Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk zamanlar kullandım kayganlaştırıcı adını hatırlamıyorum amailk denemelerim prezervatifle olduğu için beceremedik:)) sonra ben kaçtım zaten sonrada regl oldum sonra kayganlaştırıcıyla devam ettik 25 inde ben bi gaza geldim kuduruklar gibi hiç bişey sürmedik ama ben ıslaktım zaten çok rahat oldu ertesi gün yine kullanmadık kayganlaştırıcıyı ama bu defa baya içerde kaldı kociş o yüzden yanmam oldu heralde sonra ara verdim dün akşam kayganlaştırıcı sürdüm çok yanmam olmadı birazda kısa kestik şimdi yine regl olcam canım olmasam iyiydi yaaaaaaa bi gün bunu söyliycem aklıma gelmezdi regl olmak için can atmıştım geçen defa şimdide gelmesin diyorum tuhaf bi duyguymuşşşşşşşşş sağol ilgin için canımm yine bi aksilik olursa (allah korusun) sorarım artık bende burdayım :)))))))))))

nasıl yendin bana yardımcı olabilirmisin çünkü oraya dokunmaktan başka bişe yapamıorum kafayı yiyecem yaa

canım ben egzersiz yapmadım yapamıyorum zaten eş parmağına yeni yeni alıştım ben p...s denemesiyle alıştım canım her akşam umutsuzluğa kapılmadan denedik ben kendimi tutabildiğim kadar tuttum aslında ağrı olmuyo ama kastığım için öyle hissettim sonra zaten zamanla alıştım p...s e kayganlaştırıcı ve ıkınma en önemlisi canım ama ben böyle yapamam diyosan vakit kaybetmeden egzersize başla canım en önemlisi asla umutsuzluğa kapılma yapıcam de sürekli

paralel girmiyo canım popo yönüne eğimli giriyo paralel yapınca girmiyo zaten benim acıyo bi terslik mi var canım

hatta daha taze cevap verim dün gece eşime dedim öyle yapma acıyo eğimli yapcaksın diye tecrübeyle sabit canım yapısı aynıysa vajinin herkeste benim böyle oluyo yardımcı olabildim umarım

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.
Sırf bu konuda sizden yardım alabilmek amacıyla siteye üye oldum

Evliliğimin 42. günü. Henüz eşimle ilişkiye giremedik. 2 kez içime girdi. Ama fazla ilerlemesine izin vermiyorum ilkinde ağlayarak durmasını istedim. İkincisinde biraz daha sakindim ama yine fazla ilerlemesine izin vermedim. İlerlediğinde kendimi kasıyorum ve onu itiyorum. Doktora gittim hiçbir problem yokmuş ve zar yırtılmamış.
Sanırım yönünü tam kestiremiyoruz çünkü biraz ilerleyince duvara çarpıyor gibi oluyor ve bu çok canımı yakıyor o yüzden hemen durduruyorum.

Vajinismus olduğumu düşündüm ve biraz araştırma yaptım kendimi kasmam benziyor. Sonra bu forumu gördüm burada yazılan egzersizleri denedim. Parmak egzersizinde zorlanmadan serçe parmağımı sonuna kadar sokabildim gelgit yaptım sevindim ve hemen işaret parmağına geçtim onda biraz zorlandım ve devam etmedim.

Yardımlarınızı bekliyorum. Doktora gidecek ne manevi ne maddi gücüm var. Burada bu problemi yenen arkadaşların olduğunu görünce umutlandım. Bu sorunla yıllarımı öldürmek istemiyorum. Eşimi seviyorum ve ona iyi bir eş olmak istiyorum. Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

hoş geldin canım...ne güzel daha taze gelinsin aylarını yıllarını harcamadan hemen egzersizlere başla.herşey sende bitiyor önce istemen lazım azim etmen lazım.inan istediğin zaman egzersizlerde daha kolay ilerliyorsun.bende burayı bulduğumda 15 gün okudum.sonra relg olmayı bekledim.kafama kpydum relg biter bitmez başlıcam dedim ve bittiği gün başladım.1 haftada kabusum son buldu.inan yendiğimde bu muymuş dedim.geçmişi okudun mu?sormak istediklerini sor cevaplayayım.

paralel girmiyo canım popo yönüne eğimli giriyo paralel yapınca girmiyo zaten benim acıyo bi terslik mi var canım

Ya canım ben şimdi p..s boyutuna yakınbir aparata geçtim ,4-5 cm alıyorum ama sonra bir yere dayanıyo ilerleyemiyorum, ya da hafif aşağı eğimverdiğimde boğum gibi bir yerden geçipdevam ediyo, o zaman da yaklaşı k10 cm faaln alabiliyorum. Doktora sordum 5cm den sonra alamıyorum diye telefon açtım, rahim ağzına geliyordur dedi. Yarın gidicem bakalım göstersin egzersizi tam olarak. Eğer rahim ağzı 5cm sonra ise aşağı dogru olan boşlukne ozaman, çok merak ediyorum.

arkadaşlar tecrübe ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
ailem dahil kimseyle konuşamıyorum
bu forumdaki samimiyet sayesinde sizlere rahatlıkla anlattım
yardımlarınızı bekliyorum
durumum çok da vahim değil de mi aşabilirim değil mi ne yapmam gerekir

kıslarrrrrr ne örüonuzzz annemdeydim bugün ve acil eve geldim hazırlık etcem akşama misafirim varrr ayvayı yedimmmmm biri bana yardımaaa gelsinnnnnnn

ilginç o zaman benimde mi yanlış yere giriyo yani mantıksız çünkü direkt paralel devam edince zaten ilerlemiyoki :))) bu akşam bi deniyim bakim tam nereye giriyomuş bu meret :))))))) bak şimdi aldı beni bi merak

kıslarrrrrr ne örüonuzzz annemdeydim bugün ve acil eve geldim hazırlık etcem akşama misafirim varrr ayvayı yedimmmmm biri bana yardımaaa gelsinnnnnnn

ayy canım allah kolaylık versin ben gelim diycem ama uzaksın be yavrum uzak olmasan gelirdim.bide vajinamda ağrı var acayip bi baskı sende de oldu mu ya...yürürken acayip oluyom

Canım kimseye bahsetme en iyisi eşinlearanda kalması, sonra her kafadanbir ses çıkar sorup dururlar, naptın ne ettin diye. Elimizden geldiğince tabii ki yardımcı oluruz. Tabii ki bu sorun çözülecek, buna inan. Sormak istediğin ne olursa yardımcı olmaya hazırım. RAhat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…