Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar 4 gündür okadar hafifimki...üzerimden büyük bi yük kalktı.herşey çok daha güzel şimdi,4 gecedir bi başka huzurlu uyuyorum.2,5 sene çektim,dile kolay.mücadelesi süren arkadaşlar nolur ertelemeyin gözünüzü karartın biraz dişinizi sıkın lütfennn,başardıktan sonra hissedilen bu mutluluk bu tarifsiz güzel büyük mutluluk huzur sevinç için cesaret edin birazcık,zor değil, imkansız asla değil.hadi arkadaşlar hepiniz bu güzel duyguları yaşamayı hakediyosunuz,çok uzak gibi görünür biliyorum ama çok kolaymış,az bi cesaretle kararlılıkla sizlerde başarabilir,başarmanın keyfini sürebilirsiniz.dualarım sizlerlea.s

bende aynı senin gibi egzersizleri düzensiz yapıyodum genelde c.tesi evde olduğum için c.tesi egzersiz yapıyodum o gece yada ertesi günde eşimle deniyoduk oluyodu
dediğin gibi ilişki öncesinde ne kadar egzersiz yaparsan o kadar rahat oluyo özellikle mum ile yaparsan çok daha rahat açılmış oluyor orası
dimi yaa insan bi garip oluyor gerçekten olduktan sonra ben eşime halen diyorum inanamıyorum diye Şeniz çok garip geliyo çünkü

canım çok tebrik ederim.bende de aynı girişinde biraz zorlanıyoruz ama ben razıyım o kadarına.Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın

evet canım bende aynı bazen parmakla yapıyorum bazen mumla yapıyorum..ama mum daha iyi...bende cumartesi günleri vakit buluyorum..benim eşim şimdi dalga geçiyor benle ..artık 7 ayda bir yaparız diyooo...kaydirigubbakcemile3 bu arada duyuncuğum senide ayrıca tebrik ediyorum..darısı başımızazemuszemus

başaran herkesi çok tebrik ediorum..darısı başımıza artık :) yha o emla kremi içerimi sürüosunuz,yksa girişemi sadece? çünkü sızlayan yer giriş,ööle değilmi?? bide şu bahsettiğiniz spreyin isminide öğrenebiirmiyimmm???

canım yanlış anlamassan kelimelerini birazdaha özenle secermisin yada nokta nokta bırakarak yaz kıç...mz yrne po...pomz gbi vs.

Eveeet, zannedersem bu sözlerin varış adresi krizalit.kristalin kişisi. Zîra Ece1'in yazdığı cümlede bir şey yok yani. Sistit'ten korunmak için birkaç madde sayıp "kıçımız açık uyuyakalmayalım" diyen terbiyesiz ben oluyorum. Bâriz argo konuşmuşum, o yüzden size hak veriyorum şimdi. Yani evet, arkadaşlar arasında belli bir çerçeve içinde kalmak şartıyla böyle konuşulabilir belki ama burda abes kaçmıştır, olabilir. Rahatsız olan herkesten özür diliyorum. :kedi:

slm evet emla kremı ıc kısma surmen gerek yanı bunu yapman ııcnde mutlaka parmak egzersızı yapman lazım ....ben emlayla basardım ama bır sprey var onlada yenen arkadaslar var xylance dıye galıba ısmı

slm evet emla kremı ıc kısma surmen gerek yanı bunu yapman ııcnde mutlaka parmak egzersızı yapman lazım ....ben emlayla basardım ama bır sprey var onlada yenen arkadaslar var xylance dıye galıba ısmı

parmak egzersizi yapıorum zaten,2 parmaktayım ama hala daha ilerisi olmuo..çokk tşk ederim bu arada yardımcı olduğun için :))

teşekkür ederiz canımm..emla kremii ben sürebildiğim kadar içeri sürüyorum..ama bu defa bırakabilmek adına sadece giriş yerine sürmeyi planlıyorumm..

bende teşekkür ederim yardımlarınız için..gerçekten çokkk sewindim adınıza.. :alkisalkisalkis Allah yüzünüzden gülücükleri hiç eksik etmesin inşallah :)

parmak egzersizi yapıorum zaten,2 parmaktayım ama hala daha ilerisi olmuo..çokk tşk ederim bu arada yardımcı olduğun için :))
oooo super 2 prmak bence ck ıyı ebn 2 parmak yaptııktan snra emla kremle deneme yaptım ve basardım ..
sımıd yapman gereken artık ck az bır ylun kalmıs parmagına emla kremı sık ıcerı ne kadra ılerı surebılırsen o kadra ıyı gırıs kısmınada sur 2 dakka sonra uyusacaktır kayganlastırıcı sur esıne ve kendıne ...ondan osnra eger rahat bırakırsan kndını hıc anlamazssın bıle :lepi:bıtttım dersın...

şaziye canımya çok tatlı bi insansın sen opuyorumnanaktan egzersizleri bırakmıyorum zaten doktorla görüşüyorum telden bakalım olucak bu allahın izniyle :Saruboceq: hihoyyyt

olur canım merak etme zamanla hersey olur yeterkı ıste opuyorumnanaktan
herkez cok ıyı burda ben cook sevdım kaydirigubbakcemile3

kız kötü bısey demedınkı ne uzuluyon hihoyyyt

kristalin.krizalit nerlerdesin tatlım ya benim moral çok bozuk kendime gelemiyorum hala parmakta yapmıyorum mantar oldum bi de o et bna izin vermiyoo bide aslında bi kere üstryken içime aldım biliyomusun:lepi:

Buradayım canım, arada bakıyorum yazılanlara.

İzin vermiyor demişsin ama üstteyken olmuş, daha ne olsun aklinialirimsmile

Mantar sebebi ne ola ki, kayganlaştırıcı yerine başka bir şey mi kullanmıştın, o mu yaptı acaba. Çok geçmiş olsun.

Sen hiç moralini bozma, mantarı hallet, bak olmuş da, parmakla o şeyi hissediyorum rahatsız ediyor dersen başka şeylerle egzersiz yaparsın belki.

Çok sevindim. Mantarı hallet, bak gerisi nasıl hızlı gelecek

kız kötü bısey demedınkı ne uzuluyon hihoyyyt

Kötü bir şey demedim de, ne bileyim, büyüklerimiz var burada nihayetinde. Demek ki çok da kaptırıp arkadaş ortamındaymış gibi konuşmamak lazımmış. Kimseyi rahatsız etmek istemem, bundan sonra daha dikkatli olurum. Sağlık kitaplarında nasıl geçiyorsa öyle söylerim. Popo falan derim sanırım, ya da kalça. Evet evet kalça iyi.yerimseniben

yada arka bölgeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

inşallahhhh :)) sewindim bak sen bööle diyince,1,5 sene çektik az kaldı inşallah..çokkk teşekkür ederimm,Allah razı olsun..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…