- 26 Şubat 2011
- 1.593
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.441
amin canım saoll....iyiyim elhamdülillahhh sizlerde iyisinizdir inşallahh.....
hay çenenizzzz kopmasın inşallahhh bu kadar geçmişiii nasıl okuycam bennnnnneyse az ara veremmm içeriiii kaynananıcımın yanınaaa gidemmm
canım doktor yeri nerde diye sormuşsun dikkat etmedim şimdi görüyorum, Levent'te..
merhaba siteye yeni katıldım. aslında katılmamın büyük sebebide bu konu
2 aylık evliyim ve hala eşimle cinsel ilişkiye giremedik. doktora gitmeyi düşünüyoruz ama henüz çok fazla deneme yaptık bile diyemem. koskoca bi duvarla başetmeye çalışıyorum ve asla yapamayacağım gibi geliyor. eşim bu konuda çok büyük destek oluyor ve sorun olmadığını söylüyor ama bu sorunla uğraşanlar beni çok iyi anlar kendimi eksik hissediyorum psikolojim inanılmaz bozuldu. vajinusmus ile ilgili küçük bi yazı bile beni ağlatmaya yetiyor... eğer yenen arkadaşlar varsa bana lütfen yardımcı olun
merhaba siteye yeni katıldım. aslında katılmamın büyük sebebide bu konu
2 aylık evliyim ve hala eşimle cinsel ilişkiye giremedik. doktora gitmeyi düşünüyoruz ama henüz çok fazla deneme yaptık bile diyemem. koskoca bi duvarla başetmeye çalışıyorum ve asla yapamayacağım gibi geliyor. eşim bu konuda çok büyük destek oluyor ve sorun olmadığını söylüyor ama bu sorunla uğraşanlar beni çok iyi anlar kendimi eksik hissediyorum psikolojim inanılmaz bozuldu. vajinusmus ile ilgili küçük bi yazı bile beni ağlatmaya yetiyor... eğer yenen arkadaşlar varsa bana lütfen yardımcı olun
hoş geldin tatlım...iyi ki erkenden burayı bulmuşsun daha evliliğin çok yeni bende 4.5 ay uğraştım dediğin gibi hiç olmayacak gibi gelirdi.denemelerde eşim saatlerce uğraşırdı acımayacak azcık ittireyim bak gör girecek diye ama izin vermezdim.en fazla 2 cm baş kısmı olmuştur.dr gittim zarın kalın ve köprülü dedi köprüyü alalım dediler 400 tl verdik aldırdık ama nafile yine uğraştık en sonunda denemelerden bile vazgeçtik soğuduk...sonra burayı buldum 15 gün kadar okudum sonra birden egzersize karar verdim eşimden 1 hafta mühlet istedim haftasonu senin olacam söz dedim.pazartesi başladım ve cumartesi ilk pe...denemsinde çoğunu aldım.pazar tamamı oldu ve kabus bitti.şimdi sana tavsiyem önce kendin için sonra eşin için yenmeyi kafana koy inan ağlamak yada çözümler aramak vakit kaybı...her türlü sorunu cevaplarım...
Doktor anestol verdi bana da pomad yalnız. kas gevşetici de kullandınız mı siz. Etkisi oluyor mu yani ben bir defasında içtim uykum geldi ve baya gevşedim aslında :)
kızlaaaaaaaaaaaaar naberrrrr
kızlaaaaaaaaaaaaar naberrrrr
albuneaa naber canım nasılsın
Oldu sanırım :) Darısı başımıza :)
Oldu sanırım :) Darısı başımıza :)