınlar genel olarak duygusal ve düşünceli erkekleri seçerlermiş bilmeden bugün izledim bunuda netten

ben de eczaneden veya medicalden nasıl soracağımı bilmiyorum utanıyorum biraz

hiç utanma canım ya kim ne anlasın egzersizde kullanacağını. valla bende çok utanıyordum inanki ben ilk başlarda başka bir jel arıyordum oda tam ilişki için kullanılan sonuçta girmediğim ezcane kalmamıştı utana utana soruyordum bulamamıştım sorduğumla kalmıştım

ama ultrason jeli öyle değil en azından belki hastanede çalışıyorsun kimse anlamaz boşver

ayy erteleme yaa benim 2 sene öööyle boşu boşuna geçti inan her günüm ağlaya zırlaya... yeni evliymişsin de ne güzel burayı da erken keşfetmişsin sen de ben de başardıktan sonra her başaran gibi bişiiicik yokmuş dicez ama geçen günlerimize daha çok üzülcez... sen de kendine gaz ver arada... hem dediğin gibi eşlerimiz de düşünceli Allah'tan başka ne isteyelim ne kadar türlü türlü insanlar var kızınız kadınlık görevini yapmıyor deyip ailesinin evine geri bırakan ayy ALlah'a şükür onlardan biri değiliz...

ben önceleri marketten ped bile alamazdım gazeteye falan sardırırdım ayy şimdi rahat rahat alıyorum napim diyorum bu da bi ihtiyaç sonuçta... dediğin gibi anlamazlar inşallah

kızlar eşlerinizlede konuşun ben egzersize başlamadan eşimle konuştum beni destekle her gün yaptığım egzersizi sor bir kademe daha ilerlememe teşvik et dedim.ve sağolsun işten her geldiğinde bana sordu anlattıklarımı dinledi yaptığım aparatlara baktı.en son günde aparatı ona verdim 5-10 dk egzersiz yaptık beraber nefeslerimi ve ıkınmamı hatırlattı takıldığımız yerde bu ip uçlarını eşlerinize anlatın denemelerde size nefesi ıkınmayı rahat olmanızı söylesin.birde egzersiz boyunca eşinizle deneme yapmayın taki hazırım dediğiniz anda yapın...

evet zaten tüm erteleyenler başardıktan sonra boşa geçmiş vaktimiz diyor burada edindiğim tecrübeye göre... inşallah çabucak başarırız ne diyim..

arkadaslar gerçekten bu site bu sorun için bulunmaz bir nimet bence buraya yazan tecrübelerini anlatan herkesten allah razı olsun benim de bazı problemlerim vardı bu site sayesinde çok sey öğrendim ve aştım allahıma binlerce kez şükür şimdi bebek çalışmalarına bile başladık
rabbim bu güzel günlerde sizlerde bu dertten kurtulmayı nasip eder inşallah ben hep ilk sayfalardan okumaya başladım okudum okudum o kadar güzel herşeyi o kadar anlaşılır anlatmışlarki hepsine çok teşekkür edrim bu sorunu yaşayan arkadaslar sakın ertelemeyin derim onca yılınızı onca ayınızı hatta onca gününüzü bile bu sorunla heba etmeyin allah yar ve yardımcınız olsun bol bol dua edin biliyorum bana ihtiyaç yok çünkü burada bu konuda yardımcı olmak isteyen çok kişi var ama bir surunuz varsa seve seve cvplayabilirim sağlıcakla kalın vajisiz geceler

nazlı'ya katılıyorum benim eşimde her akşam geldiğinde soruyordu egzersizini yaptınmı diye çoğu zaman sırf ona cevap vermek için gündüz egzersiz yapıyordum ilerleyince hemen söylüyordum oda bana hep destek oldu sağolsun..

sağolasın canım Rabbim başka dert sıkıntı vermesin tez zaman da da bebiş sahibi olun inşallah...Burada ki arkadaşlar sayesinde yendik çoğumuz da hamileyiz şimdi de bu kabusla boğuşan arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyoruz inşallah yenemeyen kimse kalmayacak...sende tecrübelerini anlat

eşlerimiz sağolsun belki onlar bu kadar sabırlı olmasaydı daha farklı olurdu hayatımız...

amiiiinn canım anlattığın için rabbim senden de razı olsun.. bu mesajlar eminimki her bu sorunu yaşayana faydası oluyor morel oluyor .. rabbim başka dert vermesin inşallah hayırlısıyla bebeğinizde gelir darısı diğer arakdaşlarımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…