Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hamdolsun iyileştin sonunda her girişimde acaba thejust yendi mi diye bakmaktan bıkmıştım Çok tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin eşinle ve inşaAllah bebişlerinle. Bir de halay çekelim.

bugün bende başlıyorum egzersizlere allahın izniyle yenicem bu illeti

başla canım egzersizde önemli şeyler var nefes ve ıkınma onları biliyorsun dimi...birde kasları gevşetme...başlamadan önce 2-3 dk kadar çişini yapıp-tutar gibi vajina kaslarını çalıştır sık bırak...sonra nefesini derinden al yavaş yavaş bırak aparatı sokarken nefesini verirken ıkın o zaten içine çekecektir.haaa bide aynayla bi bak önce ıkındığın zaman deliğin açıldığını göreceksin.

thejust ,arkadaşım senin için ne kadar mutlu oldum anlatamam sana, gözlerim doldu valla sevinçten:))) İnşalalh bizde en kısasürede atlatıcaz. Bugün halaylar senin için:)) Anlat bakalım nasıl baaşrdın :))

Hamdolsun iyileştin sonunda her girişimde acaba thejust yendi mi diye bakmaktan bıkmıştım Çok tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin eşinle ve inşaAllah bebişlerinle. Bir de halay çekelim.

sağol canım benim gerçekte bumuymuş dedim yaa hemde üst üste iki kere denedik ben diyorumki bi daha deneyelim bu kadar basit olmamamsı lazım bi daha denedik gene rahat oldu hehhh tamam dedim demekki olay zaten buymuş çok mutluyum bu gün için sabırsızlanıyorum tekrar emin olmak için.eşime diyorumki hergün günde iki üç allah ne verdiyse deneyim şımardımyaa artık saçmalıyorum tabi :)) darısı diğer kızların başına.

bu aparatı anlamadım aslında sadece parmağımla denemeyi düşünüyorum ayna karşısında bide kegel egzersizlerine başlayacağım.

tebrik ederim canımm çokk çokk sevindim.Rabbim bu sevinci bizede yaşatır inşşşş çok duygulandım ya bende yenmek istiyorum bendeeeedarısı başımıza dua edin bizee

Son düzenleme:

Nasaıl oldu merak ettim sakıncası yoksa paylaşırmısın

Bide bir şey söyleyeceğim kızlar Dr. Ulusoy un yöntemi nedir bu doktora gidip 1.5 günde yenenler varmış doğrumu? Doğruysa nasıl anlatabilirlerse mutlu olacağım.

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım. ben istiyorumki aynı duyğuları sizde yaşayın çünkü çok kolay.sizin sevinçli haberlernizi de ben bekliyorum canım. hem valla bundan sonra hergün sizi sıkıştıracağım gaza getircem yoksa olmuyo başka türlü . takipteyim sizi tamam mı? şimid ayrıntılara geçelim:)) biraz açık olabilir anlatacaklarım ama kendimden biliyorum ne kadar detaylı anlatılırsa insan o kadar ii anlıyo ve gaza geliyo...şimdi akşam ben lavaboya gittim dedimki bakayım üç parmagı rahatlıkla alabiliyormuyum bi denedim girdi tamam dedim benim artık p...s denemesine geçmem lazım. ha bu arada belirteyim ben öyle düzenli egserzis yapmadım bi kaç kere yaptım bi kaç kerede eş parmağı denedik beynim rahatladı yani egzersizlerle oraya bişi gireceğni kavradı. neyse üç parmağı alınca bi sevindim yatak odasına gittim ve bu arada eşimle aramız limoni gene neyse eşim geldi sana masaj yapayımmı dedi ben de tamam dedim bu masaj yaparken bi yakınlaşma oldu derken eşim dediki ben bi duş alayım geleiym devam ederiz bende dedimki gitmeden bi kere bişi denicem merak ediyorum dedim o da tamam dedi. nasılsa esas olay duştan sonra olacak ya rahatlık vardı nasılsa eşim şimdi üstüme gelmicekti ben de bi başını deneyelim sen git dedim tamam dedi başını o kadar rahat almışımki tamamı girdi dedi ben anlamadım tabi nasılolur yaa falan diyorum hiç önsevişme flan yapmamıştık direk olaya daldıkya ben olmaz sanıyorum halbuki rahatlıkla girdi sonra eşim gitgel bile yaptı biz şoklardayız tabi dedim bi duş alalım tekrar deneyelim ben bişi anlamadım gittik duş aldık geldik bu sefer önsevişme falan oldu denedik gener rahat oldu gitgel yaptı bu arada ben alttayım. ben yien inanamadım gene deneyelim dedim tabi bi mutluluk bi rahatlık bi şaşkınlık ne olduğunu anlayamadık yani planliı bişi değildi biranda oldu onun rahatlığı vardı bence nasılsa deneme amaçlı bile değil diye ben kendimi rahat bırakmıştım.acı hiç yoktu sadece basınç gibgi bişi nasıl anlatılır bilmiyorum ama öyle bişi vardı umarım oda en yakın zamanda geçer. işte canım uzun oldu biraz ama böyle canım tekrar söylüyorum sizleri takipteyim

aybicecim ben bile başardıysam herkes başarır cidden diyorum yaa ben oraya dokunamıyordum bile ve yapısnı dahi bilmiyordum o yüzden nolursunuz egzersizere hiç ara vermeyin bide şu çok önemli telkin. ben kendi kendime sürekli çok kolay çok kolay ne varki bunda diyip diyip duruyordum bunun faydasıda oldu tabi

bu aparatı anlamadım aslında sadece parmağımla denemeyi düşünüyorum ayna karşısında bide kegel egzersizlerine başlayacağım.

parmak yada evde uygun şeylerle yapabilirsin hangisiyle rahat ediyorsan.ben hiç parmak denemedim.kulak çöpüne streç sardım jelledim en inceden başladım anlayacağın.kalemde aynı streçliyorsun jelliyorsun

Tebrik ederim canım... rabbim başka dert sıkıntı vermesin mutluluğun daim olsun inşaallah... darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah

inş ya böyle şeyler duyunca gerçekten insan gaza geliyor bundan sonraçalışmaları inş

gerçekten çok çook teşekkürler yaaşadıklarını paylaştığın için.. bu durumu bir yaşayanlar bilir. yazdıklarını okurken sesli sesli gülmeye başladım mutlu oldum sanki kendim yaşamışım gibi

damdan düşenni halini ancak damdan düşen bilir. zaten o yüzden biraz ayrıntılı yazdım çünkü bende birisi yendimi ayrıntılı yazsada nasıl olduğnu nasıl yendiğini öğrensem diyordum Rabbim herkese nasip etsin dualarımdaınız

parmak yada evde uygun şeylerle yapabilirsin hangisiyle rahat ediyorsan.ben hiç parmak denemedim.kulak çöpüne streç sardım jelledim en inceden başladım anlayacağın.kalemde aynı streçliyorsun jelliyorsun

yardımların için çok teşekkürler..
ama kafamı kurcalayan bişey daha var gerikafalı bekaretin mühim bişey olduğunu düşünen biri değilim aslında ama zarı yırtıyormu bu egzersizler? ilk girişi parmağımın yapmasını istememde..

Ayyy, amin canım ya, be nde artı kbu akşam başlıycam egzersizlerime:)) 5 gün oldu artık geçmiştir herhadle tahriş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…