- 22 Nisan 2009
- 461
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.941
aslında sorum tam olarak nasıl korunulur degil malum bende bebejk istiyom aslındaama caktırmıyom cunku hazırmıyım tam emin degilim... sorum suydu ben evlennen kadar hiç jinekologa gitmedim ve ebek olmadan once 3 ay folik asit vs kullanmak gerekiyomus bebeğin saglıgı için .. yada ne bilim gitmem gerekiyormu artık evliyim ? ne zaman gidilmeli? gitsem nedicem
çok kötü oldum ben kızlar ya ailemden ayrı ilk ramazanım eşimde işte gece vardiyesinde tek başımayım iftar saati bastı bi ağlama babam aradı napıyon diye zor tuttum bascaktım feryadı
canım benim bende hayatımda ilk defa tek basınaydım bu iftardaaynı duyguları paylaşıoz ustelik ben işteyim yalnızım esim evde ben gececi oldugumdada hep boyle kotu valla :84:
durucum hiç ilişkiye girdinmi peki ne durumdasın kısaca özetlermisin ???? doktor alttan muayene ediyo evet ama korkulcak gibi deilmiş..
bende artık halay cekebilirim o haldebenim halayım cekilmedi ama
ah canım ben anlarım seni bende öğrenciyken memketten binlerce km ötede yapayanlız bi evde tek başıma ko:ca bayram geçirmıştımmmçok kötü oldum ben kızlar ya ailemden ayrı ilk ramazanım eşimde işte gece vardiyesinde tek başımayım iftar saati bastı bi ağlama babam aradı napıyon diye zor tuttum bascaktım feryadı
ah canım ben anlarım seni bende öğrenciyken memketten binlerce km ötede yapayanlız bi evde tek başıma ko:ca bayram geçirmıştımmmay bende tam acıların çocuğuymuşum yaaaaaa
kızlar bi sorum olacak...benm koyu sarı ,kokulu bi akıntım var, ilişkiye girmede o da sancı yapar mı...biz de henüz bişey yapamadık ama aslında istyrm ben hani vajinusmus deil sanki ama çok sancı oluoo giremioruz o yüzden, acaba bu akıntı yüzünden olur mu? bilgisi olan var mı?
kızlar bi sorum olacak...benm koyu sarı ,kokulu bi akıntım var, ilişkiye girmede o da sancı yapar mı...biz de henüz bişey yapamadık ama aslında istyrm ben hani vajinusmus deil sanki ama çok sancı oluoo giremioruz o yüzden, acaba bu akıntı yüzünden olur mu? bilgisi olan var mı?
dr a gitmişmiydin canım ? litihaplı bişi mi var acaba?:44:
enfeksiyon vardır canım sancı yapar daha çok yanma yapar
evet muhtemeelen, ne yapmalıyım?
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr halayımı çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnolduuu bu işşşşşşşşşşşşş :81:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr halayımı çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnolduuu bu işşşşşşşşşşşşş :81: