Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazlı bugün bende gittim doktora o ağrıları sancıları falan sordum banada hamilelikte bıçak saplanması gibi ağrılar kasık ağrıları olabilir normal dedi
ramazan orucunu sordum bu konuda fetva vermek istemiyorum yaz olduğu için çok zor dedi hem sen hem bebek aç zor olur gelişme zamanı falan dedi napsam bende bilemedim ..
cinsiyetini de öğrendik kızmış :emir_bebek: :KK1:

oy oy teyzesi onu yer :nazar::nazar:demek kızmış ha bir böcük benimki mi var aralarında.:emir_bebek::emir_bebek:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...o zaman ağrılarımız normal demekki çekicez artık doğuma kadar napalım...valla bende kararsızım bir gün tutup bir gün dinlendireyim diyorum ama bakalım olmadı çarşamba bi başlarım niyet etmem zorlandığım yerde bırakırım

oy oy teyzesi onu yer :nazar::nazar:demek kızmış ha bir böcük benimki mi var aralarında.:emir_bebek::emir_bebek:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...o zaman ağrılarımız normal demekki çekicez artık doğuma kadar napalım...valla bende kararsızım bir gün tutup bir gün dinlendireyim diyorum ama bakalım olmadı çarşamba bi başlarım niyet etmem zorlandığım yerde bırakırım

evet kızlar çoğaldı ya :KK1::KK1: amiiin canım cümlemizin inşallah canım:) sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah evet demekki normal öyle dediğine göre napalım kötü bişey olmasında benim azaldı çok şükür. evet güzel fikir birgün tutup birgün dinlenmek bende tutarsam öyle yaparım ama tutabilirmiyim denemem lazım aynen

Bende iyiyim çok şükür bugün hastaneye gittik bebek iyi çok şükür kıpır kıpır kızmış cinsiyetini öğrendik :) tatilin nasıl geçti ? eşinle ayrıydınız demi

çok sevindim tatlım ne güzellll... benim de iyi geçti Allaha şükür.. evet ayrıydık eşim arada bir geldi gitti memleketteydim.. egzersizlere de ara vermek zorunda kalmıştım.. sen de dua et bana olurmu canım benim..

evet kızlar çoğaldı ya :KK1::KK1: amiiin canım cümlemizin inşallah canım:) sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah evet demekki normal öyle dediğine göre napalım kötü bişey olmasında benim azaldı çok şükür. evet güzel fikir birgün tutup birgün dinlenmek bende tutarsam öyle yaparım ama tutabilirmiyim denemem lazım aynen

artık tutamazsakta sonra tutucaz bi şekilde Allah verir aslında sabrını bakalım hayırlısı

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr halayımı çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:KK64:olduuu bu işşşşşşşşşşşşş :KK52::KK34::KK66::81::KK51::nazar:

tebrik ederim,bu illetten bikişi daha kurtulmuş ya sanki kendim başarmış gibi sevindim inan:) darısı bizim başımıza:) halayına ben de katılayım istedim :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
(bu arada bu benimilk halayım:KK17:)

çok sevindim tatlım ne güzellll... benim de iyi geçti Allaha şükür.. evet ayrıydık eşim arada bir geldi gitti memleketteydim.. egzersizlere de ara vermek zorunda kalmıştım.. sen de dua et bana olurmu canım benim..

tabi canım dualarımdasınız inşallah her zaman :KK16:.. olsun başlarsın şimdiden sonra egzersizlere .. biran önce sende yenersin bu sorunu inşallah :KK70: tatilde iyi gelmiştir hem değişiklik insana çok iyi geliyor ..

artık tutamazsakta sonra tutucaz bi şekilde Allah verir aslında sabrını bakalım hayırlısı

öyle canım hayırlısı artık. olmadı artık kaza ederiz bi şekilde

hayırlı olsun canım,inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızını:)

amiiin canım çoook sağol :KK16:.. rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla..

tabi canım dualarımdasınız inşallah her zaman :KK16:.. olsun başlarsın şimdiden sonra egzersizlere .. biran önce sende yenersin bu sorunu inşallah :KK70: tatilde iyi gelmiştir hem değişiklik insana çok iyi geliyor ..[/QUOTE

inşallah hepimiz de yeneriz canım.. Allah razı olsun.. bebişe iyi bak emi.. bi sürü kızımız oldu yaa maşallah.. nazlı birini oğluşuna alır artık:KK9:

tabi canım dualarımdasınız inşallah her zaman :KK16:.. olsun başlarsın şimdiden sonra egzersizlere .. biran önce sende yenersin bu sorunu inşallah :KK70: tatilde iyi gelmiştir hem değişiklik insana çok iyi geliyor ..[/QUOTE

inşallah hepimiz de yeneriz canım.. Allah razı olsun.. bebişe iyi bak emi.. bi sürü kızımız oldu yaa maşallah.. nazlı birini oğluşuna alır artık:KK9:

şehzadem yaşadı valla o kadar çiçeğin içinde tek böcük olacak artık bilmem hangisini alırız:KK9::KK9::KK9:

evet valla nazlı nın oğluna kısmet çok gözüküyor :KK1::KK1: şanslı böcük :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK9:
senden de rabbm razı olsun canım.. :KK70:

ben çıkıyorum kızlar rabbime emanet olun hayırlı ramazanlar .. hayırlı geceler :KK71::KK71:

evet valla nazlı nın oğluna kısmet çok gözüküyor :KK1::KK1: şanslı böcük :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK9:
senden de rabbm razı olsun canım.. :KK70:

ben çıkıyorum kızlar rabbime emanet olun hayırlı ramazanlar .. hayırlı geceler :KK71::KK71:
allah rahatlık versin canım öpüyorum çok görüşürüz :KK71::KK71::KK71:
hakkaten şanslı oğlan maaşallah annesi:nazar::nazar: seçer beğenir birini:KK1:

inşallah şanslıdır teyzesi Rabbim hayırlı evlat eylesin ve hayırlı ömür versin :emir_bebek::emir_bebek:

nehirsakarya canım ben geldim nerdesin göremedim.. yapıyomusun egzersizlerini, başlayalım bir an önce yine düzenli bi şekilde

nazlı bugün bende gittim doktora o ağrıları sancıları falan sordum banada hamilelikte bıçak saplanması gibi ağrılar kasık ağrıları olabilir normal dedi
ramazan orucunu sordum bu konuda fetva vermek istemiyorum yaz olduğu için çok zor dedi hem sen hem bebek aç zor olur gelişme zamanı falan dedi napsam bende bilemedim ..
cinsiyetini de öğrendik kızmış :emir_bebek: :KK1:

jas_mincim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah... ne güzel bi mutluluk :)

keebekk valla bugun içime de dogmustu az kaldıgı.. super cok sevindimmm :KK64: bak cekiom halayını ohhhhh:KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:
ee nasıl oldu korktugun kadar yokmus dimi? yeni arkadaslara cesaret ver bakalım sende.. ck sevindim canım bundan sonrası da corap sokugu gibi gelio cidden rahat olup kendini asarsanız sonrasındada aynısı olur emin olun ben hem korkak hemde narin biri olarak bunu yapabildi isem sizler cok daha rahat yapabilirsiniz.. cekioz kelebekk in halaıyını hobaaaa :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

miss.figo canım aynen dediğin gibi ben de çok korkak ve canı tatlı biriyim... ben de başarırsam heeeeerkes başarır diye düşünüyorum... ne kadar acıyo ki acaba az mı azıcıııık mı :) bi de bişey sorcam bu kızlık zarı kaç cm ilerde oluyo acaba? p...s ne kadar ilerleyince yırtılıyo? yırtılma olunca ilişki hemen mi bırakılıyo?

X