• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben iki gündür egzersiz yapamıyuorum sanki kapalı gibi sinirlerim bozulunca zorlamadım bıraktım çok moral bozukluğu olmasın diye bi kez üsteyken içime almıştım bebe yağı ve emla ile ama eşim de bende matar olduk ve çok kötü kasımaktan kanatmışım deriyi vazalin de kullandım ama kayganlaştırma konusunda bebe yağı daha iyi fakat mantar yapıyor ki benim egzersiz engelim bundan dolayı olmuş olabilir eczanelerde satılan jellerden alacam sizce hangisi daha iyidr? bebe yağı ve mantara dikkatt arkadaşlar

ben femolub medical lubricant kullanıyrom cnm,vajina temizliğine dikkat etmende lazım az bi kaşınma oldugu zaman canesten mantar kremi kullanıyrum cok rahat oluyr tavsiye ederim

arkadaşlar bu topici yeni gördüm size tecrübemle yardımcı olabilirim.çünkü kuzenim tam birbuçuk yıl bu illetten çekti.ve ben her aşamasında yanındaydım.dr kadar bilgim olmasada yardımcı olabilirim.ilk 1 ay geçtikten sonra vajınusmus oluyor.inanın kızlar tedbir almazsanız evliliğiniz tehlikeye girer.her zaman yanınızdayım.

hoşgeldin aramıza bende mersinliyim canıma.s

canım yanlış anlamassan kelimelerini birazdaha özenle secermisin yada nokta nokta bırakarak yaz kıç...mz yrne po...pomz gbi vs.
bencede cok haklıısn sana katılıyorum..sonucta burda hepımız bır sorun ııcn bulunuyoruz ve saglıkl ılgılı bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz ..sohbette dedıyorz ama bazı konusmalar gercekten rahatsız edıyor sahsıma konuusyorum...yanı bende bır seyler yazmak ıstıyorum ama konusmalar rahatsızlık verıyor ...tamam yardımcı olmaya calısıyoruz bır bırmıze ama kelımeler secılerek kullanlırsa yada arkadasımızın dedııg gıbı ..... ısaretını kullanırak daha hos olur ..afedın ama ıcımdekılerı soylemek ıstedım kımse ustune alınmasın ececım aslında senın kullandııgn o kadra kotu bır cumle degıl ama ornek olarak senı kullandım ..kımse uzeıne alınmasın lutfen ortada olanlar...

slm kızlar sonunda bende tam anlamıyla BAŞARDIMzemuszemus haftasonu egzersizden sonnra denedim..tabi emla kremle ...bu defa gerçekten hissettim..kremden dolayı zaten acı felanda hissetmedim..az bi kanamam oldu...ama gelin görünki haftasonundan sonraki denemelerimizde krem sürmediğim için sanırım olmadı yapamadım..sanırım önce krem egzersiz sonra ilişki..ya hep kremmi sürücemmmkafamçokkarıştı

slm kızlar sonunda bende tam anlamıyla BAŞARDIMzemuszemus haftasonu egzersizden sonnra denedim..tabi emla kremle ...bu defa gerçekten hissettim..kremden dolayı zaten acı felanda hissetmedim..az bi kanamam oldu...ama gelin görünki haftasonundan sonraki denemelerimizde krem sürmediğim için sanırım olmadı yapamadım..sanırım önce krem egzersiz sonra ilişki..ya hep kremmi sürücemmmkafamçokkarıştı

ooo süpersin canım yaa alkisalkisalkis
kremi sakın bırakma birden şimdi bundan sonraki aşamalarda 2 defa emla kremle yapıyosan 3,cüsünde kremsiz yapıcaksın ama bu aralar yine egzersizi bırakma sakın
bak bende aynı şekilde yendim şimdi yaklaşık 6/7 denemedir kremsiz yapıyorum
sende bu şekilde yap bak görceksin devamı gelcek arasıra denemelerinde kasılmaların olabilir hatta başaramıaybiliersiniz eşinle ama sakın bozma morelini gerlekten egzersize devm edersen oluyo vereliniortak

ssssuuuuuuuppppppeeeeerrrrr haber tebrıklerrrrr zamanla dahada ıyı olcak alkisalkisalkis

teşekkür ederim arkadaşlar .sizlerin sayesinde oldu beni cesaretlendirmeseydiniz ben hala egzersiz yapamam diye dert yanıyo olacaktım:))))iyiki varsınız:):enbuyukkk:

teşekkür ederim arkadaşlar .sizlerin sayesinde oldu beni cesaretlendirmeseydiniz ben hala egzersiz yapamam diye dert yanıyo olacaktım:))))iyiki varsınız:):enbuyukkk:

SEN SEN OL SAKIN EGZERSİZİ bırakma canım bak ilişikide üzülüyosun zamanz aman olmuyo aynı şeyler hepimizde oldu ama kremle bir süre devam et kendine güvenin geldiği zamanda bırak yani 3 kere daha kremla yaparsan zaten 4.de sürmek istemiceksin emin ol vereliniortak

SEN SEN OL SAKIN EGZERSİZİ bırakma canım bak ilişikide üzülüyosun zamanz aman olmuyo aynı şeyler hepimizde oldu ama kremle bir süre devam et kendine güvenin geldiği zamanda bırak yani 3 kere daha kremla yaparsan zaten 4.de sürmek istemiceksin emin ol vereliniortak

sağol canım..egzersizi bırakmayı düşünmüyorum bi süre.ama zamansızlıkktan düzenlide yapamıyorum..ama yinede her ilişkiden önce olmasada bazılarında mutlaka yapıcam egzersizi.birde biz daha öncede denemiştik sanırım ondada olmuştu burda yazmıştım yineee ama tam anlayamadım olup olmadığını..hiç zorlanmamıştım..ama bu defa kanama olunca iyice emin oldum olduğuna.ve ilişki sonrasında uyuşukluk geçincede hiç ağrı sızı olmadı..çok acayip ve çok güzel bi duyguyymuşş.kendimi 7 ay sonra ilk defa kadın olduğumu hissettim. delikafadulden

kızlaaaar dün gece 3.kez başardddııkkkhihoyyytveee spreyi bıraktımm,zaten az sıkıyodum ama dün hiç sıkmadan yaptıkalkisalkisalkisesimin aldıgı gliserin kayganlastırıcı ve vazelin kullandık sadece.vee bi gelişme daha oldu ve eşim içeri boşalabildi:kedi:acı yok diyemem girişte canım yanıyo acıkcası ama acıyo die bırakmıyorum yada cıkarttırmıorum alışcaktır umarım vaji ve zamanla acı sızı kalmıcaktır inşallah.

kızlar bu iş kremle pek çözülmüyor.krem acıyı alıyor diye rahat bırakıyosunuz bir süre sonra kremsiz yapamıyorsunuz.dr lar asla krem önermez köklü çözüm yaparlar.çünkü krem bir süre sonra zarar veriyor.yinede siz bilirsiniz benimki sadece bir fikir.

Back