- 27 Ocak 2011
- 2.446
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.541
verdiğin bilgiler için çok tşk.bende inş ramazan boyunca parmak egz. deniycem olmazsa artık ramazandan sonra doktaora gidecem
eşim inanılmaz rahat o konuda ondan yana sıkıntım yok aslında ama işte ama türk kadınıyız heralde o nedenle aklıma gelen bişey oldu... öyle tabularla büyütüldükki insan düşünmeden yapamıyor..
kızlar bu soru bende takıntı oldu galiba kimlere sorduğumuda unutuyorum.kusura bakmassınız artık(vaj. bende unutkalıkta yaptı ahh ahhhhahh ki ne ahhh)sen nezamn evlendin
Güzelim, sen önce bi gevşene, bir rahatla, parmakta zorlandıkca moralin düsmeye basladı senin. moralimizi bozmuyoruz şekercim, bunu yaapcagını telkin ediyosun önce kendine, sunu bir yerleştir aklına. Sonra egzersize devam ediyosun, takıldıgın yerde derin nefes alıyosun. Yakın olsan atlar gelirim yanına kızmak için, hııı
lütfen motive et kendin iyiice
Bu arada mima50 burda sorun yok gaza geliyorum ama ilişkide bi şeytan giriyo kulağıma fısır fısır fısırdaşıyo ama bu sefer namaz kılıp başlayacam...
bana kimse cevap vermicek mi normal mi bu yanmalar
sadece git gel yaparken yanıyo canım ya bide ilişki bittikten sonra bi süre yanıyo sonra geçiyo idrar yaparken tuvalette yanmam olmuyo
Bulutlar, canım sen ne durumdasın, naptın?
kızlar selam size bomba gibi haberim var
kızlar yener yenmez avatarımı değiştirdim. insan bu illeti yenince hayatı bile değişiyo sanki yaaa. yasım bitti şimdi güzel günler bizi bekliyor. haydı kızlar sizlerden de güzle haberler bekliyorum.