- 26 Şubat 2011
- 1.593
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.741
zaten 2 defa denedim ama daha boyle nasıl anlatsam yarısını almısım sanırım sonunda :) o anda denedim ama yapamıosun bide korkarak denedim malum acırmı diye korktum :) tam anlamıyla yenemedim galiba
canım yarısını aldıysan gerisi gelir...pe...içindeyken takıldığın yerde nefes alıp ver ve ıkın eşin seni izlesin ıkındığın an yavaşca ittirsin bak gör gerisi nasıl gircek.ekip çalışması yapın eşinlevalla eşim benim yüzüme bakardı ıkındığımda yavaşça ittirirdi hala bazen ıkınarak alıyorum çünkü mantar olayım var hamilelikten dolayı tedavide olamıyorum o yüzden yanmam oluyor doğal olarak vaji küsüyor
oyy hamişmisin sen :80: unuttum galiba bende yaslandım gibi oldum
allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin canımtamam taktiklerini denicem bu arada bu taktigi egzersizdede kullanabilrsiniz arkadaslar...
evet canım hamileyim...aminnnnbenim bebişim ilk ilişki hediyesi yendiğim gün hamiş kaldım darısı başınıza...evet egzersizde de çok iyi oluyor takıldığınız yerde ne pe...çıkarın ne de aparatı bekleyin nefes alıp verin ve ıkının ıkınırken ittirin kasılmanız geçecektir Rabbim tez zamanda kurtulmanızı nasip etsin inanın ben hala rüyada gibiyim insan yenince yapabildiğine dahi inanamıyor
bende oyleyim galiba canım eşim bikeresinde yarısından fazlası oldu dedi ama inanamadım ya daha cok yeniyim 2 defa denediküçüncüyü merak ediyom taktik alimki en az bunlar kadar iyi gecsin ama korkulacak hiç bişi yokmus gercekten bunu kendim soyledigime iannamıyorum tam anlamıyla kabullenmem için biraz denemem lazım cunku her denemeyi dusundugumde o korku oylesine sinmiş ki içime hala eskisi gibi dusunuyom
yaslandım canım bilgisayarın mı bozuktu duzelir insallah .. valla merak ediyoz bak seni nereleresin..
naz85 senin yasın kactı canım? yaslandım abla diyince merak ettim aslında yaslarınızı :26 :) benimki 26 yaslanıoz bizde..
ben ilk başlarda çok fena korkuyordum çığlık çığlığa kaçıyordum bacağımı falan açamıyordum ama şimdi biraz daha rahat davranmaya çalışınca bacağımı rahatlıkla açıyorum eşime karşı ama hiç parmağımı sokmadım oraya hayatım boyunca ve bu düşünce beni biraz kastı galibayazılanları okudukça kendimi sıktığımı farkettim. şu sıralarda reglim var ama biter bitmez başlamak istiyorum egzersize.. aslında eş parmağıyla denemiştik bacaklarımı kasmıştım ama rahatlıkla içime almıştım. bi de p...s ucunu alabiliyorum ama ben kızlık zarının yırtıldığını görmek duymak ve bilmek istemiyorum ondan çok korkuyorum... acıdan...
ben ilk başlarda çok fena korkuyordum çığlık çığlığa kaçıyordum bacağımı falan açamıyordum ama şimdi biraz daha rahat davranmaya çalışınca bacağımı rahatlıkla açıyorum eşime karşı ama hiç parmağımı sokmadım oraya hayatım boyunca ve bu düşünce beni biraz kastı galibayazılanları okudukça kendimi sıktığımı farkettim. şu sıralarda reglim var ama biter bitmez başlamak istiyorum egzersize.. aslında eş parmağıyla denemiştik bacaklarımı kasmıştım ama rahatlıkla içime almıştım. bi de p...s ucunu alabiliyorum ama ben kızlık zarının yırtıldığını görmek duymak ve bilmek istemiyorum ondan çok korkuyorum... acıdan...
çekilmedi canım yaaaaaaaaaa tam olup olmadığı belli değildi ama artık eminim olduu
bugün egzersizde 2. denememdi ve sonuç fiyasko.... yine ağlama krizine başladımallah'ım benim suçum neydi bu derdi bana verdin... ömür boyu aşamayacakmıyım bu sorunumu ben?? çok mutsuzum.. dün burada başaran arkadaşları görünce mutlu olup umudum var sanmıştım ama sanırım ben gerçek bi gelin asla olamayacağım:'(((
hayır hiç gitmedim gitmeyide düüşünmüorum çünkü onlarda parmak egzersizleri falan vercekler benm eşimde bana hep destek o da üzülme yapcaz diyio ama ben artık hergünümü ağlgeçiriorum ya nebilim öle iştee
günaydın herkeseeeeeaçılış benden kimseciklerrrr yokkkkk
günaydın kızlar iyihaftasonları... bugün 3. gün egzersiz denemelerine başlıcaktım ama bide baktım regl olmuşum:S
bi yandanda içten içe regl olmama sevindim erteledim egzersizi diye ne kötü