Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende böyle bir sorun yok ama bir konuyu okumak istedim.ne kadar bu konudan muzdarip arkadaşlar varmış.bu çok korkudanmı oluyor acaba tam anlayamadım.dar olduğu içinmi olmuyor yoksa bayan korktuğundanmı olmuyor acaba.bende açıkcası evlendiğim gün çok zorlandım.bikaç saat uğraştık oldukça dardı.aynen dediğiniz gibi sanki bir duvar vardı ama işte dayanmaya çalıştım sonunda başardık.korkmamakmı gerekiyor acaba tam bilmiyorum açıkcası .sizlerin neler yaşadığınızı bilemem.

bizimki biraz psikolojik.yani tam o nada ne oluyorsa kendimizi istem dışı kasıyoruz

canımmm benim ağlama ilk yapman gereken moralini sağlam tut sana yardımcı olmak isterim ama azimli olman şart geresi gelir azim çok önemli azmet rabbim yardımcı olucak bak gör hiçilişki olmadı sanırım jinekolojik muaneolmanı tavsiyeederim önce kendi kendine teşhis koyma yani fiziksel sorunun var mıyok mu bil önce ilk böyle başla kendine anestol al doktora gitmeden önce sür oralarına uyuşturuyo doktor bir baksın kesin dar der çünkü kaslar hep sıkıdır vajinismusta

bilmiyorum fiziksel bişeymi yoksa psikolojikmi.. belkide muayene olmam şart öncelikle belkide kafamda büyüttüğüm bişey.. anestol zararlı bişey olmasın netten bi araştırayım çok saol teşekkürler canım

hoş geldin tatlım...iyi ki erkenden burayı bulmuşsun daha evliliğin çok yeni bende 4.5 ay uğraştım dediğin gibi hiç olmayacak gibi gelirdi.denemelerde eşim saatlerce uğraşırdı acımayacak azcık ittireyim bak gör girecek diye ama izin vermezdim.en fazla 2 cm baş kısmı olmuştur.dr gittim zarın kalın ve köprülü dedi köprüyü alalım dediler 400 tl verdik aldırdık ama nafile yine uğraştık en sonunda denemelerden bile vazgeçtik soğuduk...sonra burayı buldum 15 gün kadar okudum sonra birden egzersize karar verdim eşimden 1 hafta mühlet istedim haftasonu senin olacam söz dedim.pazartesi başladım ve cumartesi ilk pe...denemsinde çoğunu aldım.pazar tamamı oldu ve kabus bitti.şimdi sana tavsiyem önce kendin için sonra eşin için yenmeyi kafana koy inan ağlamak yada çözümler aramak vakit kaybı...her türlü sorunu cevaplarım...

nasıl egzersizler yaptın peki? ya böle yendim bitti hallettim diyenlere varya bayılıyorum hiç yapamayacağım gibi geliyor..

kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrr nasıl söyleyeceğimi nasıl anlatacaımı bilemiyorum yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde hiç hesapta yokken bir anda yani. nasıl olduğnu anlayamadım bile yaaa bu kadar kolaymışmış herşey bu kadarmıymış yani.. ben üç sene boşuna mı ağladım boşunamı eşimi o güzel insanı üzdüm yuvamı dağıtma noktasına geldim nasıl yaaaaaaaaaaa Rabbimm sen büyüksün demekki zamanı şimdiymiş demekki bunda varmış bi hayır .... ama şimdi görüyorumki herşey daha farklı olacak.. kızlar sizlere sesleniyorum AYBİCE AYKURT ALBUNEAA ve daha aklıma gelmeyen dier canlar. nolursunuz ertelemeyin çok kolaymış kızlar yaa o kadar basitki ağda acısına dayaan bizler bu sinek ısırığı kadar bile olmayan acı bile denmeyen şeye nasıl katlanımoyoruz yaaa çokkk basitmiş. kızlar sizlere yalvarıyorum biran önce atağa geçin egzersizleri halledin nolur yaa bu hastalık bizi mahvetti yaa daha yeni gözlerim açıldı benimm yeni farkına vardım o yüzden sizinde farkına varmanızı biranönce yenmenizi diliyorum rabbimden. çok güezl bi duyguymuş ayrıntıları birazdan yazarım biraz uzun oldu kusura bakmayın.sizleri çok seviyorum

ben seninde oldu sandım.. eee naptın sen anlat bakalım sevindir artık bizleri...

Sadece doktora gitiim. Bana jel, anestol kas gevşetici vs verdi. Mantar olmuşum bide onun için birşeyler verdi işte.Onları kullandım .

Ama ilişki için olanlarını kullanmadım. Bugün doktor aradı. Noldu diye sordu :) Dedim denemedik. Tamam o zaman bügun seni arayacam ben tekrar şimdi müsait değilim de fazla dedi. Peki dedim bu arada hala iş teklifinde bulunmaya devam ediyo hastane :S

nasıl egzersizler yaptın peki? ya böle yendim bitti hallettim diyenlere varya bayılıyorum hiç yapamayacağım gibi geliyor..

canım ben ilk kulak çöpüyle başladım 1,3,5,7,9,11 kulak çöpünü artıra artıra gittim.aslında zor olanı yapmışım kaleme geçmek ürkütmüştü ama kalem daha kolay geldi kaleme pamuk sara sara pe...kalınlığına kadar getirdim her gün bir aşama yaptım 1 haftada bitti çok şükür...eğer isterseniz daha kısa sürede yenersiniz tamamen size bağlı kızlar...

kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrr nasıl söyleyeceğimi nasıl anlatacaımı bilemiyorum yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde hiç hesapta yokken bir anda yani. nasıl olduğnu anlayamadım bile yaaa bu kadar kolaymışmış herşey bu kadarmıymış yani.. ben üç sene boşuna mı ağladım boşunamı eşimi o güzel insanı üzdüm yuvamı dağıtma noktasına geldim nasıl yaaaaaaaaaaa Rabbimm sen büyüksün demekki zamanı şimdiymiş demekki bunda varmış bi hayır .... ama şimdi görüyorumki herşey daha farklı olacak.. kızlar sizlere sesleniyorum AYBİCE AYKURT ALBUNEAA ve daha aklıma gelmeyen dier canlar. nolursunuz ertelemeyin çok kolaymış kızlar yaa o kadar basitki ağda acısına dayaan bizler bu sinek ısırığı kadar bile olmayan acı bile denmeyen şeye nasıl katlanımoyoruz yaaa çokkk basitmiş. kızlar sizlere yalvarıyorum biran önce atağa geçin egzersizleri halledin nolur yaa bu hastalık bizi mahvetti yaa daha yeni gözlerim açıldı benimm yeni farkına vardım o yüzden sizinde farkına varmanızı biranönce yenmenizi diliyorum rabbimden. çok güezl bi duyguymuş ayrıntıları birazdan yazarım biraz uzun oldu kusura bakmayın.sizleri çok seviyorum

tebrikler canım Rabbim başka dert sıkıntı vermesin:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:...kızlar hadi gaza gelin bakemmm yenmeyen kalmasın arkadaşın dediği gibi inanın yenince bumuymuş diyceksiniz

canım ben ilk kulak çöpüyle başladım 1,3,5,7,9,11 kulak çöpünü artıra artıra gittim.aslında zor olanı yapmışım kaleme geçmek ürkütmüştü ama kalem daha kolay geldi kaleme pamuk sara sara pe...kalınlığına kadar getirdim her gün bir aşama yaptım 1 haftada bitti çok şükür...eğer isterseniz daha kısa sürede yenersiniz tamamen size bağlı kızlar...

bugün bende başlıyorum egzersizlere allahın izniyle yenicem bu illeti

X