- 22 Nisan 2009
- 461
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.961
çamaşırını sık değiştir pamuklu giy kuru tut eşin prezervatif kullansın hep birde dr git ilaç verir ama alttan muayne olabiliyorsan git alttan bakıyorlar çünkü
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr halayımı çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnolduuu bu işşşşşşşşşşşşş :81:
s.a. kızlar.. ben dün izinden döndüm.. nasılsınız, geçmişi biraz okudum, yenenlerin hepsini tek tek tebrik ediyorum.. izine gittiğimi için egzersizlerim yarım kalmıştı, tekrar başlıcam inşallah..
a.s canım hoş geldininşallah iyi geçmiştir tatilin
sağol nazlıcım.. iyi geçti hamd olsun.. sen nasılsın bebeiş nasıl, iyisindir inşallah.. belinin ağrısı geçti mi? çok sayfa birikmiş, geçmişi yavaş yavaş okuyorum
iyiyim tatlım çok şükür oğluşumda iyi hamd olsun kıpır kıpır bu gecebugün biraz daha iyi gibiyim sağolasın
merhaba ben burada çok yeniyim aynı zamanda çok da tecrübesizim vajinismus olduğumu düşünüorum çünkü o an geldiğinde içime büyük bir korku salıo kendimi kasıyorum ve canım acıyacak diye çok korkuyorum kegel egzersizlerini okudum bilmediğim bi çok şey öğrendim ama burda bahsettiğiniz parmak egzersizlerini bana özelden anlatabilecek biri olursa çok sevinirim gerçekten bunu başarmayı çok istiyorum...bana yardımcı olursanız çok sevinirim
hoşgeldin canım ben parmak yapmadım yine de mesaj atayım sana arkadaşın yolladığı vardı
Çok sevindim tatlım..Allah daha iyi etsin. kendine dikka t et.. :90:
çok teşekkür ederim:)
canım 10 dk engeline takıldım...msn adresim yokmuydu sende dualarım seninle inşallah çözüceksin nerde takılırsan sor çekinme cevaplarım Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
inşallah canım.. msn adresin var da benim msn de bi problem vardı, yeni sürüm istiyor yüklemedim fırsat olup da.. Allah razı olsun desteğin için canım benim.. Allah böyle yardım edenleri başımızdan eksik etmesin :90::90:
merhaba ben burada çok yeniyim aynı zamanda çok da tecrübesizim vajinismus olduğumu düşünüorum çünkü o an geldiğinde içime büyük bir korku salıo kendimi kasıyorum ve canım acıyacak diye çok korkuyorum kegel egzersizlerini okudum bilmediğim bi çok şey öğrendim ama burda bahsettiğiniz parmak egzersizlerini bana özelden anlatabilecek biri olursa çok sevinirim gerçekten bunu başarmayı çok istiyorum...bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr halayımı çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnolduuu bu işşşşşşşşşşşşş :81:
s.a. kızlar.. ben dün izinden döndüm.. nasılsınız, geçmişi biraz okudum, yenenlerin hepsini tek tek tebrik ediyorum.. izine gittiğimi için egzersizlerim yarım kalmıştı, tekrar başlıcam inşallah..
13.sayfaya tıkla canım,orada alevsi adlı kullanıcı çok güzel anlatmış,ben onun anlatımıyla başlamıştım parmak egzersizine. bi bak istersen
hoşgeldin canımm.. nasılsın?