Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

verdiğin bilgiler için çok tşk.bende inş ramazan boyunca parmak egz. deniycem olmazsa artık ramazandan sonra doktaora gidecem

rica ederimmmm herzaman aklınıza takılan seyleri açıkça sorabilirsinizzzzz...burda mahremiyet yokkk çekinmeee utanma sorarmamazlık yapmayınnnn ....bide su egsersizee bi başlayın en küüçük parmağınızzz çok kolay girio ondan hiç süpheniz olmasın canım acıcak endişesine bile kapılmayın onu aldınızmıı zaten bi cesaret geliooo inatlaşıosunuzzz o parmağım girdiyse bu parmağımda girer gibisinden 2 parmağınız 3 boğum yani 2 parmağınızı tamamen aldınızda olay bitmiştirrr.......vajına p...s e hazır hale gelmiştirrr rahatlıklaaa....inşallah hepiniz kurtulacaksınız Allahın izniylee inşallah....

kızlar bu soru bende takıntı oldu galiba kimlere sorduğumuda unutuyorum.kusura bakmassınız artık(vaj. bende unutkalıkta yaptı ahh ahhhhahh ki ne ahhh)sen nezamn evlendin

:) 25 gün önce :) Ama hala ben hissetmedim ama belkide ucu girmiştir çünkü bi ara 2 3 gün oturamadım bi denemeden sonra...

Bu arada mima50 burda sorun yok gaza geliyorum ama ilişkide bi şeytan giriyo kulağıma fısır fısır fısırdaşıyo ama bu sefer namaz kılıp başlayacam...

Son düzenleme:
Benim açımdan iy ibir gelişme daha var aslında kızlar. Eşimle ilk denemelerde baaşrısız olunca bunun kasmamdan oldugunu, rahat bırakınca gececegini söylerdi, hastalık olarak görmezdi. Geçen gün bir sinir buhranı anımda, ilk defa bunun da grip gibi bir hastalık oldugunu, tedavi olunca nasılsa gececegini, moralimi bozmamamı söyledi. Enazından bunun bir hastalık oldugunu kabul etmesine çok sevindim çünkü başlarda kendimi ifade edemiyordum, doktora gidicem diyince ilk ne gerek var demişti çünkü :))

saol canım ya vaalll iice bi garip oldum herkese herşey sormak istiyorum dağiıldım yine galiba toparlanicam tmm

Bu arada mima50 burda sorun yok gaza geliyorum ama ilişkide bi şeytan giriyo kulağıma fısır fısır fısırdaşıyo ama bu sefer namaz kılıp başlayacam...[/QUOTE]

bende öyleydim canım kaç kaç sonunda dedim noluyosa olsun:)))

Bu arada mima50 burda sorun yok gaza geliyorum ama ilişkide bi şeytan giriyo kulağıma fısır fısır fısırdaşıyo ama bu sefer namaz kılıp başlayacam...

bende öyleydim canım kaç kaç sonunda dedim noluyosa olsun:)))[/QUOTE]

Valla ya olabilecek en büyük şey ne olabilir ki kendimi rahat bıraksam olsa olsa biraz acı olur e pomad vs sürdüğüne göre jel sürdüğüne göre eeeeeee daha ne eksik beynime bunu öğreticem beynimi eğiticem bakın görün :) Evde otur otur olmuyo bu iş. Zaten haftaya işe başlamam lazım artık e o zaman da işi bahane ederim bu iş işe başlamadan bitecek arkadaş

bana kimse cevap vermicek mi normal mi bu yanmalar

Ya sey ilişki sırasında idrar borusu çıkışında bazen tahriş oluyo filan sonra tabi sistit hatta buna balayı sistiti derler :) Bi idrar kültürü filan yaptır istersen idrara çıkarken özellikle de bitiminde filan çok yanma acı gibi bişeyler oluyorsa canım.

sadece git gel yaparken yanıyo canım ya bide ilişki bittikten sonra bi süre yanıyo sonra geçiyo idrar yaparken tuvalette yanmam olmuyo

Genişlediği içindir muhtemelen ya da tahriş oldu ve iyileşmeye başladıysa belki öyle bişeydir ama belki yeni bi sorunun başlangıcıdır git bi jinekologa danış derim imkanın varsa...

Ha bide kayganlaştırıcı jel kullan bakalım o zaman olmuyorsa eger sürtünmeye bağlı tahrişten kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bulutlar, canım sen ne durumdasın, naptın?

Eşimle ilaç konusunu konuştum, bir hafta 10 gün hiçbir şey yapma bir bekleyelim dedi. İlişki de egzersiz de denemicem. Çok merak ediyorum zamanla kendiliğinden geçer mi diye, bekleyip görücem bakalım, inşaAllah geçer. Yardımların için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun tez şifalar versin.

kızlar yener yenmez avatarımı değiştirdim. insan bu illeti yenince hayatı bile değişiyo sanki yaaa. yasım bitti şimdi güzel günler bizi bekliyor. haydı kızlar sizlerden de güzle haberler bekliyorum.

kızlar yener yenmez avatarımı değiştirdim. insan bu illeti yenince hayatı bile değişiyo sanki yaaa. yasım bitti şimdi güzel günler bizi bekliyor. haydı kızlar sizlerden de güzle haberler bekliyorum.

Çok güzel olmuş tarif edilemez dercede güzel kokulu cennet bahçesi gibi yaşamın olur bundan sonra umarım:97:... Herkes yense keşke... Ben de öyle:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…