• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar sonunda bende tam anlamıyla BAŞARDIMzemuszemus haftasonu egzersizden sonnra denedim..tabi emla kremle ...bu defa gerçekten hissettim..kremden dolayı zaten acı felanda hissetmedim..az bi kanamam oldu...ama gelin görünki haftasonundan sonraki denemelerimizde krem sürmediğim için sanırım olmadı yapamadım..sanırım önce krem egzersiz sonra ilişki..ya hep kremmi sürücemmmkafamçokkarıştı

canım çok sevindim inş. bi daha vaji denilen seyi yasamassın alkisalkisalkis

yani siz parmak egzersizlerini en son nereye kadar yapıyorsunuz yani orta parmaktan sonra denemeye geçelimmi

Ha anladım. Ama bana soracak olursanız iki parmakta çok rahat ileri geri yapmaya başlamadan önce denemeyin. Belki olmaz, moraliniz bozulmasın. Sonra dener, ilerlemeyi görünce o şevkle daha çabuk atlatırsınız diye düşünüyorum.

Tek parmaktan sonra zor açıkçası.

kızlar iki parmak için emla kullanmak istiyorum.biliyorsunuz küçük tüpler şeklinde,tüpün biri açıldımı sonra kullanılabilir mi.daha önce içinden biraz almıştım.emla kullananlar yardımcı olurmusunuz

bence sen tek basına ustune alınmana gerek yok..yada bıızm soyeldııgm seyde kotu bır sey yk aslında ne demek ıstedıgımıız anladın sana sen soyedın demedıkkı yanı genel olarka soyelnen bır sye bu ..yanı kelımelerımıız kullanırken arkadaslara yardmcı olurken bıraz daha boyel guzel kelımeler kullanarak anlatırsak yada cok acık anlatmak ıstersen ozelden yazarız bence daha guzel olur ...sorun olması gereken bı olay degıl bence yerimsenibenopuyorumnanaktan

aynen canım sana katılıyorum kimse üzerine alınmasın.sonuçta burada her konuda birbirimize yardım ediyoruz buda arkadaş tavsiyesi olsun.birbirimize uyarmamız çok güzel olur bence( her konuda)

canım ilkkezyapıyorum ya canım acımadan bırakayım dedim bide tek parmak yeterlimi sence

canım benden daha tecrübeliler var gerçi cevap geldi ama bencede yetmez.arkadaşlar bana iki yada üçü yapınca p.. denemesine geç demişlerdi bende öyle yapıcam.canım bi de hiç acımıyor inan bana kayganlaştırıcıyla tabi....

anladım canım 2 parmaktada bişey olmaz ozaman ya ben bozulacak diye korkuyorumda umarım sıkıntımı anlamışsınızdır çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese

kızlar burdakı baska topıkdede bırı sormustu yazmıstım sabah..
mantar ıcın hacısakır sabununu ucundan cok az kesın soguk suyla seyınızı yıkayın bısey kalmıyo mantar felan hemen gecıyo , ben sormustumda zaten hıcbı kötü tarafı yokmus . cok ıyı gelıyo denersınız

canım vajinaya fazla su degdirmemek gerekiyrmuş özellikle sabunla falan.vajina bir sıvı salgılıyrmuş ve kendini temizliyrmuş senin yapıcan sey vajinayı kuru tutmak nemli oldugu zamn kasıntı yapıyr ve mantar olusuyr

anladım canım 2 parmaktada bişey olmaz ozaman ya ben bozulacak diye korkuyorumda umarım sıkıntımı anlamışsınızdır çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese

Anlıyoruz canım. Eşinin egzersiz yaptığından haberi yok mu ki? Onunla paylaşırsan bu tedirginliğin kalkar, daha kendine güvenerek yapar, daha ileriye daha çabuk gidersin.

arkadaşlarrrrr acilllll yardım lütfennnnnnnnnnnnn...
az önce ilk kez parmak egzersizi yaptım orta parmağımın 1.boğumuna kadar sokabildim daha fazla sokmaya korktum bozulurmu diye sizce iyimi? ne kadarını sokmalıyım yarın 2.boğuma kadar yapmayıistiyorum ne diyosunuz???

canım ben 2parmak birden grdrmştim zedelenmişti bozulacagını sanmıyorum

bencede cok haklıısn sana katılıyorum..sonucta burda hepımız bır sorun ııcn bulunuyoruz ve saglıkl ılgılı bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz ..sohbette dedıyorz ama bazı konusmalar gercekten rahatsız edıyor sahsıma konuusyorum...yanı bende bır seyler yazmak ıstıyorum ama konusmalar rahatsızlık verıyor ...tamam yardımcı olmaya calısıyoruz bır bırmıze ama kelımeler secılerek kullanlırsa yada arkadasımızın dedııg gıbı ..... ısaretını kullanırak daha hos olur ..afedın ama ıcımdekılerı soylemek ıstedım kımse ustune alınmasın ececım aslında senın kullandııgn o kadra kotu bır cumle degıl ama ornek olarak senı kullandım ..kımse uzeıne alınmasın lutfen ortada olanlar...

ornek olarak beni kullanma o zaman, once o kelimeleri benden once kullananlari uyar yoksa dogal olarak kisiel algilarim kufur mu ettim terbiyesilik mi yaptim cis yapmak fiilinden de rahatsiz oluyorsaniz vay halinize

slm kizlar bisey sorcam.esimle 16.gun denem yapmistik. ucunu acisiz alabiliyorum hatta biraz daha fazlasini.sonra esim bosaldi.yarisi disari kacti tabii. neyse ben onemsemedim yumurtlamam 14.gun diye..(bu ay ates olcme tablosu yapiyorum). ertesi gun atesimde ani bi sicrama oldu.yani o gun yumurtlama gunumdu sanirim. simdi de acaba tutar mi diye endisem var. henuz vajiyi tam olarak atlasmis sayilmam. sizce hamile kalam ihtimalim nedir?

o konuda kesin bişey dyemycem örnekle acıklamak gerekirse arkadasın biri vaji hastasıydı ve eşi vajina girişine p...sin ucu azcık gryrmuş içine boşalmış ve gebe kalmıştı bebeğini sezeryanla dogurdu 5sene vajiyle devam etti yanlış hatırlamıyrsam, bayramdan önce yendi ,oluyr yani o allaha klmş bişey artık tutmuşta olablr tutmamışta adetin olmazsa kan testi yaptır

Eveeet, zannedersem bu sözlerin varış adresi krizalit.kristalin kişisi. Zîra Ece1'in yazdığı cümlede bir şey yok yani. Sistit'ten korunmak için birkaç madde sayıp "kıçımız açık uyuyakalmayalım" diyen terbiyesiz ben oluyorum. Bâriz argo konuşmuşum, o yüzden size hak veriyorum şimdi. Yani evet, arkadaşlar arasında belli bir çerçeve içinde kalmak şartıyla böyle konuşulabilir belki ama burda abes kaçmıştır, olabilir. Rahatsız olan herkesten özür diliyorum. :kedi:

ne argosu krizalit saglik basligi bu burda erotik konusma yapmiyoruz. cis yapmak isemek bosalim yapmak bunlar terim. sen ya da ben burda zevk icin kullanmadik bu kelimeleri. bu kadar da orumcek kafali olmahin gercekten cok sinirlendim. parmak egzersizlerini okmaktan rahatsiz olmuyosun da cis diyince mi utanasin geliyo, kan beynime sicradi, cifte standart yapmayin iki yuzluluk hic hos degil.

iyice sacmaladiniz gercekten yazamam git sikayet et

sacmalayan sensin,seni nye şikayet edeckmişim küçük bi uyarı yaptım eleştiriye acık ol sonuçta acık oturum gibi bi yer burasıda benim hatam oldugunda senin de beni uyarma hakkın var ben seve seve kabul eder hatam varsa düzeltirim.bahara hak vermemin nedeni belli kız bişey dememiş orda sonucta herseyi paylaşıyrz, braz daha dikkat edelim kelimelere demiş.

koymuyorum noktalama rahatsiz olman da beni ilgilendirmiyo, ... koyunca anlamiyor musunuz bes yasinda cocuk muyuz da nokta koycakmisim . doktora gidince napiyosunuz v nokta nokta diye mi basliyosunuz. edemzsin tabi ki burada cise gelene kadar yazilanlara bakilirsa herkesin postlari silinir. cocuk musunuz ya. ben yanlis birsey yapmadim soylemedim. uyarmaya hakkin yok dolayisiyla beni

bence sen tek basına ustune alınmana gerek yok..yada bıızm soyeldııgm seyde kotu bır sey yk aslında ne demek ıstedıgımıız anladın sana sen soyedın demedıkkı yanı genel olarka soyelnen bır sye bu ..yanı kelımelerımıız kullanırken arkadaslara yardmcı olurken bıraz daha boyel guzel kelımeler kullanarak anlatırsak yada cok acık anlatmak ıstersen ozelden yazarız bence daha guzel olur ...sorun olması gereken bı olay degıl bence yerimsenibenopuyorumnanaktan

ne diycez arkadasim penis yerine pipi pipis mi diycez? vajina yerine artik sizin sozlugunuzde ne geciyosa minismi diycez? erkeklerin penisi kadinlarin vajinasi var. p... va... diye sey;er yok. utanmayin artik yhu. kic mius popoymus. nelere takiliyorunuz ya. sok geciriyorum gercektyen. ayiptir szin yaptiginiz./1111111111

Back