Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sevindim inş. bi daha vaji denilen seyi yasamassın alkisalkisalkis

yani siz parmak egzersizlerini en son nereye kadar yapıyorsunuz yani orta parmaktan sonra denemeye geçelimmi

Ha anladım. Ama bana soracak olursanız iki parmakta çok rahat ileri geri yapmaya başlamadan önce denemeyin. Belki olmaz, moraliniz bozulmasın. Sonra dener, ilerlemeyi görünce o şevkle daha çabuk atlatırsınız diye düşünüyorum.

Tek parmaktan sonra zor açıkçası.

kızlar iki parmak için emla kullanmak istiyorum.biliyorsunuz küçük tüpler şeklinde,tüpün biri açıldımı sonra kullanılabilir mi.daha önce içinden biraz almıştım.emla kullananlar yardımcı olurmusunuz

aynen canım sana katılıyorum kimse üzerine alınmasın.sonuçta burada her konuda birbirimize yardım ediyoruz buda arkadaş tavsiyesi olsun.birbirimize uyarmamız çok güzel olur bence( her konuda)

canım ilkkezyapıyorum ya canım acımadan bırakayım dedim bide tek parmak yeterlimi sence

canım benden daha tecrübeliler var gerçi cevap geldi ama bencede yetmez.arkadaşlar bana iki yada üçü yapınca p.. denemesine geç demişlerdi bende öyle yapıcam.canım bi de hiç acımıyor inan bana kayganlaştırıcıyla tabi....

anladım canım 2 parmaktada bişey olmaz ozaman ya ben bozulacak diye korkuyorumda umarım sıkıntımı anlamışsınızdır çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese

canım vajinaya fazla su degdirmemek gerekiyrmuş özellikle sabunla falan.vajina bir sıvı salgılıyrmuş ve kendini temizliyrmuş senin yapıcan sey vajinayı kuru tutmak nemli oldugu zamn kasıntı yapıyr ve mantar olusuyr

anladım canım 2 parmaktada bişey olmaz ozaman ya ben bozulacak diye korkuyorumda umarım sıkıntımı anlamışsınızdır çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese

Anlıyoruz canım. Eşinin egzersiz yaptığından haberi yok mu ki? Onunla paylaşırsan bu tedirginliğin kalkar, daha kendine güvenerek yapar, daha ileriye daha çabuk gidersin.

canım ben 2parmak birden grdrmştim zedelenmişti bozulacagını sanmıyorum

ornek olarak beni kullanma o zaman, once o kelimeleri benden once kullananlari uyar yoksa dogal olarak kisiel algilarim kufur mu ettim terbiyesilik mi yaptim cis yapmak fiilinden de rahatsiz oluyorsaniz vay halinize

o konuda kesin bişey dyemycem örnekle acıklamak gerekirse arkadasın biri vaji hastasıydı ve eşi vajina girişine p...sin ucu azcık gryrmuş içine boşalmış ve gebe kalmıştı bebeğini sezeryanla dogurdu 5sene vajiyle devam etti yanlış hatırlamıyrsam, bayramdan önce yendi ,oluyr yani o allaha klmş bişey artık tutmuşta olablr tutmamışta adetin olmazsa kan testi yaptır

ne argosu krizalit saglik basligi bu burda erotik konusma yapmiyoruz. cis yapmak isemek bosalim yapmak bunlar terim. sen ya da ben burda zevk icin kullanmadik bu kelimeleri. bu kadar da orumcek kafali olmahin gercekten cok sinirlendim. parmak egzersizlerini okmaktan rahatsiz olmuyosun da cis diyince mi utanasin geliyo, kan beynime sicradi, cifte standart yapmayin iki yuzluluk hic hos degil.

iyice sacmaladiniz gercekten yazamam git sikayet et

sacmalayan sensin,seni nye şikayet edeckmişim küçük bi uyarı yaptım eleştiriye acık ol sonuçta acık oturum gibi bi yer burasıda benim hatam oldugunda senin de beni uyarma hakkın var ben seve seve kabul eder hatam varsa düzeltirim.bahara hak vermemin nedeni belli kız bişey dememiş orda sonucta herseyi paylaşıyrz, braz daha dikkat edelim kelimelere demiş.

koymuyorum noktalama rahatsiz olman da beni ilgilendirmiyo, ... koyunca anlamiyor musunuz bes yasinda cocuk muyuz da nokta koycakmisim . doktora gidince napiyosunuz v nokta nokta diye mi basliyosunuz. edemzsin tabi ki burada cise gelene kadar yazilanlara bakilirsa herkesin postlari silinir. cocuk musunuz ya. ben yanlis birsey yapmadim soylemedim. uyarmaya hakkin yok dolayisiyla beni

ne diycez arkadasim penis yerine pipi pipis mi diycez? vajina yerine artik sizin sozlugunuzde ne geciyosa minismi diycez? erkeklerin penisi kadinlarin vajinasi var. p... va... diye sey;er yok. utanmayin artik yhu. kic mius popoymus. nelere takiliyorunuz ya. sok geciriyorum gercektyen. ayiptir szin yaptiginiz./1111111111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…