• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

psikolojik olarak sistit edeceksiniz beni de :d hafiften yanmalarım başladı ..

Sadece küçük tedbirlerle bunu yaşamamak zor değil. Allah düşmanıma vermesin :Saruboceq:

Peki biz ne yapacağız: Pamuklu çamaşırlar giyeceğiz, bunları sık sık değiştireceğiz, çamaşırlarımızı da ütüleyeceğiz, tuvalet sonrası temizliğimizi önden arkaya doğru yapacağız, bilhassa ayaklarımızı sıcak tutacağız, bol su içeceğiz, havuza girmekten kaçınacağız, ilişki öncesi oraları özellikle temizleyeceğiz, ilişki sonrası işemeye çalışacağız, ve kıçımız açık uyuyakalmayacağız falan filan.

Balayı sistit'i benim sandığımdan çok daha yaygın bir rahatsızlıkmış. Ve eşlerin de dikkat etmesi şart.

Kimseyi yakmadan sistit'e bir nokta koyuyorum. Ama ihmal etmeyin kızlar sakın bak :olmaz:

ben tuvalete cok giderim ozellikle ayaklarimi usutunce. sistit tuvaleti cok tutunca mi oluyo?

Tabi tuvaleti de çok tutmamak lazım, hiç tutmamak lazım hatta. Ama sistit bakteri kaynaklı bir rahatsızlık. Anüs civarında yaşayan bakterilerin bir şekilde idrar yolu çıkışına ulaşması ile başlıyor. Ve tabi ki ayakları üşütmek, sık sık çamaşır değiştirmemek falan da bunu tetikliyor. Ben normalde çok dikkat ederim temizlik konusunda da, kendimi sıcak tutma konusunda da ama oldu işte. Sevişme sırasında arkadaki bakterilerin öne doğru kayması çok kolay olacağı için cinsel hayat başladıktan sonra çok daha fazla dikkat etmek gerekiyordu. Eşlerin birleşme sonrası arayı açmadan çok az da olsa işemesi çok önemli. Yaşayınca dank etti. Allah bir daha yaşatmasın.

ya ne bileyim kızlar ya oraya bişey sokmaya korkuyorum ama yapıcam kararlıyım yarın başlamayı düşünüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende başardım diyebilirim...

ya ne bileyim kızlar ya oraya bişey sokmaya korkuyorum ama yapıcam kararlıyım yarın başlamayı düşünüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende başardım diyebilirim...

"Bir şey" deme, o senin parmağın. Onu sen yönetiyorsun. İstediğin zaman durup istediğin zaman birazcık daha ileri gidebileceksin. Sen yeter ki kayganlaştırıcı kullan -bebe yağı, vazelin falan değil, kayganlaştırıcı- parmağını oraya koy, dairesel hareketlerle ufak ufak girmeye çalış. Yavaş yavaş olacak, sıkma canını.

Bu akşam neden başlamıyorsun?

bugün doktora gittim muayene etti ne bileyim pek iyi hissetmiyorum kendimi..çok teşekkür ederim arkadaşım gerçekten kendime güven ve hırs geliyor sizin sayenizde baya yol alıcam galiba...

bugün doktora gittim muayene etti ne bileyim pek iyi hissetmiyorum kendimi..çok teşekkür ederim arkadaşım gerçekten kendime güven ve hırs geliyor sizin sayenizde baya yol alıcam galiba...

Ha anladım. Bunu ertelemeye çok müsait oluyoruz da, belki gaza getiririm bu geceden başlarsınız demiştim ama moral çok önemli elbette. Bunu istediğimiz için yapmalıyız, mecbur olduğumuzu düşündüğümüz için değil.

Sen yarın başla, sonra kafana takılan bir şey olursa biz hepimiz sana fikir vermeye hazırız tecrübelerimizden yola çıkarak. Hep beraber yol alacağız olumunekankayizsmile

ben nöroloji uzamnıyım ben buraya kötü niyetle bişiler yazmıyorum prof dr rana karabudak ben hastalarımın yoğun isteği üzerine kişilere yardım etmek için burda bazen zamnmı geçiriyorum yanlış anlaşaılmk istemem hemen üyeliğimi fes ediyorum sağlıcakla kalın

Bana bak sen bizi salak mı sandın? Bence de sil o üyeliği bütün modlara şikayet ediyorum zaten seni şimdi.

Sadece küçük tedbirlerle bunu yaşamamak zor değil. Allah düşmanıma vermesin :Saruboceq:

Peki biz ne yapacağız: Pamuklu çamaşırlar giyeceğiz, bunları sık sık değiştireceğiz, çamaşırlarımızı da ütüleyeceğiz, tuvalet sonrası temizliğimizi önden arkaya doğru yapacağız, bilhassa ayaklarımızı sıcak tutacağız, bol su içeceğiz, havuza girmekten kaçınacağız, ilişki öncesi oraları özellikle temizleyeceğiz, ilişki sonrası işemeye çalışacağız, ve kıçımız açık uyuyakalmayacağız falan filan.

Balayı sistit'i benim sandığımdan çok daha yaygın bir rahatsızlıkmış. Ve eşlerin de dikkat etmesi şart.

Kimseyi yakmadan sistit'e bir nokta koyuyorum. Ama ihmal etmeyin kızlar sakın bak :olmaz:

canım hepsini anladim da kiçimiz açik niye uyumuyoruz gerçi üstüme bişey örtmeden uyumam da anlamadim gerçekten bilmiyorumkismile

arkadaşlar bu topici yeni gördüm size tecrübemle yardımcı olabilirim.çünkü kuzenim tam birbuçuk yıl bu illetten çekti.ve ben her aşamasında yanındaydım.dr kadar bilgim olmasada yardımcı olabilirim.ilk 1 ay geçtikten sonra vajınusmus oluyor.inanın kızlar tedbir almazsanız evliliğiniz tehlikeye girer.her zaman yanınızdayım.

pişşştt kızlar ne haberrr... nası gıdıyo ne var ne yok ... bu hafta bıtmeden basardım yazısını okumak ıstıyom bakalım kım basaracak önce lülülülülülü

Back