Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiyiz canım çok şükür...hadi git şimdi içinden geçirir gelin gitti yine bilgisayarın başına oturdu der

canım doktor yeri nerde diye sormuşsun dikkat etmedim şimdi görüyorum, Levent'te..

canım yazını gördüm çok umutlandım.. ben 2 yıllık evliyim senin dediğn kişi ece hattat mı hattat klinil ? nasıl iyi gidiyormu seanslar? bir de canım ücreti ne kadar tatlım bir yerde okudum sanki 800 tl miş .sen yazmışsın eğer öyleyse bir de memnunsan gerçekten inanıyorsan olacağına ( inşallah olmuştur kurtulmuşsundur vajiden) kalkıp adanadan yarın biletimi alıcam gidicem hem çok uygun fiyatı hemde biraz inceledim kliniği inandım lütfen canım cevap yaz ister özelden yaz ister normal yere yaz tatlım( tedavileri nasıl bir yani parmak egzersizi yaptırıyormu) çok sordum biliyorum amacevaplarsan sevinirim

merhaba siteye yeni katıldım. aslında katılmamın büyük sebebide bu konu
2 aylık evliyim ve hala eşimle cinsel ilişkiye giremedik. doktora gitmeyi düşünüyoruz ama henüz çok fazla deneme yaptık bile diyemem. koskoca bi duvarla başetmeye çalışıyorum ve asla yapamayacağım gibi geliyor. eşim bu konuda çok büyük destek oluyor ve sorun olmadığını söylüyor ama bu sorunla uğraşanlar beni çok iyi anlar kendimi eksik hissediyorum psikolojim inanılmaz bozuldu. vajinusmus ile ilgili küçük bi yazı bile beni ağlatmaya yetiyor... eğer yenen arkadaşlar varsa bana lütfen yardımcı olun

canımmm benim ağlama ilk yapman gereken moralini sağlam tut sana yardımcı olmak isterim ama azimli olman şart geresi gelir azim çok önemli azmet rabbim yardımcı olucak bak gör hiçilişki olmadı sanırım jinekolojik muaneolmanı tavsiyeederim önce kendi kendine teşhis koyma yani fiziksel sorunun var mıyok mu bil önce ilk böyle başla kendine anestol al doktora gitmeden önce sür oralarına uyuşturuyo doktor bir baksın kesin dar der çünkü kaslar hep sıkıdır vajinismusta

ozumum hosgeldin canim. leptobum tamirde. kizlar hepinize 1sey sorucam. biz esimle antalyada sah inn paradise antalyada tatil düsünüyorduk. sali günü fiyat, 711, euroydu carsamba 945 euro oldu, anlamadim nasil olur böyle, bu otel fiyatlarida borsa altin gibi her saat inip cikiyormu, bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazsin. 1, antalya alanya.da kapalilara göre yani icinde bayanlara özel yüzme havuzu olan baska oteller bilen varmi yada duyumlariniz nedir, icinizde giden yada tanidiklari giden olmustur belki acil yorumlarinizi bekliyorum. herkese selamlar.

hoş geldin tatlım...iyi ki erkenden burayı bulmuşsun daha evliliğin çok yeni bende 4.5 ay uğraştım dediğin gibi hiç olmayacak gibi gelirdi.denemelerde eşim saatlerce uğraşırdı acımayacak azcık ittireyim bak gör girecek diye ama izin vermezdim.en fazla 2 cm baş kısmı olmuştur.dr gittim zarın kalın ve köprülü dedi köprüyü alalım dediler 400 tl verdik aldırdık ama nafile yine uğraştık en sonunda denemelerden bile vazgeçtik soğuduk...sonra burayı buldum 15 gün kadar okudum sonra birden egzersize karar verdim eşimden 1 hafta mühlet istedim haftasonu senin olacam söz dedim.pazartesi başladım ve cumartesi ilk pe...denemsinde çoğunu aldım.pazar tamamı oldu ve kabus bitti.şimdi sana tavsiyem önce kendin için sonra eşin için yenmeyi kafana koy inan ağlamak yada çözümler aramak vakit kaybı...her türlü sorunu cevaplarım...

Doktor anestol verdi bana da pomad yalnız. kas gevşetici de kullandınız mı siz. Etkisi oluyor mu yani ben bir defasında içtim uykum geldi ve baya gevşedim aslında :)

Doktor anestol verdi bana da pomad yalnız. kas gevşetici de kullandınız mı siz. Etkisi oluyor mu yani ben bir defasında içtim uykum geldi ve baya gevşedim aslında :)

ahh neler kullanmadım eczaneden kas gevşeticiler kayganlaştırıcılar en son emla krem denemesi ve hüsran beyinde bitmesi lazım kızlar

bende böyle bir sorun yok ama bir konuyu okumak istedim.ne kadar bu konudan muzdarip arkadaşlar varmış.bu çok korkudanmı oluyor acaba tam anlayamadım.dar olduğu içinmi olmuyor yoksa bayan korktuğundanmı olmuyor acaba.bende açıkcası evlendiğim gün çok zorlandım.bikaç saat uğraştık oldukça dardı.aynen dediğiniz gibi sanki bir duvar vardı ama işte dayanmaya çalıştım sonunda başardık.korkmamakmı gerekiyor acaba tam bilmiyorum açıkcası .sizlerin neler yaşadığınızı bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…