Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bakın bde birisi bana demştiki ililkiden önce bacaklarını açabldğn kadar aç rahim açılır daha rahat olur demşti gerçekten denedm o iğne gbi batmalar olmadı. kolay oldu ztn ilk öyle başarmştm. lütfen bunuda deneyn

kızlar bakın bde birisi bana demştiki ililkiden önce bacaklarını açabldğn kadar aç rahim açılır daha rahat olur demşti gerçekten denedm o iğne gbi batmalar olmadı. kolay oldu ztn ilk öyle başarmştm. lütfen bunuda deneyn

Amin canım inşallah ya, çok sevindim senin adına da. Ramazan ayında nasıl olcak bilmiyorum yani, iftardan sonra zaten hal kalmıyo, egzersiz yapmaya hiç hal kalmıyo:)

cnm bakın yalan söylemyceğm acıyo tmm ama o acı değil ya sızı yani iğne vuruluyo gbi düşünün kendinizi ona 2 saniyelik nasıl dayanysanz bu da öyle bşy. ydayanılamayacak bi acı olsa küçücük kızlar bile yapyo hatta çocuk bile doğuryolar.kasmadınzmı hiiiç bşy olmyo bazıları ufak sızıyı bile yaşamyo inanın sizin düşündüklernzi bnde düşündm nasıl abartydm dydym yani ölürken bile böle değildr heralde dydm. ama şimdi bakyrm da iğne vurulurken bile daha çok acıyodu:) bırakın kendnizi ya mutlu olmayı hak etmiyomusunz. artk kendinize güvenerek yürümek istemymsnz. kuş gibi, olacaksınız bunu başarnca sanki dünyann bütün yükü kalkmş gbi olcaksnz bunun için o hafif sızıyı çekmeye değmezmi.sonrasını düşünün lütfen kendi kendinizi gaza getirn

tebrik ederim kkelebekk ne mutlu sana :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: Allah mutluluğunu daim etsin.. insan her yenenle seviniyor darısı bizim başımıza dua et bize de

Tebrikler Kelebek darısı başımıza inşallah=)Ben pozisyon konusunda şüpheliyim biraz,üstteyken yapabileceğimi sanmıyorum:KK43: var mı başka uygun bir pozisyon önerisi olan,bir de şu nefes egzersizlerini biri daha açık bir şekilde anlatırsa çok sevinicem.

Tebrikler Kelebek darısı başımıza inşallah=)Ben pozisyon konusunda şüpheliyim biraz,üstteyken yapabileceğimi sanmıyorum:KK43: var mı başka uygun bir pozisyon önerisi olan,bir de şu nefes egzersizlerini biri daha açık bir şekilde anlatırsa çok sevinicem.

Amin canım inşallah ya, çok sevindim senin adına da. Ramazan ayında nasıl olcak bilmiyorum yani, iftardan sonra zaten hal kalmıyo, egzersiz yapmaya hiç hal kalmıyo:)

valla ben de ramazanda orucumu riske atmak istemediğim için egzersizi akşam yapmaya karar vermiştim ama eşimin yanında da yapamadığım için nası olacak kötü denk geldi bi ay sonraya kaldı diyordum ama öyle olmadı yemeği yeyince canlandık :KK76:

ben de o yönlendirsin istiyordum ama böyle çok rahat oldu. hiç böyle denememiştik daha önce denesek belki daha önce aşacaktık. kendini hazır hissettiğin an sen ilerliyorsun daha rahat oluo. en azından bana göre

ben de o yönlendirsin istiyordum ama böyle çok rahat oldu. hiç böyle denememiştik daha önce denesek belki daha önce aşacaktık. kendini hazır hissettiğin an sen ilerliyorsun daha rahat oluo. en azından bana göre

Tebrikler kelebek öncelikle.Bi kaç sorum olcak canım ya herhangi bişey kullandın mı bide bi anda mı olsu hepsi yoksa yarısını daha evvel almışmıydın, yani zar filan hepsi bi anda mı oldu?

tebrikleeer kelebekkk çoook seviindiim :KK9: birileri başaardıkça bende çok yaklaştıgımı düşünüyorum aslında pens ucu yerleşse öyle cesaret geldiki yapıcam kesin olcak diyorumm:KK1: ramazan gerçekten zor oluyo canım sen jel ne kullandn

Tebrikler kelebek öncelikle.Bi kaç sorum olcak canım ya herhangi bişey kullandın mı bide bi anda mı olsu hepsi yoksa yarısını daha evvel almışmıydın, yani zar filan hepsi bi anda mı oldu?

yaklaşık yirmi gün önce bi denemiştik yarısını almıştım çok acımıştı bi daha da denemek istememiştim. parmak egzersizlerini duydum burdan üç kez onu yaptım. ama üç kezden ne olacak sadece yönünü anladım. o esnada nefes alıp vermek çok faydalı oldu. nefes verirken itttim ya da itti öylece sona ulaştık. :KK16:
yarısını aldığım zaman birkaç gün kahverengi leke gelmişti. tümünü aldım hiçbi şey gelmedi.
ya esnek ya zevk suyu çok olunca gelmedi bilmiyorum sorun da etmiyoruz.

tebrikleeer kelebekkk çoook seviindiim :KK9: birileri başaardıkça bende çok yaklaştıgımı düşünüyorum aslında pens ucu yerleşse öyle cesaret geldiki yapıcam kesin olcak diyorumm:KK1: ramazan gerçekten zor oluyo canım sen jel ne kullandn

eşimden jel almasını istedim jele ihtiyacımız yok dedi gerçekten de ihtiyaç kalmadı bi de bende kuruluk problemi yoktu

X