Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

s.a. kızlar.. ben dün izinden döndüm.. nasılsınız, geçmişi biraz okudum, yenenlerin hepsini tek tek tebrik ediyorum.. izine gittiğimi için egzersizlerim yarım kalmıştı, tekrar başlıcam inşallah..

sağol nazlıcım.. iyi geçti hamd olsun.. sen nasılsın bebeiş nasıl, iyisindir inşallah.. belinin ağrısı geçti mi? çok sayfa birikmiş, geçmişi yavaş yavaş okuyorum

iyiyim tatlım çok şükür oğluşumda iyi hamd olsun kıpır kıpır bu gecebugün biraz daha iyi gibiyim sağolasın

Son düzenleme:
merhaba ben burada çok yeniyim aynı zamanda çok da tecrübesizim vajinismus olduğumu düşünüorum çünkü o an geldiğinde içime büyük bir korku salıo kendimi kasıyorum ve canım acıyacak diye çok korkuyorum kegel egzersizlerini okudum bilmediğim bi çok şey öğrendim ama burda bahsettiğiniz parmak egzersizlerini bana özelden anlatabilecek biri olursa çok sevinirim gerçekten bunu başarmayı çok istiyorum...bana yardımcı olursanız çok sevinirim

hoşgeldin canım ben parmak yapmadım yine de mesaj atayım sana arkadaşın yolladığı vardı

canım 10 dk engeline takıldım...msn adresim yokmuydu sende dualarım seninle inşallah çözüceksin nerde takılırsan sor çekinme cevaplarım Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

inşallah canım.. msn adresin var da benim msn de bi problem vardı, yeni sürüm istiyor yüklemedim fırsat olup da.. Allah razı olsun desteğin için canım benim.. Allah böyle yardım edenleri başımızdan eksik etmesin :90::90:

ne demek canım Allah sizden de razı olsun yeter ki yenmeyi isteyin o zaman daha kolay olcak işiniz bende hep vajili kalıcam sanırdım hiç kadın olamıycam yaşlılığa kadar böle gidicek derdim ama inanın o kadar kolay ki hem egzersizler hem o iş her şey sizde bitiyor

13.sayfaya tıkla canım,orada alevsi adlı kullanıcı çok güzel anlatmış,ben onun anlatımıyla başlamıştım parmak egzersizine. bi bak istersen

nazlı bugün bende gittim doktora o ağrıları sancıları falan sordum banada hamilelikte bıçak saplanması gibi ağrılar kasık ağrıları olabilir normal dedi
ramazan orucunu sordum bu konuda fetva vermek istemiyorum yaz olduğu için çok zor dedi hem sen hem bebek aç zor olur gelişme zamanı falan dedi napsam bende bilemedim ..
cinsiyetini de öğrendik kızmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…