- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.161
yani siz parmak egzersizlerini en son nereye kadar yapıyorsunuz yani orta parmaktan sonra denemeye geçelimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar sonunda bende tam anlamıyla BAŞARDIMzemuszemus haftasonu egzersizden sonnra denedim..tabi emla kremle ...bu defa gerçekten hissettim..kremden dolayı zaten acı felanda hissetmedim..az bi kanamam oldu...ama gelin görünki haftasonundan sonraki denemelerimizde krem sürmediğim için sanırım olmadı yapamadım..sanırım önce krem egzersiz sonra ilişki..ya hep kremmi sürücemmmkafamçokkarıştı
yani siz parmak egzersizlerini en son nereye kadar yapıyorsunuz yani orta parmaktan sonra denemeye geçelimmi
bence sen tek basına ustune alınmana gerek yok..yada bıızm soyeldııgm seyde kotu bır sey yk aslında ne demek ıstedıgımıız anladın sana sen soyedın demedıkkı yanı genel olarka soyelnen bır sye bu ..yanı kelımelerımıız kullanırken arkadaslara yardmcı olurken bıraz daha boyel guzel kelımeler kullanarak anlatırsak yada cok acık anlatmak ıstersen ozelden yazarız bence daha guzel olur ...sorun olması gereken bı olay degıl bence yerimsenibenopuyorumnanaktan
canım ilkkezyapıyorum ya canım acımadan bırakayım dedim bide tek parmak yeterlimi sence
kızlar iki parmak için emla kullanmak istiyorum.biliyorsunuz küçük tüpler şeklinde,tüpün biri açıldımı sonra kullanılabilir mi.daha önce içinden biraz almıştım.emla kullananlar yardımcı olurmusunuz
ben kullandım canım bir tüpü kac kere hiç bişey olmuyr
kızlar burdakı baska topıkdede bırı sormustu yazmıstım sabah..
mantar ıcın hacısakır sabununu ucundan cok az kesın soguk suyla seyınızı yıkayın bısey kalmıyo mantar felan hemen gecıyo , ben sormustumda zaten hıcbı kötü tarafı yokmus . cok ıyı gelıyo denersınız
anladım canım 2 parmaktada bişey olmaz ozaman ya ben bozulacak diye korkuyorumda umarım sıkıntımı anlamışsınızdır çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese
arkadaşlarrrrr acilllll yardım lütfennnnnnnnnnnnn...
az önce ilk kez parmak egzersizi yaptım orta parmağımın 1.boğumuna kadar sokabildim daha fazla sokmaya korktum bozulurmu diye sizce iyimi? ne kadarını sokmalıyım yarın 2.boğuma kadar yapmayıistiyorum ne diyosunuz???
canım yanlış anlamassan kelimelerini birazdaha özenle secermisin yada nokta nokta bırakarak yaz kıç...mz yrne po...pomz gbi vs.
bencede cok haklıısn sana katılıyorum..sonucta burda hepımız bır sorun ııcn bulunuyoruz ve saglıkl ılgılı bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz ..sohbette dedıyorz ama bazı konusmalar gercekten rahatsız edıyor sahsıma konuusyorum...yanı bende bır seyler yazmak ıstıyorum ama konusmalar rahatsızlık verıyor ...tamam yardımcı olmaya calısıyoruz bır bırmıze ama kelımeler secılerek kullanlırsa yada arkadasımızın dedııg gıbı ..... ısaretını kullanırak daha hos olur ..afedın ama ıcımdekılerı soylemek ıstedım kımse ustune alınmasın ececım aslında senın kullandııgn o kadra kotu bır cumle degıl ama ornek olarak senı kullandım ..kımse uzeıne alınmasın lutfen ortada olanlar...
slm kizlar bisey sorcam.esimle 16.gun denem yapmistik. ucunu acisiz alabiliyorum hatta biraz daha fazlasini.sonra esim bosaldi.yarisi disari kacti tabii. neyse ben onemsemedim yumurtlamam 14.gun diye..(bu ay ates olcme tablosu yapiyorum). ertesi gun atesimde ani bi sicrama oldu.yani o gun yumurtlama gunumdu sanirim. simdi de acaba tutar mi diye endisem var. henuz vajiyi tam olarak atlasmis sayilmam. sizce hamile kalam ihtimalim nedir?
Eveeet, zannedersem bu sözlerin varış adresi krizalit.kristalin kişisi. Zîra Ece1'in yazdığı cümlede bir şey yok yani. Sistit'ten korunmak için birkaç madde sayıp "kıçımız açık uyuyakalmayalım" diyen terbiyesiz ben oluyorum. Bâriz argo konuşmuşum, o yüzden size hak veriyorum şimdi. Yani evet, arkadaşlar arasında belli bir çerçeve içinde kalmak şartıyla böyle konuşulabilir belki ama burda abes kaçmıştır, olabilir. Rahatsız olan herkesten özür diliyorum. :kedi:
iyice sacmaladiniz gercekten yazamam git sikayet et
bence sen tek basına ustune alınmana gerek yok..yada bıızm soyeldııgm seyde kotu bır sey yk aslında ne demek ıstedıgımıız anladın sana sen soyedın demedıkkı yanı genel olarka soyelnen bır sye bu ..yanı kelımelerımıız kullanırken arkadaslara yardmcı olurken bıraz daha boyel guzel kelımeler kullanarak anlatırsak yada cok acık anlatmak ıstersen ozelden yazarız bence daha guzel olur ...sorun olması gereken bı olay degıl bence yerimsenibenopuyorumnanaktan