Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle bende zamanla bu berbat hastalıktan çok çekmiş biri olarak yazdıklarınızı o kötü günleri tekrar yaşayarak okudum öncelikle allah hiçkimseye yaşatmasın böyle bir hastalık olanada allahtan acil şifalar diliyorum şimdi 1 yaşında bir kızımvar ve 1.5 yıl bişe yapamamıştım artık cinsel yaşamımm allaha şükür çok iyi yapamasam ben yapamazdım doğumdan sonra hele bende hiçbir kasılma falan hiçbişe kalmadı umarım herkes eşiyle mutlu beraberlikler sürdürür

Hay Allah canım ya, peki çabuk iyileşen bir şey mi acaba mantar. İnşallah tez zamanda atlatırsın :Saruboceq:

Yalnız canım, âcizâne fikrimi belirteyim sen karar ver. Denemende başarmışsın. O yüzden pasta mumu senin çok da işime yaramaz gibi geldi. İnceliğini sen bilirsin de en azından daha uzun bir şeyle dene bence. Benim aklıma kurşun kalem geldi. Onun etrafına kağıt havlu doladın mı, stretch filmle de kapladın mı daha içini görür diye düşündüm. Çünkü pasta mumu en fazla kaç santim girer ki içeri? Girişten biraz daha ileriye gitmesi gerekir ki denemede penis girince orası neye uğradığını şaşırmasın. Hem kırılma korkusu da olmaz guclubacismile

bence sen tek basına ustune alınmana gerek yok..yada bıızm soyeldııgm seyde kotu bır sey yk aslında ne demek ıstedıgımıız anladın sana sen soyedın demedıkkı yanı genel olarka soyelnen bır sye bu ..yanı kelımelerımıız kullanırken arkadaslara yardmcı olurken bıraz daha boyel guzel kelımeler kullanarak anlatırsak yada cok acık anlatmak ıstersen ozelden yazarız bence daha guzel olur ...sorun olması gereken bı olay degıl bence yerimsenibenopuyorumnanaktan

Ne güzell.. :) Allah çok daha mutlu etsin inşallah.. inşallah bende ilerde anlatırım bööle..yani 1,5 sene çekmiş we sizin gibi başarmış we bitanede kızım olmuş olur inşallah(hatta mümkünse ikiz olsa daha ii) :)) tekrar mutluluklarr dilerim size :)

Elbette sorun değil, kötü bir şey söylemediniz, ben de kırılmadım zaten. Düşününce, rahatsız olmuş olabilirsiniz, forumdaki en çok ziyaret edilen başlıklardan biridir, o kadar da rahat olmamamız gerek sanırım.fisfisfis

Tampon, hani şu muayyen günlerde hijyenik ped yerine kullanılan tampon değil mi?

Aslında iyi fikir. Orada yabancı bir şeyin varlığına alışmak adına çok işe yarayabilir. Ben kullanmadım ama eczanelerde bulabilirsin sanırım.

İstediğin gibi yaz tatlım olumunekankayizsmile

kızlar burdakı baska topıkdede bırı sormustu yazmıstım sabah..
mantar ıcın hacısakır sabununu ucundan cok az kesın soguk suyla seyınızı yıkayın bısey kalmıyo mantar felan hemen gecıyo , ben sormustumda zaten hıcbı kötü tarafı yokmus . cok ıyı gelıyo denersınız

bahar arkadaşımm çokkkk sağol,Allah razı olsunnn..ben özele yazamıom,50 msj sınırı warmış.. bana çok moral oldu bu yazdıkların..dediklerini yapıcam,inşallah bende kısa bir süre sonra bu dertten kurtulurum,ben we benim gibi olan herkes kurtulur inşallah..inan artık o kadar sıkıldıkki 2 ay'a yakındır deneme bile yapmıoruz,yapmak istemioruz ( ama senin dediklerinden sonra cesaret geldi :)) umarım en kısa zamanda mutlu haberi weririm bende.. çokk dua etcem sanaaa,teşekkürlerr opuyorumnanaktan

canım annem fistülden ameliyat olmuştu sonra mikrop kaptı mantar oluşmuş annemde acısını alsın diye sabun kullanmıştı daha da azdırdı doktorda sabun koyma demişti anneme

canım annem fistülden ameliyat olmuştu sonra mikrop kaptı mantar oluşmuş annemde acısını alsın diye sabun kullanmıştı daha da azdırdı doktorda sabun koyma demişti anneme

demekkı herkesın önü arkası baska tepki verıyo :))) benım sordugum doktorda hacısakır ıyı bı zararı yok demıstı :dilcikar:

slm kızlar.epeydir netten uzaktım giremedim.başaran arkadaşlarımız olmuş tebrik ediyorumopuyorumnanaktanbaşaramayanlarada burdan sesleniyorum inanın başarmak için biraz inatlaşmak lazım.bende önce allahın sonra burdaki arkadaşlarım sayesinde yendim,piskoloğada gitmiştim aynen burda denilenleri söylemişti ama ona bi türlü güvenememiştim yapamamıştım bu siteyi keşfettim tabi aynı dili konuşanlarla bir araya gelince başardım.20 gün falan oldu yeneli artık başka pozisyonlarda deneyebiliyoruz.hadi aklınıza koyun YAPABıLıRıM diye,inatlaşın vajiyle.YENEBıLıRSıNıZ!!!

arkadaşlarrrrr acilllll yardım lütfennnnnnnnnnnnn...
az önce ilk kez parmak egzersizi yaptım orta parmağımın 1.boğumuna kadar sokabildim daha fazla sokmaya korktum bozulurmu diye sizce iyimi? ne kadarını sokmalıyım yarın 2.boğuma kadar yapmayıistiyorum ne diyosunuz???

canım az önce bende yaptım orta parmağımı ilk kez sonuna kadar soktum ve bi şey olmadı.çokta rahat oldu. sende dene yarını bekleme bence.

slm kizlar bisey sorcam.esimle 16.gun denem yapmistik. ucunu acisiz alabiliyorum hatta biraz daha fazlasini.sonra esim bosaldi.yarisi disari kacti tabii. neyse ben onemsemedim yumurtlamam 14.gun diye..(bu ay ates olcme tablosu yapiyorum). ertesi gun atesimde ani bi sicrama oldu.yani o gun yumurtlama gunumdu sanirim. simdi de acaba tutar mi diye endisem var. henuz vajiyi tam olarak atlasmis sayilmam. sizce hamile kalam ihtimalim nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…