Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaklaşık yirmi gün önce bi denemiştik yarısını almıştım çok acımıştı bi daha da denemek istememiştim. parmak egzersizlerini duydum burdan üç kez onu yaptım. ama üç kezden ne olacak sadece yönünü anladım. o esnada nefes alıp vermek çok faydalı oldu. nefes verirken itttim ya da itti öylece sona ulaştık. :KK16:
yarısını aldığım zaman birkaç gün kahverengi leke gelmişti. tümünü aldım hiçbi şey gelmedi.
ya esnek ya zevk suyu çok olunca gelmedi bilmiyorum sorun da etmiyoruz.

nefes egzersizi nasıl oluyor? ya bide ben yolunu bulamamasından da korkuorum, yanlış tarafa kaçabilr mi , idrar yolunu zedeler mi onu nasıl ayarlıcaz?

rica ederimmmm herzaman aklınıza takılan seyleri açıkça sorabilirsinizzzzz...burda mahremiyet yokkk çekinmeee utanma sorarmamazlık yapmayınnnn ....bide su egsersizee bi başlayın en küüçük parmağınızzz çok kolay girio ondan hiç süpheniz olmasın canım acıcak endişesine bile kapılmayın onu aldınızmıı zaten bi cesaret geliooo inatlaşıosunuzzz o parmağım girdiyse bu parmağımda girer gibisinden 2 parmağınız 3 boğum yani 2 parmağınızı tamamen aldınızda olay bitmiştirrr.......vajına p...s e hazır hale gelmiştirrr rahatlıklaaa....inşallah hepiniz kurtulacaksınız Allahın izniylee inşallah....
Amiiiinnn inşallaaaahhh..
özüm tşk..gerçekten çok yardımcı msjların..

canım yazmayı unuttum.. ben izindeyken nehirsakarya senin yendiğini haber verdi. o kadar sevindim ki anlatamam.. :KK66: nehirsakarya ile görüştükten sonra annemlerin yanına geçtiğimde o kadar mutluymuşum ki annem n'oldu sana ya kimle görüştün diyip duruyo..:KK1: ya bilmiyorum diyorum çok sevinçliyim sebepsiz falan diyorum.. her yenenle insana bir cesaret geliyor zaten.. o da ayrı bir yönü.. Allah mutluluğunu daim etsin canım.. :nazar::nazar::nazar:

herkese hayırlı ramazanlar kızlar. uzun bir aradan sonra bende tekrar egzersize başlamayı düşünüyorum reglim bugün yarın bitecek. bu mübarek ayda yeneriz kurtuluruz inşallah. yenen arkadaşlardan özelime mesajlarını bekliyorum. motivasyona çok ihtiyacım var...:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Kızlar başaranlara bi sorum olacak, en başırılı pozisyon hangisi?

kızların çoğu üst pozisyonda yendi hatta bana doktorda demişti sen üste olursan daha rahat olur demişti ama banada üst çok zor gelmişti herkese göre değişioo bana üste olmak çok zor geldii kimisi öle başardı...ben normal pozisyonda başardım ben altta eşim üste bi gün yatacağımız sıra ben yatağa geçtim az oturur pozisyonda egsersiizimi yarım saat yaptım eşim geldii ben hiç pozisyon bozmadımm parmağımı çıkardımm zaten orası genişledi parmağımı çıkardım eşim p...s sokt çok kolay olduu yarısına kadar girmiştii ozaman.....bunuda deneyin kızlar bi akşam yatakta egsersiz yapın az oturur ne tam yatmış oluorsun nede tam oturmus o posizyonda parmak egsersizi yapın yarım saaat pozisyon bozmadan egsersizi yapın parmağıınızı çıkardıktan sonra eşiniz denesn faydası oluoo.....

merhaba arkadaşlar evet başlıkta yazdığım gibi bu beladan kurtuldum . 7 ayımı boşa geçirdikten sonra bu konuda uzman bir doktor bulmaya karar verdim ve buldum . Doktor Saygın Micozkadıoğlu . Dr.Saygın Vajinismus Tedavisi | Vajinismus | Vajinusmus . linki bu burdan herşeyi okuyup öğrenebilirsiniz. ben sitede ne var ne yok herşeyi okudum gitmeden önce ve ertesi güne hemen randevu aldım çok çaresizdim çünkü. bir an önce bu beladan kurtulmak istiyordum. ve oldu sadece 3 seansta kurtuldum bu beladan öyle mutluyumki şu an anlatamam inanın. herkes yapar ben yapamam diyordum ama oldu . herşey doktor beye inanmakla başlıyor sonrası geliyor zaten . İstanbul Kadıköy de klinik. ben gittiğimde bir çok ilden hatta kıbrıstan gelen bile vardı. eğer benim gibi çaresizseniz kesinlikle tavsiye ederim.

Valla epey umutlansım ben şimdi, 2 parmagımın hemen hemen tamamını alabiliyorum, yuppi :))))

ooo 2 parmak aldıysan olay bitmiştirrr...ben bi gün 2 parmak çevresini metreyle ölçtüm bide gittim eşimin p...s ölçtümm tamamdır bu iş olur dedimm :KK60: eşimmmmm en sonunda beni katil edeceksinn demiştiiiiiii:KK60::KK60::KK60: 2 parmağımı tamamen aldımda p...s geçmiştimm tabiki hemen olmadıı ama en büyük şey oldu artık p...s ten korkmuordum kasmıordumm yavaş yavaş bi kaç gün p...s ucu denedik sadece ,eşimde acele etmedii bi gün kendiliğinden tamamı girdi bi gün tamamından fazlası girdii ölece olduuu......parmak egsersizi yapıpta başaramamak mümkün değill....hem parmak egsersizi yapınca cesaretleniorsun orası delik olur bu iş diee hemde esnetiorsun p...s kolaylıkla zorlanmdan hazırlıorsun ilişkiye.....ben inanın yapmadım şey kalmadııı keşke en başından yapsaydımm başka arayışlara girmeseydim ne 1.5 snem boşa giderdii nede onca sıkıntıyıı çkmiş olurdum...olsun bunada şükür Rabbim beterinden korusun ....

merhaba arkadaşlar evet başlıkta yazdığım gibi bu beladan kurtuldum . 7 ayımı boşa geçirdikten sonra bu konuda uzman bir doktor bulmaya karar verdim ve buldum . Doktor Saygın Micozkadıoğlu . Dr.Saygın Vajinismus Tedavisi | Vajinismus | Vajinusmus . linki bu burdan herşeyi okuyup öğrenebilirsiniz. ben sitede ne var ne yok herşeyi okudum gitmeden önce ve ertesi güne hemen randevu aldım çok çaresizdim çünkü. bir an önce bu beladan kurtulmak istiyordum. ve oldu sadece 3 seansta kurtuldum bu beladan öyle mutluyumki şu an anlatamam inanın. herkes yapar ben yapamam diyordum ama oldu . herşey doktor beye inanmakla başlıyor sonrası geliyor zaten . İstanbul Kadıköy de klinik. ben gittiğimde bir çok ilden hatta kıbrıstan gelen bile vardı. eğer benim gibi çaresizseniz kesinlikle tavsiye ederim.

ne mutlu sen bu dertten kurtulmuşsun. senin adına çok sevindim. dr. hangi tedavi yöntemlerini uyguladı biraz anlatırmısın

kızların çoğu üst pozisyonda yendi hatta bana doktorda demişti sen üste olursan daha rahat olur demişti ama banada üst çok zor gelmişti herkese göre değişioo bana üste olmak çok zor geldii kimisi öle başardı...ben normal pozisyonda başardım ben altta eşim üste bi gün yatacağımız sıra ben yatağa geçtim az oturur pozisyonda egsersiizimi yarım saat yaptım eşim geldii ben hiç pozisyon bozmadımm parmağımı çıkardımm zaten orası genişledi parmağımı çıkardım eşim p...s sokt çok kolay olduu yarısına kadar girmiştii ozaman.....bunuda deneyin kızlar bi akşam yatakta egsersiz yapın az oturur ne tam yatmış oluorsun nede tam oturmus o posizyonda parmak egsersizi yapın yarım saaat pozisyon bozmadan egsersizi yapın parmağıınızı çıkardıktan sonra eşiniz denesn faydası oluoo.....

özüm ben sadece işaret parmagımı aldm ve biraz durup çıkarıyorum gitgelmi yapcam sen kaç parmakla nası yaptın peki jel kullandınmı kullandıysan ne kullandın??

slm kızlarr nasılsınızz kelebekcimm tebrikkkkk ederimmmm darısııı başımızaaa inşallahhh reglim dün bitti bu akşam yeniden başlıycam inşallah egzersizleree inşallahh bu mübarekk günlerdee hepimizzz yenerizz hayırlıı ramazanlarr bu aradaa kızlarr :KK34:

özüm ben sadece işaret parmagımı aldm ve biraz durup çıkarıyorum gitgelmi yapcam sen kaç parmakla nası yaptın peki jel kullandınmı kullandıysan ne kullandın??

jelsiz yapmayınn kızlar ben ultrason jeli kullandım 1 litresini 2.5 tl ye aldım medical den ...yavaş yavaş git gel yapabilirsin korkma çok kolay oluoo kendini kasma parmaktan can acımıo inankiii sadce kasarsan sadece acıdını sanarsın 1 parmak git gel yapabilirsin çok değill bi kaç kez git gel yap okadar...bende öle en küçükten başladım işaret aldımda tamamını, 2 parmağımın ucunu soktum sadce bi kaç gün sonra 2 parmak 1 boğum girdi sonraa tamı yavaş yavaş yaptmm 2 parmak tamamını alınca p...s geçebilrisiniz....

X