Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yanlış anlamada sen yapamazken ordan bebek çıktının farkında değilmiydin?? :eek:

walla canım yanlış anlamamda çünkü vajiyi yenenler bu tür konuyla ilgilenmiyor artık ..
vajiliyken her bir ayrıntıya takıyorsun ..
düşünemiyorsun ..

yani dediğin gibi insan anlamıyor .. bebek nerden çıkıyor nasıl çıkıyor ..
üstelik daha eşiyle ilişkiye girmeden hamile kalan bile oluyor ..

bunuda göz önünde tutmak lazım ..

sıkmayın canınızı düzelcek inşallah bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı yarın yine yapcam garanti olsun diye 2 yıl sonra şu an nasıl desem büyük bir savaşı yenmiş gibi hissediyorum kendimi şu çocuk olsunda allahın izniyle sağlıklı hayırlısıyla daha ne isterim allah herkesin gönlüne göre versin yenceksiniz merak etmeyin ben yendim sizi çok iyi anlıyorum suratınıza bakıpta çocuk yokmu olmuyomu diye sorarlar sen yalanları sıralar içinden biz daha birleşemedik dersin ama oldu işte şimdi hepsini görcem yarında bir garanti olsun allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın

verdiğin bilgiler için cok saol. bende bu sorunun pençesine yakalandım 3 yıllık evlıyım ve eşimle halen ilişkiye giremedik bende cok fazlasıyla korku var. parmak egzersizleride yapıyorum hatta 3 parmağımı bile soktum fakat penise gelınce işler değişiyor. canım yanacak korkusunu atamıyorum. senağlama

arkadslar hepınıze selam. bu sıteye yeni üye oldum ve tam anlamıyla nasıl kullanıldığını bılmıyorum ögrenmeye calısyorum. benımde sorunum vanınısmus 3 yıllık evlıyım ilişkiyi malesef ki gerçekleştiremedık ama parmak egzersozlerı yapıyorum gecen hafta 2 parmak denedim bu haftada 3 parmaga kadar deneme yaptım ve oldu ancak penise gelınce inanılmaz derecde korku sarıyor vucudumu ve bacaklarım tıtrıyor 3 parmakdan sonra penısın rahat gırmesı söz konusu degılmıdır sizce lütfen bu işi basaranlardan bana yardım mesajları atmlarını rica edıyorum.

arkadaşlar merhaba..iki yıldır çektiğim vaji sorununu ÇOK ŞÜKÜR bugün sabah YENDİM..herşey tam olarak hallolmuş değil tabi zaman isticek sanırım ilişki düzeni ama kızlığım yok artık bugün benden mutlusuda yok....öğlen yazmak içn girdim elektriğim gitti o saatten beri sabırsızlıkla bekliyorum sizlerle paylaşmak için..nasıl oldu nasıl yaptık hala anlamış değilim...çok ayrıntılı yazmadan anlatim...belimin altına yastık koydum ve sadece xylocaine spreyi bolca sıktım...girme senasında sadece dişimi sıktımı hatırlıyorum..spreyin nerdeyse yarısına kadar sıktım...20 dk kadan fazla bekledim uyuşması için..sanırım uyuşmasında vajini çok büyük rol oynadı...çok nadirde olsa yaptığım egzersizler ve 2 defa dahi yapmış olduğum mum egzersizi beni daha çok rahatlattı..kızlar kızlığım gitti şu an tek adepte olabildim konu bu..ben hiç ilşkiye girmemiştim nerdeyse 2 yıl olcak...yenip yardımcı olan tüm arkadaşlara verdikleri krem isimleri olsun egzersizler olsun yardımcı olmaya çalışan herkese binlerce kez teşekkürler..allahda sizin gönlünüze göre versin inşallah...bundan sonra ilşkiye girme boyutum nasıl olacak bilmiyorum ama tek sevindiğim şey.. ilkin artık olması...öpüyorum hepinizi... a.s.

canım daha dun uye oldum ve ilk senınle mesajlasmıstım ve bugün okudugum mesaj gercekten benı cok mutlu etti. senın özelıne msj atmıstım bende bu sorunu sende yasamıssın basaran bırı olarak bana sende bılgı verebılırsın dıye dedım ya sıtede yenı oldugumdan bıraz acemlık cekıyorum. forumdakı tarıhe bakmadım.:)) umarım ben sana sana ugurlu gelmısımdır sende bana ugurlu gelırsın mesajlarını beklıyorum.

canım daha dun uye oldum ve ilk senınle mesajlasmıstım ve bugün okudugum mesaj gercekten benı cok mutlu etti. senın özelıne msj atmıstım bende bu sorunu sende yasamıssın basaran bırı olarak bana sende bılgı verebılırsın dıye dedım ya sıtede yenı oldugumdan bıraz acemlık cekıyorum. forumdakı tarıhe bakmadım.:)) umarım ben sana sana ugurlu gelmısımdır sende bana ugurlu gelırsın mesajlarını beklıyorum.
teşekkürler canım saol...ben ilaç egzersiz vs hep bu sitede duydum,,eşimde 1 aydır yoktu..o yokkan çok nadirde olsa egzersiz yaptım..ben kendimi şartladım sanırım, bu spreyi ilk kullanıp denemede yenicem bunu derdim psikolojik sanırım uyuştu acımıcak dedim sıktım dişimi...bundan sonrası artık krem sprey yok alışmak istemem...kızlar bakın ben hiç bi zaman stres yapmadım olumsuz düşünmedim inşallah olucak dedim kocam bi gelsin yapıcam dedim hep, ama araştırdım okudum burada yazılanları,,yanlış anlaşılmasın ilk ilşkimi yaşadım diye demiyorum(bakın hatta vajiyi yendim demiyorum zamanla alışılcak ilşkiye)benim yazılarımı okuyan bilir hep dedim stres takıntı yapmayın kafa karışır hayat zorlaşır,,,canım elimden geldince yardımcı olurum bildiklerimle,,ama özelimde msj yok sen profile yaz istersen...

valla denızcım cok dogru soyluyorsun sıkıntı stress zaten daha da olumsuzlatırıyor durumu bak ben 3 yıllık evlıyım ve her denemede olumsuz oldugunda aglama krızlerıne gırıyorum ama eşimin desteği benı tekrar herseye sıfırdan baslamaı saglıyor. ama benımde psıkolojık oldugunu dusunuyorum cunku bende yaklasık 2 aydır parmaklarımı sokabılıyorum dedım ya 2 parmak bazen 3 parmak. burda arkadalarla konustukca inan psıkolojık bır destek alıyormusum gibi hıssedıyorum.

denizcek tebrik ederim seni ilk aşamayı geçmişsin darısı benim ve tüm vaji. sorununu yaşayan arkadaşlara tez zamanda inşallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh allahım inşallah...

DENİZCEKKKK...
canım başarmışsın.. çokkkkkkkkkkk tebrik ederim.. yuvanızda bir ömür boyu mutlu olursunuz inşllah
dilekcim çok saol canım ilk aşamayı hallettim bakalım..inşallah canım allahım herkesin yuvasına mutluluk versin,, vaji sayfasından özelimden bana çok yardımcı oldun sende çok çok saol canım allahda senin gönlüne göre versin...

valla denızcım cok dogru soyluyorsun sıkıntı stress zaten daha da olumsuzlatırıyor durumu bak ben 3 yıllık evlıyım ve her denemede olumsuz oldugunda aglama krızlerıne gırıyorum ama eşimin desteği benı tekrar herseye sıfırdan baslamaı saglıyor. ama benımde psıkolojık oldugunu dusunuyorum cunku bende yaklasık 2 aydır parmaklarımı sokabılıyorum dedım ya 2 parmak bazen 3 parmak. burda arkadalarla konustukca inan psıkolojık bır destek alıyormusum gibi hıssedıyorum.

duygu'cum ozeline msj attim senin. arkadaslar size mutlulugumu anlatamammmmmm benim dun gece oldu basardim okadar mutluyum ki bunu size anlatammm hic bir uyusturucu kullanmadim ayyy ucuyorum resmen okadar uzerimden buyuk yuk kalktiki allahim insallah herkess basarir en cok istegim herkesin basarmasi bunu...sizi cok sewiyorum en buyuk KK bu siteye tesaduf eseri girmeseydim ben belkide hic bisey olmiycakti...butun yardimi olanlara cok tesekkur ederim... yardimci olurum her zaman ozelime de msj atabilirsinz...sevgiler:lepi:

denizekkkk... canım bu işi ilk aşama olarak görme tatlım.. vaji bir kere olan şeyi unutmaz..
bir kere oldumu hep olur bunu böyle düşün tatlım..
senin yapman gereken sadece uyuşturcu kremleri bir an evvel bırakmaya çalışman, sonra sana zorluk çıkarmasın.. unutma güzelim bir kere olan hep olur ve zman geçtikçe daha da rahat olmaya başlar..

SERRACIM seni de tebrik ederim canım.. ne güzel bir gün.. aynı günde iki başiarı haberi aldık dilerim devamı da gelir

denizcekkkkkkkkkk bitanemmmmmmmmmmmm canımmmmmmmm cok sevindimmmmmm basarmanaaaaaa =) =) süpersin canım bnm ilerisini dert etme zamanla yavas yavas oluo cok mutlu oldummmmmmmmm allahım ya basaracagız hepimiz bakın bende denizcek de basardık inanın bitecek korkulu günleriniz =)kaydirigubbakcemile5

dilekcim umarım dedin gibi olur..yokk spreyi ilk defa yaparken kullandım,,bidaha kullanmak istemiyorum umarım tabi,,,ADA saol canım inşallah kolaylıkla gelir devamıda,, a.s.

duygu'cum ozeline msj attim senin. arkadaslar size mutlulugumu anlatamammmmmm benim dun gece oldu basardim okadar mutluyum ki bunu size anlatammm hic bir uyusturucu kullanmadim ayyy ucuyorum resmen okadar uzerimden buyuk yuk kalktiki allahim insallah herkess basarir en cok istegim herkesin basarmasi bunu...sizi cok sewiyorum en buyuk KK bu siteye tesaduf eseri girmeseydim ben belkide hic bisey olmiycakti...butun yardimi olanlara cok tesekkur ederim... yardimci olurum her zaman ozelime de msj atabilirsinz...sevgiler:lepi:

serracım mesajımı okudum tsk ederım tekrar bır tane daha attım onuda cevaplarsın umarım. bu arada bu mutlulukları allah bızede yasatsın benımde bu sıteye uye olmam sans eserı oldu. Darısı benım ve benım gıbı tum vajın sorunu olan arkadaslarıma öpuyorum hepınızı sevgıler.

X