- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.521
allahım nasıl cesaretlendm the just bilemessin çok ama çok sevindm buraya yeni üye olduğum halde ağladım yemn ederim bende artk böle sevinmek istiorum iişallah hepimiz böle seviniriz çok tebrik ederim artık darısı başımıza böle açık bişekilde yazmana çok sevindim bizi ancak biz anlarızAllah razı olsun canım. ben istiyorumki aynı duyğuları sizde yaşayın çünkü çok kolay.sizin sevinçli haberlernizi de ben bekliyorum canım. hem valla bundan sonra hergün sizi sıkıştıracağım gaza getircem yoksa olmuyo başka türlü . takipteyim sizi tamam mı? şimid ayrıntılara geçelim:)) biraz açık olabilir anlatacaklarım ama kendimden biliyorum ne kadar detaylı anlatılırsa insan o kadar ii anlıyo ve gaza geliyo...şimdi akşam ben lavaboya gittim dedimki bakayım üç parmagı rahatlıkla alabiliyormuyum bi denedim girdi tamam dedim benim artık p...s denemesine geçmem lazım. ha bu arada belirteyim ben öyle düzenli egserzis yapmadım bi kaç kere yaptım bi kaç kerede eş parmağı denedik beynim rahatladı yani egzersizlerle oraya bişi gireceğni kavradı. neyse üç parmağı alınca bi sevindim yatak odasına gittim ve bu arada eşimle aramız limoni gene neyse eşim geldi sana masaj yapayımmı dedi ben de tamam dedim bu masaj yaparken bi yakınlaşma oldu derken eşim dediki ben bi duş alayım geleiym devam ederiz bende dedimki gitmeden bi kere bişi denicem merak ediyorum dedim o da tamam dedi. nasılsa esas olay duştan sonra olacak ya rahatlık vardı nasılsa eşim şimdi üstüme gelmicekti ben de bi başını deneyelim sen git dedim tamam dedi başını o kadar rahat almışımki tamamı girdi dedi ben anlamadım tabi nasılolur yaa falan diyorum hiç önsevişme flan yapmamıştık direk olaya daldıkya ben olmaz sanıyorum halbuki rahatlıkla girdi sonra eşim gitgel bile yaptı biz şoklardayız tabi dedim bi duş alalım tekrar deneyelim ben bişi anlamadım gittik duş aldık geldik bu sefer önsevişme falan oldu denedik gener rahat oldu gitgel yaptı bu arada ben alttayım. ben yien inanamadım gene deneyelim dedim tabi bi mutluluk bi rahatlık bi şaşkınlık ne olduğunu anlayamadık yani planliı bişi değildi biranda oldu onun rahatlığı vardı bence nasılsa deneme amaçlı bile değil diye ben kendimi rahat bırakmıştım.acı hiç yoktu sadece basınç gibgi bişi nasıl anlatılır bilmiyorum ama öyle bişi vardı umarım oda en yakın zamanda geçer. işte canım uzun oldu biraz ama böyle canım tekrar söylüyorum sizleri takipteyim
Tamam zaman her akşam bıkmadan usanmadan deneyeceğim. Bu arada mantar enfeksiyonu olmuşum ben. İlişkiye girsem mi acaba yine de krem kullanıyorum bşde ilaç aldım bi tane tek kapsül,dün gece...
özüm34 sen heralde umredeydin kızlar senden bahsediyordu. sen nezamn yendin nasıl yendin çok oldum galiba ama kısaca özetleyeblirmisin geçmişi okuyorum ama sizin döneme gelmedim daha 2010 lardayım
yardımların için çok teşekkürler..
ama kafamı kurcalayan bişey daha var gerikafalı bekaretin mühim bişey olduğunu düşünen biri değilim aslında ama zarı yırtıyormu bu egzersizler? ilk girişi parmağımın yapmasını istememde..
tabiki yazacağım canım mutlaka eğer bir adım ilerleyebilirsem herkesin yararlanmasını isterim. ağrı acı konusunda çok haklısın düşünememişim okuduktan sonra farkettim bende..Çok cesaretlisin tebrik ederim canım.Devam et bakalım ne kadar zamanda yeneceksin.. Gelişmeleri detaylı yazarsan cesaretleniriz. Ve sizden ricam ağrı ve acı kısımlarını paylaşmayınız. İnsan kötü etkileniyor.:44:
benim hikayem okadar uzunnnkiiiiiiiiii geçmişte muhakka karşılaşır okursunnnuzzz...benim yaşadıklarımı Rabbim düşmanımın başına vermesinnn..... ben ekim 2009 da evlendimmm..evlendim evleneli bu hastalıklaa uğraştım çok zor günlerim olduuu ağlamadım geceler olmuorduuu her gece ağlıordummm....evlendimin ilk haftası jınekologa gittim bi problem olmadınııı eşin ne yapsın sen yardımcı ol gibisinden öğütler verdiii....ben çok sey denedim hemen hemen ayrı ayrı 4 jınekoloğa gittimm hepsi psikiyatriye yönlendirdi bizim yapcamız bişi yok dedii..tabii ben gene bu arada başka arayışlar içerisindeyimmm haydar dümenin reçetesini aldık yaptık olmadııı.....psikiyatriye gittim parmak egsersizi dedi eve geldim ağladım parmağımı sokabilsem p...s de alırdım zaten diee....egsersizi çıkardım aklımdan gene arayışlara girdimmm eve anestezici çağırttım 400 tl verdim olmadıı emla kremi sürdüm uyusturdu olmadı daha etkili sprey uyusturucu kullandım olmadıııı ..o olmadı bu olmadıııı artık intihar etmeyi düşündm çaresiz kaldımm eşim tekrar psikiyatriye gönderdii egsersiz verdii o arada burayıda buldumm aynı seyleri psikiyatriden çok arkadaşlar söledi yardımcı olduuu mecburen başladım ilk parmak ucu sonra bi parmak girdi baktım imkansız değilll başarmışcasına sevindim.... 2 parmak aldıktan sonraa artık oraya bişi girebildineee beynim inandııı ve eşimii itmemeye başladım izin verdim p...s ucu aldım bi kaç gün alıştırmak için kendimi sonra bi gün p...s yarısından fazlası girdiii kendiliğinden sonraaa hamile kaldım......kiii benim için hayeldi okadar sıkıntı yaşamışım hamile olabileceğimm imkansız gibiydi bi süre inanamadım hamile oldumaaa....yaniii anlıcan arkadaşım aklına gelebilecek herşeyi denedimmm sonra baktım olmuo parmak egsersizine kaldımmm yaptım okadar zor bişi değilmişşş keşke en başından yapsydımda 1.5 senem boşu boşunaa kabus gibi geçmeseydiii....su egsersize bi başlamak önemli gerisi çok kolay geliorr.....inan okuom 2 aylık evliyim 1 aylık evliyim diosunuzzz zaman kaybetmeden başlayınn inan bu vajınusmuss karı kocayı öle bi hale getiriokiii biz daha yeni yeni toparlanıoruzz yazık etmeyin kendinizeee ....başlayın Rabbim yardımcı olacaktır inşallahh....B]
eşim inanılmaz rahat o konuda ondan yana sıkıntım yok aslında ama işte ama türk kadınıyız heralde o nedenle aklıma gelen bişey oldu... öyle tabularla büyütüldükki insan düşünmeden yapamıyor..canım benim egzersiz sırasında hiç kanamam olmadı...zaten aşama aşama aparat denediğin için esniyor zar.benim pe...olduğunda kanamam oldu ama zar kanaması mı bilmiyorum.ama zarı düşünmeyeceksin eşinlede konuş sonra problem yaşamayın kanama olmadı falan diye..
Böyle gidersem uzayacak zaten yakındık önceleri yani deneme yapabiliyorduk şimdi o da yok itiyorum hemen. Ama ben de şu egzersizlere başlamayı düşünüyorum ve kendime süre veriyorum ramazan ayına gelin olarak gireceğim Allah izin verirse.
hahh şöyle kararlı ol canım sen halledeceksin eminim :)
albuneaa sen nasılsın nasıl gidiyo egzersizler
Ya kafayı sıyırcam ya da yapıcam :) Mantar ilacı kullanıyorum zaten denememe engel olamayacak başarısız da olsam yılmamaya karar verdim yeter ya kaç gündür evde ruh gibi dolanıyorum. Az süslenip püslenip eşime daha çekici görüneyim o halde :) Paspalitem artmıştı başarısızlıktan ötürü :)
Ya kafayı sıyırcam ya da yapıcam :) Mantar ilacı kullanıyorum zaten denememe engel olamayacak başarısız da olsam yılmamaya karar verdim yeter ya kaç gündür evde ruh gibi dolanıyorum. Az süslenip püslenip eşime daha çekici görüneyim o halde :) Paspalitem artmıştı başarısızlıktan ötürü :)
Valla canım cumadan beri tahriş için ilaç kullanıyodumi, ki 5 günü tamamladım. Bugun akşam başlıycam artık egzersizleree doktorun bana verdiği son aparatla, inşallah. İyi haberlerinizi gördükçe çok mutlu oluyorum, cesaretleniyorum, inşallah ben de en kısa sürede yenicem bu derdi :)) Senin keyifler nasıl?
canım merhaba anladıgım kadarıyla mantar sıkayetın var benımde vardı cok cektım spreyler kremler kullandım olmadı gecırmedı 10 gun rahatlıyordum sonra yıne baslıyordu canesten dıye bı krem var hemde cok ucuz 3 4 lıra falan esım eczanede onu aldı duzenlı sabah kalktıgımda aksam yatarken surdum okadar rahatladımkı 10 gunde gectı aaylardır hıcbı sıkıntım yok tavsıye ederım cok rahatlıcaksın benımkı tamamen gectı arada bır nuksetmesın dıye banyodan sonra suruyorum okadar ısıne yarar belkı ...
kızlar bu soru bende takıntı oldu galiba kimlere sorduğumuda unutuyorum.kusura bakmassınız artık(vaj. bende unutkalıkta yaptı ahh ahhhhahh ki ne ahhh)sen nezamn evlendin