- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.021
canım çok tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah tez vakitte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr halayımı çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnolduuu bu işşşşşşşşşşşşş :81:
kelebek tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrr darısı diğer arkadaşların başına inşallah tez zamandaaa........eee sonra market işi ne olduuuuuu
kelebek tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrr darısı diğer arkadaşların başına inşallah tez zamandaaa........eee sonra market işi ne olduuuuuu
Amin canım inşallah ya, çok sevindim senin adına da. Ramazan ayında nasıl olcak bilmiyorum yani, iftardan sonra zaten hal kalmıyo, egzersiz yapmaya hiç hal kalmıyo:)
Amin canım inşallah ya, çok sevindim senin adına da. Ramazan ayında nasıl olcak bilmiyorum yani, iftardan sonra zaten hal kalmıyo, egzersiz yapmaya hiç hal kalmıyo:)
Tebrikler Kelebek darısı başımıza inşallah=)Ben pozisyon konusunda şüpheliyim biraz,üstteyken yapabileceğimi sanmıyorum var mı başka uygun bir pozisyon önerisi olan,bir de şu nefes egzersizlerini biri daha açık bir şekilde anlatırsa çok sevinicem.
ben de o yönlendirsin istiyordum ama böyle çok rahat oldu. hiç böyle denememiştik daha önce denesek belki daha önce aşacaktık. kendini hazır hissettiğin an sen ilerliyorsun daha rahat oluo. en azından bana göre
Tebrikler kelebek öncelikle.Bi kaç sorum olcak canım ya herhangi bişey kullandın mı bide bi anda mı olsu hepsi yoksa yarısını daha evvel almışmıydın, yani zar filan hepsi bi anda mı oldu?
tebrikleeer kelebekkk çoook seviindiim birileri başaardıkça bende çok yaklaştıgımı düşünüyorum aslında pens ucu yerleşse öyle cesaret geldiki yapıcam kesin olcak diyorumm ramazan gerçekten zor oluyo canım sen jel ne kullandn