Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yazdım ama görmedin sanırım...geçmişi okudun mu?tam olarak neleri öğrenmek istiyorsun???

hoşbuldum ilgilendiğin için sağol. durumumu anlattım egzersizleri denedim eşimle ilişkimde iki kez içeri girdi ama çok acı verdiği için durdurdum. burada okudugum yorumlarda bi çok kişiden daha iyi durumda oldugumu fark ettim serçe parmak egzersizinde de zorlanmadım mesela. aşabilirim değil mi? yön konusunda problem yaşıyoruz sanırım çünkü ilerlediğinde bi yere çarpıyo çarpmaması gerekmez mi :26:

ayy canım allah kolaylık versin ben gelim diycem ama uzaksın be yavrum uzak olmasan gelirdim.bide vajinamda ağrı var acayip bi baskı sende de oldu mu ya...yürürken acayip oluyom

saol canımmmm...rahim büyüyodur genişliodur canımcım banada öle olmuştu doktora söledim rahim büyüyo oyüsden dedii.....benim suan da bile oluoo bazennn.....neyse ben çıkammmm bir sürü işim var sonra görüşürüz inşallahhh .....

bi tek anneme anlatmış bulundum o da sürekli dans müzik romantik bi ortam filan diyo ama onla ilgisi yok çekmeyen anlamıyor

eşim işten gelmek üzere. onun görmesini istemiyorum. anlatmamıza karşı çıkıyor. aslında ben de anlatmak istemezdim sonuçta maherm konular ama yardıma ihtiyacım tek başıma altından kalkamıyorum kendimi suçlu hissediyorum. mesajlarıma cevaplarınızı bekliyorum hepsini daha sonra okuyacağım şimdiden teşekkürler

bence gayet iyi durumdasın canım hazır yapabiliyoken egzersizlere devam et bence kısa zamanda başarırsın

çok iyi durumdasın canım sen ilişkiyede girmişin burada ben dahil bir çok arkadaşım hiç ilişki yaşamadan egzerszle yendik...serçe parmak alabiliyorsan işaret parmağına geç.ben hiç parmak yapmadım kalem kullandım kaleme her gün bi kademe pamuk sara sara pe...kalınlığına getirdim.yön konusuna gelince popoya eğimli sokucaksınız.sen içine aldığında girmediği yerde nefes al ver ve nefesini verirken ıkın eşin yavaşca sen ıkınırken ittirsin tamamı girecektir.

merhaba hoşgeldin. bende yeni üyeyim ve aynı senin gibi sırf bu konu için üye olmuştum.
neyse çookk iyi bir durumdasın bence..
dün benim egzersizde ilk denememdi... parmağımın minicik bir kısmını sokmaya çalıştım sadece... çokta başarılı değildi yani...
senin adına çok sevindim.. birazcık gayretle kesinlikle durumunu aşabileceğini düşünüyorum.

bugün egzersizde 2. denememdi ve sonuç fiyasko.... yine ağlama krizine başladım allah'ım benim suçum neydi bu derdi bana verdin... ömür boyu aşamayacakmıyım bu sorunumu ben?? çok mutsuzum.. dün burada başaran arkadaşları görünce mutlu olup umudum var sanmıştım ama sanırım ben gerçek bi gelin asla olamayacağım:'(((

ayy aynı bende senn gibiyim bikaçsaat önce denedim benimde parmağımın minicikten de az kısmı girdi çok moralim bozuk oyüzden neyapacağımı bilmiorum

Slm benimde yaşadığım bir sorundu bu vajinismus tam 23 ay sürdü kimse hayal kırıklığına uğramasın. Şuan 3 yaşında bir kızım var 6 senelik evliyim bu sorun beyinde bitiyor Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim egzersizlerinizi imal etmeyin. bende parmakla yaparken çok zorlanıyordum ama eşim ilk girdiğinde o bana girdi demese yemin ederim hissetmezdim

nekadar güsel yaa keşke bendede bianda olsa bitsede bende anlamasam parmak egzersizi falan yapamıorum çünküüüü

ben zor bela cesaretlenmiştim egzersizlere oda bugün denedim olmadı olmuo aynen yemin ederim bende ağlama krizlerine girdim eşimi aradım yapamıorum die ağladım walla başımıza geleceği varmış isyan da etmek istemiorum ama bende çokkkkkkkkkkkk mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende cekim mimacıgın halayını 64:64 6464 6464 6464 6464 6464 6464 6464 6464 6464 6464 6464 6464 6464 benimkide cekilmedi ama ben hala yaptıımmı diye dusunuyom kızlar bu nası iştir

bende emin olamadığım için geç kaldı halayım canım sen tamam oldu de biz burda zevkle çekeriz halayını balım zaten olmuştu senin bişey kalmadı yani :)))

nekadar güsel yaa keşke bendede bianda olsa bitsede bende anlamasam parmak egzersizi falan yapamıorum çünküüüü

ben tvyi açıyordum dikkatimi tam oraya verdiğimde yapamıyordum çünkü dizi falan izlerken yapıyordum bide eşim yurt dışından bi siteden 4 boyu olan aşama aşama yapabilmek için pilastik bi kit almıştı onunda etkisis oldu ama başka bi sitede arkadaşlarım mumu eritip yapmışlardı sonra dipfirize falan atıp sertleştirmişlerdi emin ol hiç kokulacak bişey değil zaten vajinanın yapısı buna çok müsait ben aynayla bakıyordum yok olmaz mümkün değil girmez diyordum doktorda nasıl olurda girmez kocaman bebek kafası çıkıyor ordan diyordu ama adamın söylediklerini bile algılayamıyordum sanki bi kördüğümdü ama ya caresizsiniz ya çare sizsiniz valla insan istesin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…