- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.081
ucu giriyo dedim yaa eyvahedigeldismile
anladııım.. bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ucu giriyo dedim yaa eyvahedigeldismile
psikolojik olarak sistit edeceksiniz beni de :d hafiften yanmalarım başladı ..
ben tuvalete cok giderim ozellikle ayaklarimi usutunce. sistit tuvaleti cok tutunca mi oluyo?
ya ne bileyim kızlar ya oraya bişey sokmaya korkuyorum ama yapıcam kararlıyım yarın başlamayı düşünüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende başardım diyebilirim...
bugün doktora gittim muayene etti ne bileyim pek iyi hissetmiyorum kendimi..çok teşekkür ederim arkadaşım gerçekten kendime güven ve hırs geliyor sizin sayenizde baya yol alıcam galiba...
ben nöroloji uzamnıyım ben buraya kötü niyetle bişiler yazmıyorum prof dr rana karabudak ben hastalarımın yoğun isteği üzerine kişilere yardım etmek için burda bazen zamnmı geçiriyorum yanlış anlaşaılmk istemem hemen üyeliğimi fes ediyorum sağlıcakla kalın
Sadece küçük tedbirlerle bunu yaşamamak zor değil. Allah düşmanıma vermesin :Saruboceq:
Peki biz ne yapacağız: Pamuklu çamaşırlar giyeceğiz, bunları sık sık değiştireceğiz, çamaşırlarımızı da ütüleyeceğiz, tuvalet sonrası temizliğimizi önden arkaya doğru yapacağız, bilhassa ayaklarımızı sıcak tutacağız, bol su içeceğiz, havuza girmekten kaçınacağız, ilişki öncesi oraları özellikle temizleyeceğiz, ilişki sonrası işemeye çalışacağız, ve kıçımız açık uyuyakalmayacağız falan filan.
Balayı sistit'i benim sandığımdan çok daha yaygın bir rahatsızlıkmış. Ve eşlerin de dikkat etmesi şart.
Kimseyi yakmadan sistit'e bir nokta koyuyorum. Ama ihmal etmeyin kızlar sakın bak lmaz:
evet,çok doğru şu işeme konusu...hatırlatma için teşekkürler :)
ben hep işerim valla yaptıkdan sonra ama bılerek degıl kendılıgınden gelır çişim kaydirigubbakcemile3
canım hepsini anladim da kiçimiz açik niye uyumuyoruz gerçi üstüme bişey örtmeden uyumam da anlamadim gerçekten bilmiyorumkismile
çişimiz yoksa nasil işiycez ki ya :bbo:
merhaba kimse yok herhalde
ben de araniza yeni katildim
deli olcam yaaaaa.egzersiz yapmayıda beceremiyorumm doktorada gidemiyorum 1 seneyi geçtiii(((((