Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben tvyi açıyordum dikkatimi tam oraya verdiğimde yapamıyordum çünkü dizi falan izlerken yapıyordum bide eşim yurt dışından bi siteden 4 boyu olan aşama aşama yapabilmek için pilastik bi kit almıştı onunda etkisis oldu ama başka bi sitede arkadaşlarım mumu eritip yapmışlardı sonra dipfirize falan atıp sertleştirmişlerdi emin ol hiç kokulacak bişey değil zaten vajinanın yapısı buna çok müsait ben aynayla bakıyordum yok olmaz mümkün değil girmez diyordum doktorda nasıl olurda girmez kocaman bebek kafası çıkıyor ordan diyordu ama adamın söylediklerini bile algılayamıyordum sanki bi kördüğümdü ama ya caresizsiniz ya çare sizsiniz valla insan istesin oluyor

ya ben parmağımı oraya dokunduruorum ama ittiremiorum aman nebilim yaa allah yardımcımız olsun çok zor bişe allah düşmanımın bile başına vermesin ne illet bişeymiş

ben ilk başlarda çok fena korkuyordum çığlık çığlığa kaçıyordum bacağımı falan açamıyordum ama şimdi biraz daha rahat davranmaya çalışınca bacağımı rahatlıkla açıyorum eşime karşı ama hiç parmağımı sokmadım oraya hayatım boyunca ve bu düşünce beni biraz kastı galiba :KK43: yazılanları okudukça kendimi sıktığımı farkettim. şu sıralarda reglim var ama biter bitmez başlamak istiyorum egzersize.. aslında eş parmağıyla denemiştik bacaklarımı kasmıştım ama rahatlıkla içime almıştım. bi de p...s ucunu alabiliyorum ama ben kızlık zarının yırtıldığını görmek duymak ve bilmek istemiyorum ondan çok korkuyorum... acıdan... :KK43:

canım hosgeldin inan bana burada care bulacaksın sende ben 2 bucuk aylık evliyim ve 4 gun once buranın sayesinde yendigimi dusunuyorum ben parmak egzersizini hala yapmıs değilim ustelik ama es parmagı denedim 3-4 defa ve bu sayede oraya bişi girebilir kızlar haklı dedim iki taraflı yardımlar sayesinde de basardım galiba hala soktayım . inanın egzersizlere bir an once baslamak muthiş bir yol katettmek demek olacak..

iyiki varsınız kızlar ben buradan cesaret almaya devam ediyorum. yeni uye olanlar bu mesajım aynı zamanda sizlerede.. inanın yasadıgınız durumu buradaki diger kızlar da bende yasadık her gece insan aglarmı yaa. eşim uyuren aglıodum krizlere girioodum cok zordu ve ben buyuk kızmınıın egersizle asılabileceginigordum..Kesişnlikle EGZERSİZ SART .. diyodum ya ben yapamam cok kotu eş parmagımı o da ne ASLAAAA ama bi gun ben yapamasamda o denedi ve ne oldu HİİÇÇ ACI YOK İNANAMADIM BİDAHA BİDAHA YAPTIRDIM :) buyuk yazıyorum kızlar gerekten parmak ezersizinde hiç acı yok aksine kendine guven gelio ki dusunun ben kendim yapmadım ustelik.. sonra bi gun bu egzersizin hemen sonrasıdnan denedik buuk kısmı oldu ben henuz cok yeniyim diye halay cekilsin bile diyemiyorum ama kızların solemesine ve benim anlattıklarıma gore basardım :) Kendinize inanın ve guvenin.. egzersizi yapın ve unutmayın bu erteleme hastalıgı imiş .. aslında korku da bu yuzden.. erteledikce bişi olmayacak.. biz kazanacagız kızlar .. hepiniz silkelenelim soyle bi.. hazırız.. egzersize baslamak için yada deneme için ama onemli olan hazır olmak bir sekilde birine.. ve inanın burada yollarımız kesisti ise bu buyuk bir kısmet.. cozumu ben burada buldum.. yardım almayada yardım etmeyede devam edecegim..

Haydi bakalım :KK42:

ne güzel işte daha çok yenii bide bana bak yaa koskoca 2yıldır öle boş boş dolanıorum ve halaa bişe yapamıorum çok vahim durumdayım yaniii

hiç dr gittinmi peki? ben gitmeyi düşünüyorum ama eşim bunu hastalık olarak ciddiye almıyor. sorun olmaz geçer diye geçiştirip duruyor. bende kendim çözmeye çalışıyorum ama sonuç hüsran...

hiç dr gittinmi peki? ben gitmeyi düşünüyorum ama eşim bunu hastalık olarak ciddiye almıyor. sorun olmaz geçer diye geçiştirip duruyor. bende kendim çözmeye çalışıyorum ama sonuç hüsran...

hayır hiç gitmedim gitmeyide düüşünmüorum çünkü onlarda parmak egzersizleri falan vercekler benm eşimde bana hep destek o da üzülme yapcaz diyio ama ben artık hergünümü ağlayark geçiriorum ya nebilim öle iştee

bugün egzersizde 2. denememdi ve sonuç fiyasko.... yine ağlama krizine başladım:KK43: allah'ım benim suçum neydi bu derdi bana verdin... ömür boyu aşamayacakmıyım bu sorunumu ben?? çok mutsuzum.. dün burada başaran arkadaşları görünce mutlu olup umudum var sanmıştım ama sanırım ben gerçek bi gelin asla olamayacağım:'(((

canım ağlamak inan fayda değil şimdi egzersiz yapabilme şansın varsa evinde kulak çöpü streç ve jelin varsa bir kulak çöpünü strece sar ve bol jel sür onu içine almaya çalış.önce aynayı al ıkın delik açılınca kulak çöpünü oraya daya ve nefes alıp verirken tekrar ıkın ıkınırken popo yönüne ittir içine kendi çekicektir.ilk en inceden başlarsanız hüsrana uğramazsınız.yılmayın ne olur???

egzersiz yapanlar yada yapmaya çalışan arkadaşlar olmuyor diye bırakmayın ben ilk günümde 40 dk uğraşmıştım bir kulak çöpünü alabilmek için ve diğer egzersizlerimide hep yarım saatten uzun tuttum.bazen vaji kendini kapatabiliyor çok normal kegel ve nefes egzersizleriyle gevşetin kendinizi ve müzik eşliğinde yada tv izlerken yapın

canım ağlamak inan fayda değil şimdi egzersiz yapabilme şansın varsa evinde kulak çöpü streç ve jelin varsa bir kulak çöpünü strece sar ve bol jel sür onu içine almaya çalış.önce aynayı al ıkın delik açılınca kulak çöpünü oraya daya ve nefes alıp verirken tekrar ıkın ıkınırken popo yönüne ittir içine kendi çekicektir.ilk en inceden başlarsanız hüsrana uğramazsınız.yılmayın ne olur???

şuan o kadar moralim bozulduki denemeye yarın devam edicem daha kararlı ve daha pozitif olarak..

evet sanırım parmak zor geliyor yarın birde kulakçöpü denicem bakalım

dene canım ben senin yerinde olsam merak eder denerdim en azından moralin yerine gelir.denerken pozisyon dene bak ben ilk denediğimde yatarak alamamıştım tuvalete oturur gibi yaptım altıma ayna koydum öle almıştım.sonra tekrar yatarak almaya çalıştım girdi.yarım yat arkana ve poponun altına yastık koy nasıl rahat ederseniz öyle yapın

nazlı85 canım oncelikle profil rsmine bayıldım bu fotografı cekicem bende insallahhh :)

yeni baslayan arkadaslar tekrar ediyorum bende yapamaıstım kendim egzersiz ama es parmagı denedik sonrasında yaptım sizde bunu debeyebilirsiniz en son ihtimal.. birde kegel egzersizleri gercekten mukemmerl yaptıkca vajina yı acıyoruz resmen. gercekten ne olur yılmayalım birbirimize cesaret evrelim. buradaki belli baslı mudavimler var onların sayesinde bende yendim iyiki varlar ve bir cogu da hamile allah onların yuzunu guldursun bebeklerini hayırlısıyla alsınlar kucaklarına.. su ıkınma olayınıda kesfettim oda guzel ama onu o anda denemedim bu arada tecrubelilere bi sorum o anda kegel yapamıyorum galiba bu normalmi daha 1 defa denedim ama :)

eski gecmişide oneririm kızlar ben unuttukca bile okuyorum okudukca cesaretleniyo ve bilgileniyo insan..

Yeni arkadaslar geldigini gordum, hepiniz hosgeldiniz kizlar. Patmak o kadar kolay girecekki siz bile sasacaksiniz. Ben degil parmagimi icime almak, dokunamiyodum bile. Kulak copuyle basladim ilk o yuzden. Simdi 2 parmak alabiliyorum, her firsatta vajinaya ikac surdugumdrn lap diye girip cikiyo artik parmak, iyice alisiyo zamanla. Sakin korkmayin, ben yapabiliyosam emin olun herkes yapar:)))

nazlı85 canım oncelikle profil rsmine bayıldım bu fotografı cekicem bende insallahhh :)

yeni baslayan arkadaslar tekrar ediyorum bende yapamaıstım kendim egzersiz ama es parmagı denedik sonrasında yaptım sizde bunu debeyebilirsiniz en son ihtimal.. birde kegel egzersizleri gercekten mukemmerl yaptıkca vajina yı acıyoruz resmen. gercekten ne olur yılmayalım birbirimize cesaret evrelim. buradaki belli baslı mudavimler var onların sayesinde bende yendim iyiki varlar ve bir cogu da hamile allah onların yuzunu guldursun bebeklerini hayırlısıyla alsınlar kucaklarına.. su ıkınma olayınıda kesfettim oda guzel ama onu o anda denemedim bu arada tecrubelilere bi sorum o anda kegel yapamıyorum galiba bu normalmi daha 1 defa denedim ama :)

eski gecmişide oneririm kızlar ben unuttukca bile okuyorum okudukca cesaretleniyo ve bilgileniyo insan..

al canım ne demek benimde çok hoşuma gitti :) o anda derken ilişki esnasındamı yapamıyorsun canım anlamadım ???

al canım ne demek benimde çok hoşuma gitti :) o anda derken ilişki esnasındamı yapamıyorsun canım anlamadım ???

zaten 2 defa denedim ama daha boyle nasıl anlatsam yarısını almısım sanırım sonunda :) o anda denedim ama yapamıosun bide korkarak denedim malum acırmı diye korktum :) tam anlamıyla yenemedim galiba :KK43:

X