Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yener yenmez avatarımı değiştirdim. insan bu illeti yenince hayatı bile değişiyo sanki yaaa. yasım bitti şimdi güzel günler bizi bekliyor. haydı kızlar sizlerden de güzle haberler bekliyorum.

canım hoş olmuş avatarın.benimde Rabbim izniyle olursa duvağımı acacam inş :13:

Çok güzel olmuş tarif edilemez dercede güzel kokulu cennet bahçesi gibi yaşamın olur bundan sonra umarım:97:... Herkes yense keşke... Ben de öyle:97:

sağol tatlım sizlerinde olacak inşallah Allahın izniyle . kaç keredir dedim gene dicem ben yendiysem herkes yener benim kadar korkak ve egzersiz konusunda benim kadar tembel kimse yoktur bence ben yendiysem sizde yenersiniz yeterki ertelemeyin ve sabredin

sağol tatlım sizlerinde olacak inşallah Allahın izniyle . kaç keredir dedim gene dicem ben yendiysem herkes yener benim kadar korkak ve egzersiz konusunda benim kadar tembel kimse yoktur bence ben yendiysem sizde yenersiniz yeterki ertelemeyin ve sabredin

Umutluyum ama gerginlik oluyor bazen tam istekliyim şimdide mantar oldum bi sakıncası olmasından korkuyorum :/:KK53:

http://img98.imageshack.us/img98/6646/danielhw2.jpg bende bu resmi avatar yapıcam :)

Son düzenleme:
c-k arkadaşım sen hemşireydin değil mi? Egzersizde de ilişkide de aşırı acı dudum ve kırmızı geldi, büyük ihtimalle vajinam tahriş oldu, bir hafta 10 gün hiçbir şey yapmadan beklersem vajinam dinlenirse tahriş iyileşir mi? Yoksa mutlaka ilaç mı kullanmalıyım, tabi bu kadın doğum uzmanlığına girer ama belki bir bilgin vardır diye soruyorum. Doktora görün deme, çünkü çok kötü bir dr mazim var ne yazık ki, vajinusmuslu halde normal doğum yapmak istediğimden defalarca muayene olmak zorunda kaldım ve korkunç şeyler yaşadım.:KK50:

c-k arkadaşım sen hemşireydin değil mi? Egzersizde de ilişkide de aşırı acı dudum ve kırmızı geldi, büyük ihtimalle vajinam tahriş oldu, bir hafta 10 gün hiçbir şey yapmadan beklersem vajinam dinlenirse tahriş iyileşir mi? Yoksa mutlaka ilaç mı kullanmalıyım, tabi bu kadın doğum uzmanlığına girer ama belki bir bilgin vardır diye soruyorum. Doktora görün deme, çünkü çok kötü bir dr mazim var ne yazık ki, vajinusmuslu halde normal doğum yapmak istediğimden defalarca muayene olmak zorunda kaldım ve korkunç şeyler yaşadım.:KK50:

İyileşir canım ama en azından p**is ucunu ya da en azından parmak ucu filan almaya çalış derim ben tembelleşmesin sonra giriş 10 gün çok gibi bir hafta yeter. Bir de bana göre bir süre kayganlaştırıcıya devam edin. Bunda bir sakınca yok nasılsa ilk zamanlar sürekli kullansan da bişi olmaz. Hem senin daha rahatlamanı sağlar bence. Ha bu arada o doktor kaygını da yenmen lazım sonuçta elbet bie gün gideceksin bence bayan olnaları tercih et daha anlayışlı olabiliyorlar...

Son düzenleme:
Bende de yanma ve aşırı gerilme oluyor en son seferde ise diğerlerinden ayrı acayip bir acı duydum kanaatimce tahriş oldu. Gerginlik yanma rahat edememe normal galiba ilk zamanlar için ama çok acıyorsa tahriş olabilir.

zaten ara vermek zorunda kalcam regl olcamda o süre içinde geçer umarım çünkü izin alıp dr a gidemiyorum iş yerinde izin problemim var canım inş seninde geçer bi an önce şekerim bide yenen arkadaşlara bi sorum var ben üstteyken olmuyo yapamıyorum ne tavsiye edersiniz arkadaşlar

kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrr nasıl söyleyeceğimi nasıl anlatacaımı bilemiyorum yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde hiç hesapta yokken bir anda yani. nasıl olduğnu anlayamadım bile yaaa bu kadar kolaymışmış herşey bu kadarmıymış yani.. ben üç sene boşuna mı ağladım boşunamı eşimi o güzel insanı üzdüm yuvamı dağıtma noktasına geldim nasıl yaaaaaaaaaaa Rabbimm sen büyüksün demekki zamanı şimdiymiş demekki bunda varmış bi hayır .... ama şimdi görüyorumki herşey daha farklı olacak.. kızlar sizlere sesleniyorum AYBİCE AYKURT ALBUNEAA ve daha aklıma gelmeyen dier canlar. nolursunuz ertelemeyin çok kolaymış kızlar yaa o kadar basitki ağda acısına dayaan bizler bu sinek ısırığı kadar bile olmayan acı bile denmeyen şeye nasıl katlanımoyoruz yaaa çokkk basitmiş. kızlar sizlere yalvarıyorum biran önce atağa geçin egzersizleri halledin nolur yaa bu hastalık bizi mahvetti yaa daha yeni gözlerim açıldı benimm yeni farkına vardım o yüzden sizinde farkına varmanızı biranönce yenmenizi diliyorum rabbimden. çok güezl bi duyguymuş ayrıntıları birazdan yazarım biraz uzun oldu kusura bakmayın.sizleri çok seviyorum

allahım başka dert vermesin kuzumm cok sevindim adına AYKUTTA ulasmaya calısıyorum ama tlf acmıyor güzel haberini vermek için onun neti yok bikacgün.... hadi bakalım evlilliğin tadını cıkar.... öpüyorum

İyileşir canım ama en azından p**is ucunu ya da en azından parmak ucu filan almaya çalış derim ben tembelleşmesin sonra giriş 10 gün çok gibi bir hafta yeter. Bir de bana göre bir süre kayganlaştırıcıya devam edin. Bunda bir sakınca yok nasılsa ilk zamanlar sürekli kullansan da bişi olmaz. Hem senin daha rahatlamanı sağlar bence. Ha bu arada o doktor kaygını da yenmen lazım sonuçta elbet bie gün gideceksin bence bayan olnaları tercih et daha anlayışlı olabiliyorlar...

Sağolasın canım teşekkür ederim yardımın için. Eninde sonunda gidilecek dr ye biliyorum onun için de vajinusmusu yenmiş olsam da egzersize devam edip vajinamı iyice genişletmeyi düşünüyordum ama tahriş olunca kaldı öylece. :KK50:

X