Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm canım.. egzersiz yapmak istersen ben yardımcı olmak isteriim.. ilk başta zor gelebilir ama sonradan alışırsın..
şimdiye kdar başarmak için neler yaptın yada yapmadın anlatmakla başla istersen kendini ..

peki anlatim belki bi çözüm yolu buluruz tşk ederim karşılık verdiğin içinde.ilk önce 1 tane parmak denedim sonra 2. parmağı aldım ama eşime izin vermiyorum zaman geçiyoo ve napıcağmı hiç bilmiyorum doktora gidim dedim çook pahalı ağızlarını 200 den açıyolar:çok üzgünüm:

peki anlatim belki bi çözüm yolu buluruz tşk ederim karşılık verdiğin içinde.ilk önce 1 tane parmak denedim sonra 2. parmağı aldım ama eşime izin vermiyorum zaman geçiyoo ve napıcağmı hiç bilmiyorum doktora gidim dedim çook pahalı ağızlarını 200 den açıyolar:çok üzgünüm:

canım kendin dene. bak ben yendim bunu normal ilişkiye girebiliorum fakat hala eşim parmağını soktuğunda tuhaf oluyorum istemiyorum. oyüzden moralin bozulmasın. doktorlar pahalı evet haklısın. bende doktorla ydim bunu. özel bi doktora gittim 8seansta çözdüm ama dünyanın parasını verdim. gerçi pişman değilim ama şunu söliim doktorunda yaptırdığı farklı bşy yok. oda egzersiz yaptırıyo ve seni rahatlatıyo. benim doktorum parmakla 2kez çalıştırdı beni daha sonra dilatör kullandım. 4farklı boyu var. her seferinde bi büyük boyuna geçiyodum. üzerlerine bolca krem sürüp çalışıodum. nefes çok önemli. nefes egzersiz yap. burnundan al ağzında ver. verirken içeri sok bk görceksin daha kolay olcak öyle. bide egzersizler boyunca hatta ilk 10 ilişkmde fala emla kulladım. ilk başta yakıyo ama sona rahatlatıyo. şimdi artık onuda bıraktım alışkanlık yapmasın diye.
umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdır. egzersizleri bırakma yenilmeyecek bişey değil inan bana...

canım kendin dene. bak ben yendim bunu normal ilişkiye girebiliorum fakat hala eşim parmağını soktuğunda tuhaf oluyorum istemiyorum. oyüzden moralin bozulmasın. doktorlar pahalı evet haklısın. bende doktorla ydim bunu. özel bi doktora gittim 8seansta çözdüm ama dünyanın parasını verdim. gerçi pişman değilim ama şunu söliim doktorunda yaptırdığı farklı bşy yok. oda egzersiz yaptırıyo ve seni rahatlatıyo. benim doktorum parmakla 2kez çalıştırdı beni daha sonra dilatör kullandım. 4farklı boyu var. her seferinde bi büyük boyuna geçiyodum. üzerlerine bolca krem sürüp çalışıodum. nefes çok önemli. nefes egzersiz yap. burnundan al ağzında ver. verirken içeri sok bk görceksin daha kolay olcak öyle. bide egzersizler boyunca hatta ilk 10 ilişkmde fala emla kulladım. ilk başta yakıyo ama sona rahatlatıyo. şimdi artık onuda bıraktım alışkanlık yapmasın diye.
umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdır. egzersizleri bırakma yenilmeyecek bişey değil inan bana...

tşk ederim peki doktorlar neler anlatıyo bi sakinleştici ilaç falan mı kullanmak gerekiyo bilmiyorum ki umudum artık tükenmek üzere evlendime sevinemedim bilee.:çok üzgünüm:

Merhaba ben yenıyım bu sıtede ben de vajınusmus problemıyle karŞı karŞŞıyayım az Çok bırŞey bılıyorsanız bana yardımcı olun. Sohbet odalarına gırıyorum kımse cevap vermıyor

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum, şu an tek parmak egzersizindeyim. ilk başlarda girerken canım yanıyordu şimdi o azaldı ya da artık önemsemiyorum. Yalnız çıkarken canım çok yanıyo. Ve bu egzersizi yaptıktan snra bile orada sızı hissediyorum. Acaba girişteki acı gibi çıkarken çektiğim acı azalır mı ya da bu acı azalmadan mı diğerlerine geçiyoruz. Doktorumun verdiği sürede yapabilir miyim bilemiyorum çünkü o acı geçmeyecek gibi.

Tek parmaktan iki parmağa geçen arkadaşlar bana destek olursa sevinirim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Boz iki parmaktan sonra eşine izin vermiyorsan benim fikrim dilatör deneyebilirsin ama şu çok çok önemli bu konularda biz sadece fikirlerimizi söyleriz ve seni yanlış yönlendirebiliriz. Evet 200 milyon çok pahalı doğru söylüyorsun yeri geliyor ben jel nasıl alırım diye düşünüyorum. Sen yine de önce bir doktora sor en kötüsü telefon aç ara sor. Ağızlarını açmıyorlar demişsin ama ben daha muayene olmadan benle 20 dakika konuşan doktor oldu. O kadar da paragöz değiller. Birinden biri yanıtlar sorunu merak etme. bir kaç doktor ara biri mutlaka yardimci olur.

Bu konuyu ihmal etme bak ihmal edenler hep kısırdöngüye düşmüşler. Bu hastalığı yenen biriyle taniştim internette. Üzerine gidip uğraşanlar yeniyo dedi. O yüzden sen de ümidini kaybetme. Gerçi sana söylüyorum iki günde bir ben depresyona giriyorum ama :)

Allah sana da şifa versin canim.

yok yokk sekerim ozaman cok kasiliyodu ben o sekilde basardim ha birde yastik koy belinin altina bence hafif aralik birak bacaklari popo yonune sonra tam ileriiiii :=))

Arkadaşlar bir de bende faydasi oldu. Ben doktora muayene olurken bana popomu sanki yorgunluktan bezmiş gibi yaslamami söyledi. Şimdi yatakta sırtıma yastık alıp daha doğrusu omuzlarımı dayayıp popomun ağırlığını mümkün olduğu kadar verip öyle deniyorum. Umarım faydası olur size de.

X