Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim hayat devam ediyor biraz rahat ol bunun sonunda ölüm yok bak thejust ne diyor bianda basınctan baska bişi yok inan bana az daha sabret yavas yavas egzersizlerine devam et hayırlısını iste...

Sıkıntı yapma eninde sonunda iyileşecek. Ya tavrından belli olur doktorun zaten insana gülerek bakmayan birini seçmeyeceksin bi kere...

canım benim hayat devam ediyor biraz rahat ol bunun sonunda ölüm yok bak thejust ne diyor bianda basınctan baska bişi yok inan bana az daha sabret yavas yavas egzersizlerine devam et hayırlısını iste...

Ya düşünsel anlamda bugün biraz daha rahatım aslına bakarsan. Umarım ilişki esnasında beynim yine aynı kötülüğü yapmaz bana... Ben de egzersize başlayacam aslında ama çekiniyorum vajimi thriş etmekten.:93:

c_k ben bu vajınusmusla ilgili okadar doktora gittimmm kimse beni aramadı ne oldu yaptınmı dieee şaka bi yana iş teklifinden başka altında bişi ollmasın dikkat et hem kendisinede söle vajınusmustan kurtulmadan işe başlamıcam deee...neden doğudasın doğulumusunn neresindesin

Ahahah bende tahmin ediyorum zaten öyle olduğunu arkasına hemen sıkıştırdı onu da :)))) Akşam seni arayıp başka bir öneride bulunucam şimdi müsait değilim burası kalabalık hastalarım var öptüm canım dedi :S ahahah komik cidden.... Yok canım eşimin doğu görevi nedeniyle buradayız 3-4 yıl sonra dönücez.

Güleryüzle tatlı dille hiç alakası yok, ilk gittiğim dr o kadar iyi görünüyordu ki ondan iyisi olamaz diyordum ta ki çatı muayeneme kadar, acıyınca elini tuttum çıldırdı sinirden, bana demediğini bırakmadı. hakaretler etti yerin dibine soktu, çok ta ünlü bir hastanenin doktoruydu güya. O nedenle gelişigüzel her dr ye gitmek bizler için iyi olmayabilir, vajinusmus hakkında bilgi sahibi, sabırlı, anlayışlı ve en önemlisi merhametli dr bulmamız gerek...

ÖZÜM'Eeeeeeeeeeeeeeeeee canım hoşgeldin allah kabul etsin umreni inş en kısa zamanda bizde gideriz.. bbenim durumumu hatırladınmı hani egzersizlerimi hızla geçtim 1 haftaya kalmaz yenersin diyodun ama öle olmadı araya adet dönemi misafir benim yanlız tatile gitmem eşimin yorgunluğu ve yoğunluğu derken böle sarktı 3 hafta kadar önce ilk denemede yarısını aldım ama herhangi bir kanama olmadı arkadaşlarda egzesizle esnettiğimizden kanama olmamıştır dediler geçen 2. denemedede tamamını almışım eşim öle diyo ben böğürmekten hatırlamıyom bişey neyse hemen değil ama epey sonra kanamam olmuş kahverrengi gibi bu zar kanımıdır acaba şimdi ben tam yenmış oldummu ya bilemedim çünkü çok ağrıyo hala sizinde öle oldumu bide ben bebek ıstediğim için korunmuyozda bi arkadaş tam yenmeden hamile kalmak ıyı değil dedi benim bazı sıkıntılarım ıçındı dr bebek olmalı diyolar sen ne dersin sen tam anlamıyla yenmışmıyddın

Güleryüzden kastım o canım. İçlerindeyim biliyorum çünkü ego tavan hekimlerimizin BİRÇOĞUNDA. Ama önemli olan bu gibilerini şikayet etme cesaretini kendinizde bulmanız. Neyse de Vaji konusunda kendini geliştirmiş duygularına önem veren empatik demek istedim orada zaten güleryüz yoksa tüm özellerde mecburiyetten mevcut........

Anladım, şikayet edicem dedim doğumdan sonra, söz verdim kendime, sürekli bebişimle ilgilenmek zorundayım, ama mutlaka bir yolunu bulup gidip şikayet edicem inşaAllah yakın zamanda.

Anladım, şikayet edicem dedim doğumdan sonra, söz verdim kendime, sürekli bebişimle ilgilenmek zorundayım, ama mutlaka bir yolunu bulup gidip şikayet edicem inşaAllah yakın zamanda.

En güzeli.... Ben de yarın sizlere güzel haberler ve dneyimlerle gelmek istiyorum artık kocamı çok seviyorum bir an önce tamamıyla şu vajiyi yenmek istiyorum...

hoşbuldum canımmmm saolasın Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah....daha ne olsun canım başarmışsın ben bile okadarını yapamamıştımmm...zar kanıdır canım egsersizlerde esnettiğinden hiç gelmeyede bilirdiii normal yaniii.... ee bitmiş işteee denemeler yapıormusun halaa ...ben tam olmadna hamile kaldım yani normal ilişki yaşamadan p..s yarısından fazla girmişti hafif git gel yapıp hamile kaldım ee ölede düşmesinden korktuk bi süre hiç denemedik 5 ay felan denemedik hiç suan denemeler yapıozzz oluodaaa çünkü artık beynim kabullendiiii acımıcanııı eşiminde canımı acıtmıcanıı bitti gittii artık vajınusmus diom oluooo ...sen bırakmaa denemelere devam et Allah bilirr hemen kalıp kalmıcanıı hamilee korunma ..kalırsanda kalırsın bişicik olmazzz....

KIZLAAAAAAAAAAAAAAR

noluyo burdaaaaaaaaaaa.... hemen sıraya dizilin bakalım... teftiş var

kimler egzersiz yapıyo kimler ne aşamada ?

kimler vajiyi yendi ?

kimler fantaziye geçti ?

kimler egzersiz yapmıyo bakalım ? söyleyinnnn

hoşgeldinnn kısss nerelerdesin çok merak ettim seniiii neyseki dönüşün muhteşem olmuşşşşş... sen anlat fantezilere geçtinmiiiiiii dur özel msj atcam sanaa

hoşgeldinnn kısss nerelerdesin çok merak ettim seniiii neyseki dönüşün muhteşem olmuşşşşş... sen anlat fantezilere geçtinmiiiiiii dur özel msj atcam sanaa

bebeğim hoşbulduk sende hoşgeldin Allah kabul etsin.... gidişim suskun olmuştu emmmeee dönüşüm muhteşem olduuu......

Son düzenleme:
bebeğim hoşbulduk sende hoşgeldin Allah kabul etsin.... gidişim suskun olmuştu emmmeee dönüşüm muhteşem olduuu......

hoşbulduk amin Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh.....evet dönüşün muhteşem olmuş başarmışsınnnnnn
ya 77 mesajım olmuş daha forumlarda....100 mesajı tamamlayamadığımdan cevap atamıyoooom

dediğini dikkate alıcam tatlım

anladım canımmm tamm

AYYY CANIM sağolsasın desteğin için denemelere devam ediyom bakaalım acısız sızısız olunca yendim dicem tam o zaman adımı yazın gari yaldızlıııı

heidi84 p...s denemelerindemii hamile kaldınnn bacım nasıl oldu o iş p...s ucu denerken felanmı hamile kaldın

kızlar ben yendim dedim yarısını alınca iki defa ama tamamını alamamıstım simdi de araya 3-4 gun girdi ben korkuyom bidaha denemeye acaba hala vajimiyim diye yaaa:26:
bu asamada ne dusunmeliyim o an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…