- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.101
kızlar ben iki gündür egzersiz yapamıyuorum sanki kapalı gibi sinirlerim bozulunca zorlamadım bıraktım çok moral bozukluğu olmasın diye bi kez üsteyken içime almıştım bebe yağı ve emla ile ama eşim de bende matar olduk ve çok kötü kasımaktan kanatmışım deriyi vazalin de kullandım ama kayganlaştırma konusunda bebe yağı daha iyi fakat mantar yapıyor ki benim egzersiz engelim bundan dolayı olmuş olabilir eczanelerde satılan jellerden alacam sizce hangisi daha iyidr? bebe yağı ve mantara dikkatt arkadaşlar
arkadaşlar bu topici yeni gördüm size tecrübemle yardımcı olabilirim.çünkü kuzenim tam birbuçuk yıl bu illetten çekti.ve ben her aşamasında yanındaydım.dr kadar bilgim olmasada yardımcı olabilirim.ilk 1 ay geçtikten sonra vajınusmus oluyor.inanın kızlar tedbir almazsanız evliliğiniz tehlikeye girer.her zaman yanınızdayım.
çişimiz yoksa nasil işiycez ki ya :bbo:
bencede cok haklıısn sana katılıyorum..sonucta burda hepımız bır sorun ııcn bulunuyoruz ve saglıkl ılgılı bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz ..sohbette dedıyorz ama bazı konusmalar gercekten rahatsız edıyor sahsıma konuusyorum...yanı bende bır seyler yazmak ıstıyorum ama konusmalar rahatsızlık verıyor ...tamam yardımcı olmaya calısıyoruz bır bırmıze ama kelımeler secılerek kullanlırsa yada arkadasımızın dedııg gıbı ..... ısaretını kullanırak daha hos olur ..afedın ama ıcımdekılerı soylemek ıstedım kımse ustune alınmasın ececım aslında senın kullandııgn o kadra kotu bır cumle degıl ama ornek olarak senı kullandım ..kımse uzeıne alınmasın lutfen ortada olanlar...canım yanlış anlamassan kelimelerini birazdaha özenle secermisin yada nokta nokta bırakarak yaz kıç...mz yrne po...pomz gbi vs.
slm kızlar sonunda bende tam anlamıyla BAŞARDIMzemuszemus haftasonu egzersizden sonnra denedim..tabi emla kremle ...bu defa gerçekten hissettim..kremden dolayı zaten acı felanda hissetmedim..az bi kanamam oldu...ama gelin görünki haftasonundan sonraki denemelerimizde krem sürmediğim için sanırım olmadı yapamadım..sanırım önce krem egzersiz sonra ilişki..ya hep kremmi sürücemmmkafamçokkarıştı
ssssuuuuuuuppppppeeeeerrrrr haber tebrıklerrrrr zamanla dahada ıyı olcak alkisalkisalkisslm kızlar sonunda bende tam anlamıyla BAŞARDIMzemuszemus haftasonu egzersizden sonnra denedim..tabi emla kremle ...bu defa gerçekten hissettim..kremden dolayı zaten acı felanda hissetmedim..az bi kanamam oldu...ama gelin görünki haftasonundan sonraki denemelerimizde krem sürmediğim için sanırım olmadı yapamadım..sanırım önce krem egzersiz sonra ilişki..ya hep kremmi sürücemmmkafamçokkarıştı
teşekkür ederim arkadaşlar .sizlerin sayesinde oldu beni cesaretlendirmeseydiniz ben hala egzersiz yapamam diye dert yanıyo olacaktım:))))iyiki varsınız:):enbuyukkk:
ayfer85 tebrik ediyorum seni hihoyyyt çok sevindm darısı başıma bakalım bu ayın sonuna dogru bende başarırım inşallahopuyorumnanaktan
canım benim çok teşekkür ederim umarım biran önce hepimizin mutlu bir cinsel yaşantısı olurr.opuyorumnanaktan v
SEN SEN OL SAKIN EGZERSİZİ bırakma canım bak ilişikide üzülüyosun zamanz aman olmuyo aynı şeyler hepimizde oldu ama kremle bir süre devam et kendine güvenin geldiği zamanda bırak yani 3 kere daha kremla yaparsan zaten 4.de sürmek istemiceksin emin ol vereliniortak
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: olumunekankayizsmile
tebrikler ayref mutluluğun daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?