- 27 Ocak 2011
- 2.446
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.921
ya benim bebeğimde 10 haftalık doktora da sormadım ama oruçluyum ne yapmalıyım sizce
sen daha çok yensin canımcım sorsaydınn genede gerçi sende sorsan bende sorsam tutma diolar ne olur ne olmaz olursa sorumluluğu onlar olurmus gibisinden izin vermiolar.. ...sen çok yenisin daha 1.5 aylık bi sorsaydın genede..
olmuoo canımmm olmuoooo eşin senii zevkee getirse zevkten tamam yapacam diosun ama o an gelioooo hoppppp gidio herşeyyy psikkolojikmen korktuğun içinn ne olursa olsun o an geldimiii p...s vajınaya değdiğimii olay bitio beynin izin vermioo.....ilk önce beynimizee acımıycanııı vajınanın esnek olduğunu algılatacazkii ondan sonra oluooo..olay beyinde bitio yoksam hiç bi kadının vajınasında problem yok hepimizin fizyolojik bakımdan vajınası aynıı bunu ilk gece yapandaaa bizim gibi yapamayn vajınusmus olanındaa aynıııı vajına yapılarımız hep aynııı...bizim olayı beynimizde bitirmemizz gerekiooo ne zaman beynin tamam dio ozaman oluo....
canım benim çok sevindim yabak bide yapamam diodun sana çok yakın oldugunu söylemiştim çoooook sevindim adına ya darısı bizlerin başına inşallah
Hu huuu, nerdesiniz kızlar yahu? Aykurt, Aybice, Mukix, mimam 50, Venüsten, missifigo, ve diğerleri. Hatunlar oru mu çarptı yoksa sizi bugün? hadi çözmemiz gereken derdimiz var:))
off dooru sölüyorsun.. tamamen psikolojik olan bir durum.. en mükemmel zevk anında bile p.s vajinaya girme fikri bütün beyni kontrolü altına alıyor ve herşey puff!!
evetya hele ben dün eşim yapalım diyince bacaklarımdan can gitti saanki zangr zangır tıtredim o sebeble başarısız olduk neden böle oldu anlamadım yaaa
bende artık halay cekebilirim o haldebenim halayım cekilmedi ama
bende artık halay cekebilirim o haldebenim halayım cekilmedi ama
kızlar bu soruyu baska alanda mı sorsam diye dusundum ama sonucta bunu bilmeyenlerin faydalanması gerekir ilerde lazım olcak sonuc olarak dedim ve soruyorum: simdi korunma yontemleri arasında tabiki modern tıp ın onerdigi yontemler kullanılmaludır . prezervatif vs..(hap dısında) ancaaaaakkk su takvime gore hesap var ya hani adet dongunuze gore ayarlıyo vs.. işte onu kullanmak riskliymiş ama sonucta ben kesinlikle simdi istemiyorum demeyip olsada olur canı diyenler varsa yani kararsızlar :) bu yontemi kullanabilirlermiş. ama bu yontem nasıl yani kısaca hamile kalma riskinin en cok oldugu ve dusuk donem nedir?
birsey daha eklemek istiyorum hayatım boyunca hiç jinekologa gitmedim ama gitmek için birsey beklenilmemeli sanırım en azından saglıklı mıyım onun kontrolunu yaptırmak için gitmek gerekir diye dusunuyorum? baska baslıkta jinekolog tavsiyelerine bakıcam ama sizler İstanbulda hangilerişne gidiyosunuz merak ettim :) normalde herkesin yıklda bir defa gitmesi gerkiyor ustelik
kızlar bu soruyu baska alanda mı sorsam diye dusundum ama sonucta bunu bilmeyenlerin faydalanması gerekir ilerde lazım olcak sonuc olarak dedim ve soruyorum: simdi korunma yontemleri arasında tabiki modern tıp ın onerdigi yontemler kullanılmaludır . prezervatif vs..(hap dısında) ancaaaaakkk su takvime gore hesap var ya hani adet dongunuze gore ayarlıyo vs.. işte onu kullanmak riskliymiş ama sonucta ben kesinlikle simdi istemiyorum demeyip olsada olur canı diyenler varsa yani kararsızlar :) bu yontemi kullanabilirlermiş. ama bu yontem nasıl yani kısaca hamile kalma riskinin en cok oldugu ve dusuk donem nedir?
birsey daha eklemek istiyorum hayatım boyunca hiç jinekologa gitmedim ama gitmek için birsey beklenilmemeli sanırım en azından saglıklı mıyım onun kontrolunu yaptırmak için gitmek gerekir diye dusunuyorum? baska baslıkta jinekolog tavsiyelerine bakıcam ama sizler İstanbulda hangilerişne gidiyosunuz merak ettim :) normalde herkesin yıklda bir defa gitmesi gerkiyor ustelik
valla ilişkiye girmeyi bilmediğim gibi korunmayıda bilmiom desem yeridirrrablam 3 aylık iğne vuruluodu sonraa bıraktı adetinin düzenini bozduu sonra spral taktirdiii 6 ay felan kullandı kanaması çok geldi için bi gün doktora gittii doktor spral kaymış Allah korusun böle hamile kalırsın anlamazsın ilaç kullanırsın onu yaparsın bunu yaparsın bebek düşer anlamazsın dediii sprali hemen çıkardıı...sağlık ocağından korunma hapı aldı baş ağrısı yaptı en son prezervatife kaldı şmdi onla korunuooo...en mantıklısı en sağlıklısı prezervatif bencee....kuzummm bizzzz burda hiçç korunma yönteminii konuşmadıkk çünküü o noktoya hiç gelemedikkk normal ilişki yaşamıoduk zaten ne korunmasıı hadi yaşadıkkkk onca sıkıntıların giderilmesi için hemen bebek istedikk hiç korunma yönteminiii konuşmadıkkkkk