• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

koymuyorum noktalama rahatsiz olman da beni ilgilendirmiyo, ... koyunca anlamiyor musunuz bes yasinda cocuk muyuz da nokta koycakmisim . doktora gidince napiyosunuz v nokta nokta diye mi basliyosunuz. edemzsin tabi ki burada cise gelene kadar yazilanlara bakilirsa herkesin postlari silinir. cocuk musunuz ya. ben yanlis birsey yapmadim soylemedim. uyarmaya hakkin yok dolayisiyla beni

kıyasladığın sey çok anlamsız dr.la burayı kesinlikle kıyaslıyamaazsın dr.la mahremini acık bi şekilde tabikide anlatıcaksınk ki dr.çözüm bulsun ama burası herkesin ulasabileceği bi yer benim söylemek istediğim senin anlıycagın sekilde kıç yerine popo yada çiş yerine idrar ne bilim tıbbi anlamda kelimeler kullanalım ki seviyesiz olmasın.kulağa hoş gelsin.sonucta hepimiz yetişkin insanlarız biraz daha sakin ve mantıklı düşünürsen ne demek istediğimi anlayabilirsin.bu konuyu kapatıp birbirimize yardımcı olalım bence vaji konusunda

ya kizim benim salterimi attirma hala idrardi seviyesizdi diyorsun. benim ne seviyesizligimi gordun? sen bana seviyesiz de yazdiklarima nokta koydur. ben dusuncesiz bir insanmisim gibi benim yazdigim postun uzerine ders verir gibi konus. sonra da mantikli sakin ol de. baska bir arzun pasam. bence de kapatalim cunku seviyene daha fazla inmek istemiyorum.

cis ve isemek laflari seni rahatsiz etmis de genel forummus da. git diyorum sikayet et.yok diyorsun.sesini kisacaksin o zaman.

BENI KIMSE BURADAN UYARMASIN GITSIN SIKAYEET ETSIN.

kaydirigubbakcemile3 Ece1 sakin ol kızzzzz, bende ciş kelımesını kullandım nolacak sanki bana göre normal bı kelime kendı aramızda konusup laflıyoruz sende sınırlenme bosver...

Bence kımse kımseye laf atmasın amaaaan yaaa kaydirigubbakcemile4

ne diycez arkadasim penis yerine pipi pipis mi diycez? vajina yerine artik sizin sozlugunuzde ne geciyosa minismi diycez? erkeklerin penisi kadinlarin vajinasi var. p... va... diye sey;er yok. utanmayin artik yhu. kic mius popoymus. nelere takiliyorunuz ya. sok geciriyorum gercektyen. ayiptir szin yaptiginiz./1111111111

penis,vajina bunlara bi sey denilmiyor bazı kelimelere dikkat edelim onlarıda söyledim.utanma falan yok sadece uyarı ama sen takılıyrsun canım bence sen takılma hiç de moralini bozma vallahi ne malum bende boş bulunup yazabilirdimde o zmn da sen beni uyarıcksın hepsi bu yni üzülme bende üzüldüm bak bizi yanlış anladığın için.

penis,vajina bunlara bi sey denilmiyor bazı kelimelere dikkat edelim onlarıda söyledim.utanma falan yok sadece uyarı ama sen takılıyrsun canım bence sen takılma hiç de moralini bozma vallahi ne malum bende boş bulunup yazabilirdimde o zmn da sen beni uyarıcksın hepsi bu yni üzülme bende üzüldüm bak bizi yanlış anladığın için.

yahu ne yazmisim ben bu kadar genel forumda rahatsizlik duyacaginiz? gercekten kendimden suphe ediyorum. lutfen soyler misiniz? kufur mu ettim?kotu birsey mi soyledim?

Evet kirildim vegercekten artik buralarda yazasim falan da kalmiyo boyle. naparsaniz yapin ben karismiyorum artik. duzgun konusun birbirinizle.

ya kizim benim salterimi attirma hala idrardi seviyesizdi diyorsun. benim ne seviyesizligimi gordun? sen bana seviyesiz de yazdiklarima nokta koydur. ben dusuncesiz bir insanmisim gibi benim yazdigim postun uzerine ders verir gibi konus. sonra da mantikli sakin ol de. baska bir arzun pasam. bence de kapatalim cunku seviyene daha fazla inmek istemiyorum.

cis ve isemek laflari seni rahatsiz etmis de genel forummus da. git diyorum sikayet et.yok diyorsun.sesini kisacaksin o zaman.

BENI KIMSE BURADAN UYARMASIN GITSIN SIKAYEET ETSIN.

su yazdığın seylere bak ya bencde kapatalım senle konuşulmuyr yazık neyse ılımlı olmayı öğren ancak sana böyle bi tavsiyem olur başka bişey demyrum

tamam tartısmayın yaaaa... ha çiş ha sidik herkez bılıyo her saat bası gıdıp yapıyo ... normal ınsanlık hali bısey ıste değermı tartısmaya bosverin beaaa

yoooo ben tartısmıyorum ben sakinleştirmeye çalışıyorum aksine,ben naif yaklasıyrum ama neyse içindekileri kussun.ben kimseyi kırmaktan yana degilim çünki rahatsız oldugum seyi yazdım ondanda anlayış beklerdim

şaziye 19 sende tek parmak tek boğumla başlamızsın galiba eski yazılanları okudumda biraz bana yardımcı olurmusun?

evet canım ben önceden hıc bakamıyodum bıle seyime.. sende canım yavas yavas basla sabret elbet bırgun basarırsın.. önce tek parmagını komple almaya calıs kendını rahat hıssedene kadar hep tek parmakla calıs canım mesela komple alabıldıgını girip cıkmayı dene parmagınla bakdınkı coook rahat alabılıyosun sonra ıkı parmak bı boguma gec öyle ölye ılerlet canım ben sana burdan yada bız burdan san ayardımcı oluruz sen ılk önce 1parmagını komple almaya calı oldumu opuyorumnanaktan jellerini kullan kolay olması ıcın

önce 1 parmak sonra 2 parmak 1 bogum, sonra 2 parmak tümü, sonra 3 parmak bı bogum sonra pe..se gecersınız canım ama en önemlısı o bı parmagını alabıldıgınde kendını rahat hıssetmen, zaten öyle oldugunda ıkıncıde kolay olur rahat olursan

evet jel kullandım zaten bugün ilk kez denedim ve orta parmak 1 boğum aldım ilk gün için iyimi sence? yarın orta parmak 2 boğum almaya çalışıcam sonra tamamını daha sonrasını merak ediyorum canım ya

kızlar burası vajililerin birbirine yardım etmesi için var sizin tartışmanız bana çok saçma geldi,hani kimse sizin tartışmanızı görmek zorunda değil...

ayrıca ben bişey farkettim burda yenenlerin hepsi emla ile yenmiş acaba bende mi alsam korkuyorum emla kullanmaktan lokal anestezik olduğu için kişiden kişiye yan etkisi olabiliyor...

yoooo ben tartısmıyorum ben sakinleştirmeye çalışıyorum aksine,ben naif yaklasıyrum ama neyse içindekileri kussun.ben kimseyi kırmaktan yana degilim çünki rahatsız oldugum seyi yazdım ondanda anlayış beklerdim

O zaman lütfen bana açıklar mısın, mona_roza, krizalit ve şaziye benden önce "çiş yapmak- şemek" yazmışken neden sen sadece beni uyardın? Madem bana karşı kişisel bir kinin öfken yok neden sadece ben bunu söylersen sevinirim

evet jel kullandım zaten bugün ilk kez denedim ve orta parmak 1 boğum aldım ilk gün için iyimi sence? yarın orta parmak 2 boğum almaya çalışıcam sonra tamamını daha sonrasını merak ediyorum canım ya

iyi canım cok guzel yavas yavas hepsını yaparsın yeterkı hergün yap aksatma egzersızlerı emi

kaydirigubbakcemile2bence iyi bende dün ve bugün işaret parmagına çalışıyorum ikinci boguma kadar aldım psikologumu aradım ve çok iyi bir gelişme oldugunu söyledi ve akşam eşiminde yardımıyla tamamını aldım ve kasları sıkıp gevşettim doktorun tavsiyelerini seninle paylaşayım belki yardımcı olur her parmak egzersizinden önce 15-20 defa nefes ve kas egzersizi yapmayı önerdi nefes egzersizinde tamamen kendini rahat bırakıyosun olumsuz hiç birşey düşünmek yok daha sonra kasları sıkıp gevşetiyosun ve parmaga geçiyosun parmaktaki her bogumda sıkıp gevşetme hareketi yapıyosun bu kadar ban 3 gün yap dedi bunu ama sen bilirsin daha sonrada sanırım 2 parmak vericek heralde öyle devam ediyo hadi bakalım başarılar herkese

Back