- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.521
allahım nasıl cesaretlendm the just bilemessin çok ama çok sevindm buraya yeni üye olduğum halde ağladım yemn ederim bende artk böle sevinmek istiorum iişallah hepimiz böle seviniriz çok tebrik ederim artık darısı başımıza böle açık bişekilde yazmana çok sevindim bizi ancak biz anlarızAllah razı olsun canım. ben istiyorumki aynı duyğuları sizde yaşayın çünkü çok kolay.sizin sevinçli haberlernizi de ben bekliyorum canım. hem valla bundan sonra hergün sizi sıkıştıracağım gaza getircem yoksa olmuyo başka türlü . takipteyim sizi tamam mı? şimid ayrıntılara geçelim:)) biraz açık olabilir anlatacaklarım ama kendimden biliyorum ne kadar detaylı anlatılırsa insan o kadar ii anlıyo ve gaza geliyo...şimdi akşam ben lavaboya gittim dedimki bakayım üç parmagı rahatlıkla alabiliyormuyum bi denedim girdi tamam dedim benim artık p...s denemesine geçmem lazım. ha bu arada belirteyim ben öyle düzenli egserzis yapmadım bi kaç kere yaptım bi kaç kerede eş parmağı denedik beynim rahatladı yani egzersizlerle oraya bişi gireceğni kavradı. neyse üç parmağı alınca bi sevindim yatak odasına gittim ve bu arada eşimle aramız limoni gene neyse eşim geldi sana masaj yapayımmı dedi ben de tamam dedim bu masaj yaparken bi yakınlaşma oldu derken eşim dediki ben bi duş alayım geleiym devam ederiz bende dedimki gitmeden bi kere bişi denicem merak ediyorum dedim o da tamam dedi. nasılsa esas olay duştan sonra olacak ya rahatlık vardı nasılsa eşim şimdi üstüme gelmicekti ben de bi başını deneyelim sen git dedim tamam dedi başını o kadar rahat almışımki tamamı girdi dedi ben anlamadım tabi nasılolur yaa falan diyorum hiç önsevişme flan yapmamıştık direk olaya daldıkya ben olmaz sanıyorum halbuki rahatlıkla girdi sonra eşim gitgel bile yaptı biz şoklardayız tabi dedim bi duş alalım tekrar deneyelim ben bişi anlamadım gittik duş aldık geldik bu sefer önsevişme falan oldu denedik gener rahat oldu gitgel yaptı bu arada ben alttayım. ben yien inanamadım gene deneyelim dedim tabi bi mutluluk bi rahatlık bi şaşkınlık ne olduğunu anlayamadık yani planliı bişi değildi biranda oldu onun rahatlığı vardı bence nasılsa deneme amaçlı bile değil diye ben kendimi rahat bırakmıştım.acı hiç yoktu sadece basınç gibgi bişi nasıl anlatılır bilmiyorum ama öyle bişi vardı umarım oda en yakın zamanda geçer. işte canım uzun oldu biraz ama böyle canım tekrar söylüyorum sizleri takipteyim