- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.681
bebiş ilk yendiğimde benimde çok yanmam vardı mantar/enfeksiyon ve kanımda mikrop çıktı bir ihtimal mantar olmuş olabilirsin ama egzersiz yapmadan hallettin diye biliyorum umarım karıştırmıyorumdur o zaman mantar dışında bi ihtimalin daha var stres kaynaklı kuruluk oluncada o yanma oluyo çok kuru bi hatun olaraktan ben bunuda yaşadım saçım kuru cildim kuru vajim kuru dr bana bunun için bi jel verdi çok faydasını gördüm buradaki çoğu arkadaşa tavsiye ettim onlarda memnun kaldı istersen onuda kullanabilirsin...femolub lubrikant jel. ama boru gibi ucu olandan al taaa içlere kadar sıkıyosun anammmm nasıl bi rahatlık ferahlık oluyo bilsen
ilk zamanlar kullandım kayganlaştırıcı adını hatırlamıyorum amailk denemelerim prezervatifle olduğu için beceremedik:)) sonra ben kaçtım zaten sonrada regl oldum sonra kayganlaştırıcıyla devam ettik 25 inde ben bi gaza geldim kuduruklar gibi hiç bişey sürmedik ama ben ıslaktım zaten çok rahat oldu ertesi gün yine kullanmadık kayganlaştırıcıyı ama bu defa baya içerde kaldı kociş o yüzden yanmam oldu heralde sonra ara verdim dün akşam kayganlaştırıcı sürdüm çok yanmam olmadı birazda kısa kestik şimdi yine regl olcam canım olmasam iyiydi yaaaaaaa bi gün bunu söyliycem aklıma gelmezdi regl olmak için can atmıştım geçen defa şimdide gelmesin diyorum tuhaf bi duyguymuşşşşşşşşş sağol ilgin için canımm yine bi aksilik olursa (allah korusun) sorarım artık bende burdayım :)))))))))))