Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında sorum tam olarak nasıl korunulur degil malum bende bebejk istiyom aslında :KK1: ama caktırmıyom cunku hazırmıyım tam emin degilim... sorum suydu ben evlennen kadar hiç jinekologa gitmedim ve ebek olmadan once 3 ay folik asit vs kullanmak gerekiyomus bebeğin saglıgı için .. yada ne bilim gitmem gerekiyormu artık evliyim ? ne zaman gidilmeli? gitsem nedicem :KK1:

aslında sorum tam olarak nasıl korunulur degil malum bende bebejk istiyom aslında :KK1: ama caktırmıyom cunku hazırmıyım tam emin degilim... sorum suydu ben evlennen kadar hiç jinekologa gitmedim ve ebek olmadan once 3 ay folik asit vs kullanmak gerekiyomus bebeğin saglıgı için .. yada ne bilim gitmem gerekiyormu artık evliyim ? ne zaman gidilmeli? gitsem nedicem :KK1:

biz kullanmadık bende çok duydum hamilelik önceci folik asit diee ama ben kullanmadım çocum olmuo diee düşünürken oldu....Allahtan başka kimse bilemezz.....şöyle yapabilirsinn gidersin jınekologa ben vajınusmusluydum aştım artık bebek düşünüoruz buna engel bişi varmı diee muane olabilirsin ki bunada hiç gerek yok herşeyi oluruna bırak baktın bebiş olmuo yaptın halde olmuo bu sefer neden olmuo gibisinden gidersin.....içini ferah tut herşeyi akışına bırakkk...

kıslar ben çıkıomm.....sofrayı hazırlamaya başlim kendinize iyi bakın...Herkese Hayırlı İftarlarr.....:KK3::KK3::KK3:

:KK43::KK43:çok kötü oldum ben kızlar ya ailemden ayrı ilk ramazanım eşimde işte gece vardiyesinde tek başımayım iftar saati bastı bi ağlama:KK43::KK43:babam aradı napıyon diye zor tuttum bascaktım feryadı:KK50::KK50:

:KK43::KK43:çok kötü oldum ben kızlar ya ailemden ayrı ilk ramazanım eşimde işte gece vardiyesinde tek başımayım iftar saati bastı bi ağlama:KK43::KK43:babam aradı napıyon diye zor tuttum bascaktım feryadı:KK50::KK50:

canım benim bende hayatımda ilk defa tek basınaydım bu iftarda :KK43: aynı duyguları paylaşıoz ustelik ben işteyim yalnızım esim evde :KK43: ben gececi oldugumdada hep boyle kotu valla :84:

canım benim bende hayatımda ilk defa tek basınaydım bu iftarda :KK43: aynı duyguları paylaşıoz ustelik ben işteyim yalnızım esim evde :KK43: ben gececi oldugumdada hep boyle kotu valla :84:

çok zor dimi...birden ailem gözümün önüne geldi belki yanlız olduğum için belki de ilk defa ayrı kaldığım için,ama şu bir gerçek ne kadar aile kursan da kendi ailenin yeri bir başka.biliyorum annemle babamda üzgündü ilk defa 2 kişi kaldılar zaten istanbul ezanı okununca hemen aradı babam:KK43::KK43::KK43:Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın hayırlı uzun ömür versin...

durucum hiç ilişkiye girdinmi peki ne durumdasın kısaca özetlermisin ???? doktor alttan muayene ediyo evet ama korkulcak gibi deilmiş..

hayır henuz girmedim.uc kısım cok acıyor.ondan sonrası acımayacak bılıyorum ama o kısmı nasıl geccem bılmıyorum.parmak egzersızınde sorun yok hıc acı da omuyo ama iş p...s e gelınce cok acıyor

ah canım ben anlarım seni bende öğrenciyken memketten binlerce km ötede yapayanlız bi evde tek başıma ko:ca bayram geçirmıştımmm :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:ay bende tam acıların çocuğuymuşum yaaaaaa:KK50::KK50::KK50:

ah canım ben anlarım seni bende öğrenciyken memketten binlerce km ötede yapayanlız bi evde tek başıma ko:ca bayram geçirmıştımmm :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:ay bende tam acıların çocuğuymuşum yaaaaaa:KK50::KK50::KK50:

öğrenciyken de çok evimi aramıştım ben ne evcil bi insanım ya:KK61::KK61:o zamanda çok koymuş bide okul açılışı Ramazana denk gelmişti offf offf :KK59::KK59:

kızlar bi sorum olacak...benm koyu sarı ,kokulu bi akıntım var, ilişkiye girmede o da sancı yapar mı...biz de henüz bişey yapamadık ama aslında istyrm ben hani vajinusmus deil sanki ama çok sancı oluoo giremioruz o yüzden, acaba bu akıntı yüzünden olur mu? bilgisi olan var mı?

kızlar bi sorum olacak...benm koyu sarı ,kokulu bi akıntım var, ilişkiye girmede o da sancı yapar mı...biz de henüz bişey yapamadık ama aslında istyrm ben hani vajinusmus deil sanki ama çok sancı oluoo giremioruz o yüzden, acaba bu akıntı yüzünden olur mu? bilgisi olan var mı?

dr a gitmişmiydin canım ? litihaplı bişi mi var acaba?:44:

enfeksiyon vardır canım sancı yapar daha çok yanma yapar

hoscakalaın kızlar ben cıkıyoruım moralleri yuksek tutuyoruz unutmayın emin olun yenecegiz burada.. sadece burada yenen ve dr yuzu gormeden kendi cabasıyla o kadar rahat yenen o kadar cok insan var ki bir tane side sizler den olarak eklenecek bu zincire.. :KK55:

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr halayımı çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:KK64:olduuu bu işşşşşşşşşşşşş :KK52::KK34::KK66::81::KK51::nazar:

keebekk valla bugun içime de dogmustu az kaldıgı.. super cok sevindimmm :KK64: bak cekiom halayını ohhhhh:KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:
ee nasıl oldu korktugun kadar yokmus dimi? yeni arkadaslara cesaret ver bakalım sende.. ck sevindim canım bundan sonrası da corap sokugu gibi gelio cidden rahat olup kendini asarsanız sonrasındada aynısı olur emin olun ben hem korkak hemde narin biri olarak bunu yapabildi isem sizler cok daha rahat yapabilirsiniz.. cekioz kelebekk in halaıyını hobaaaa :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

X