Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrrrrrrrrrr günaydın bişey sormam lazım ben tam alabiliyorum artık ama girişte biraz acıyo sonra git gel yaparken yanma oluyo sizde de böyle mi oluyo bana yardımcı olun lütfen acaba tahriş mi oldum

kızlar kızlar kızlarrrrrrrrrrrrr nasıl söyleyeceğimi nasıl anlatacaımı bilemiyorum yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde hiç hesapta yokken bir anda yani. nasıl olduğnu anlayamadım bile yaaa bu kadar kolaymışmış herşey bu kadarmıymış yani.. ben üç sene boşuna mı ağladım boşunamı eşimi o güzel insanı üzdüm yuvamı dağıtma noktasına geldim nasıl yaaaaaaaaaaa Rabbimm sen büyüksün demekki zamanı şimdiymiş demekki bunda varmış bi hayır .... ama şimdi görüyorumki herşey daha farklı olacak.. kızlar sizlere sesleniyorum AYBİCE AYKURT ALBUNEAA ve daha aklıma gelmeyen dier canlar. nolursunuz ertelemeyin çok kolaymış kızlar yaa o kadar basitki ağda acısına dayaan bizler bu sinek ısırığı kadar bile olmayan acı bile denmeyen şeye nasıl katlanımoyoruz yaaa çokkk basitmiş. kızlar sizlere yalvarıyorum biran önce atağa geçin egzersizleri halledin nolur yaa bu hastalık bizi mahvetti yaa daha yeni gözlerim açıldı benimm yeni farkına vardım o yüzden sizinde farkına varmanızı biranönce yenmenizi diliyorum rabbimden. çok güezl bi duyguymuş ayrıntıları birazdan yazarım biraz uzun oldu kusura bakmayın.sizleri çok seviyorum

canım yaaaa harıkasın harıkasın harıkasın okadar sevındımkı anlatamam nasıl gaza geldım nasıl moral oldu bılemezsın süpersınız yaaa kendım yenmıs gıbı sevındım cok cok cok tebrık ederım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: darısı bızlerın basına ınsallaaaaaaaaaah

thejusttttttt tbrklerrrrrrrrr:KK74: darısı diğer arkadaşların başınaaaa inşallahh........kızlar teker teker dökülüoruz farkındaysanızz sakın yenemicez die düşünmeyin herkesin bi sırası bir zamanı varrrr sizde o zaman gelince başarmış olacaksınız inşallahhhhhhh.......

yardımların için çok teşekkürler..
ama kafamı kurcalayan bişey daha var gerikafalı bekaretin mühim bişey olduğunu düşünen biri değilim aslında ama zarı yırtıyormu bu egzersizler? ilk girişi parmağımın yapmasını istememde..:KK17:

genelinde egzersizler ile zara bişey olmuyor tam tersine egzersizler ile esniyor zar sonrasında ilişkide bile bozulmayabiliyor ama genede tabiki garantisi yoktur, benim egzersizler ile hiç bişey olmamıştı zaten yavaş yavaş yaptığımız için zarar vermio esnetiyor iyice.. bence zarı hiç düşünme canım ..

bugün ilk egzersizi yapmaya başladım. çok kısa sürdü aslında. ilk kegel egzersizini yapmaya çalıştım. biraz ağrı ve sızı duydum hemen bıraktım. daha sonra bebeyağı ve parmağımı kullandım. hala korkuyorum tabi daha erken aslında.. gelişmeleri yazacağım...

özüm34 sen heralde umredeydin kızlar senden bahsediyordu. sen nezamn yendin nasıl yendin çok oldum galiba ama kısaca özetleyeblirmisin geçmişi okuyorum ama sizin döneme gelmedim daha 2010 lardayım

bugün ilk egzersizi yapmaya başladım. çok kısa sürdü aslında. ilk kegel egzersizini yapmaya çalıştım. biraz ağrı ve sızı duydum hemen bıraktım. daha sonra bebeyağı ve parmağımı kullandım. hala korkuyorum tabi daha erken aslında.. gelişmeleri yazacağım...

Çok cesaretlisin tebrik ederim canım.Devam et bakalım ne kadar zamanda yeneceksin.:KK76:. Gelişmeleri detaylı yazarsan cesaretleniriz. Ve sizden ricam ağrı ve acı kısımlarını paylaşmayınız. İnsan kötü etkileniyor.:44:

Ben de 25 günlük evliyim ama hala başaramadım.Egzersiz de yapmıyorum. Bana önerebileceğin seyler var mı mima? Sen de mi egzersizle yendin.

ben egzersiz yapmadım canım yapamıyorum çünkü eş parmağıda yapamıyorum direkt p...s ile denedim ben çok zorlandım ama diğerlerini yapamiycaktım allahtan eşim sabırlıydı sürekli denedik benim egzersizim p...s ile oldu yani sonundada başardım ama yanmalarım oluyo sebebini bilmiyorum:KK59: tavsiyem kendini rahat bırakmaya çalış zor biliyorum ama yavaş yavaş azar azar dene eğer egzersiz yapamıyosan ama daha rahat olur benim için diyosan bi an önce başla egzersize vakit kaybetme tatlım sürekli deneme yapınca alıştı vajim heralde hiç girmediği duvara çarpmış gibi olduğu zamanlarımda oldu ama sonunda alışıyo ıkınmayı tavsiye ederim gerçekten işe yarıyo

Çok cesaretlisin tebrik ederim canım.Devam et bakalım ne kadar zamanda yeneceksin.:KK76:. Gelişmeleri detaylı yazarsan cesaretleniriz. Ve sizden ricam ağrı ve acı kısımlarını paylaşmayınız. İnsan kötü etkileniyor.:44:

ben egzersiz yapmadım canım yapamıyorum çünkü eş parmağıda yapamıyorum direkt p...s ile denedim ben çok zorlandım ama diğerlerini yapamiycaktım allahtan eşim sabırlıydı sürekli denedik benim egzersizim p...s ile oldu yani sonundada başardım ama yanmalarım oluyo sebebini bilmiyorum:KK59: tavsiyem kendini rahat bırakmaya çalış zor biliyorum ama yavaş yavaş azar azar dene eğer egzersiz yapamıyosan ama daha rahat olur benim için diyosan bi an önce başla egzersize vakit kaybetme tatlım sürekli deneme yapınca alıştı vajim heralde hiç girmediği duvara çarpmış gibi olduğu zamanlarımda oldu ama sonunda alışıyo ıkınmayı tavsiye ederim gerçekten işe yarıyo

İşte zaten eşimin p**i değdiğinde sorun yok ama o atakta bulunacağı zaman kötü oluyorum. Rahat bırakamıyorum. Hemencecik oluverse ahhh:KK53:

Son düzenleme:
İşte zaten eşimin p**i değdiğinde sorun yok ama o atakta bulunacağı zaman kötü oluyorum. Rahat bırakamıyorum. Hemencecik oluverse ahhh:KK53:

itmeye çalıştığında ıkın sende bi süre deneme yaptığınızda sende girmesine şaşırcaksın canım acı falan yok kendini rahat bırak zaten bi anda olmasını bekleme egzersiz yapmadığımız için orası dar yavaş yavaş genişliycek bence azimli olursan kısa sürede halledersin her akşam bıkmadan dene canım takipteyim seni :KK55:

KIzlar parmak egzersizi yapamaynalra ben yine yeni ve yeniden aaprat tavsiye ediyorum. Aparattan sonra ben 2 parmak 2 boğuma kadar alabiliyoum artık :)) Biri olmazsa biri olur mutlaka, sadece biraz cesaret
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

itmeye çalıştığında ıkın sende bi süre deneme yaptığınızda sende girmesine şaşırcaksın canım acı falan yok kendini rahat bırak zaten bi anda olmasını bekleme egzersiz yapmadığımız için orası dar yavaş yavaş genişliycek bence azimli olursan kısa sürede halledersin her akşam bıkmadan dene canım takipteyim seni :KK55:

:kk77: Tamam zaman her akşam bıkmadan usanmadan deneyeceğim. Bu arada mantar enfeksiyonu olmuşum ben. İlişkiye girsem mi acaba yine de krem kullanıyorum bşde ilaç aldım bi tane tek kapsül,dün gece...

X