- 27 Ocak 2011
- 2.446
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.401
anam nerdeeeeee bu milletttttttt heyyyyy nerelerdesinizzzz tatildemisinizzz......zeyneple bulutlarıı çoookkkk tbrk ediorumm......venüsteninn hamilee olmasınaa niyeyse hiç şaşırmadımmmm biliodum çünkümmmiçime ddoğmuştuuu kıss venüstennnn tbrk ederim kıssssss gelsin trabzon burmalarııııı
ayyyyyy yerimmmm ben seniiii gerçekten doğmuşmuydu balımmmmmsağol bebişimmmmmm inşallah altınlanacam bakalım yamuk yapmazlarsa kız nerdesin niye gelmiyon çokmu gelenin gidenin var
yaaaaaaaaa offfffff olmuo olmuo olmuo ben parmak egzersizi bile yapamıorum allahım kafayı yiyecem nekadar beceriksiz bi insanım ben yaa
Sıkıntı yapmak işe yaramıyo çözüm aramaya başlamak en iyisi gibi duruyor canım. Doktora gittinmi?
BEN GİTTİM
Bende mantar enf. olmuşum. doktor ilaç verdi. Bide durumumu anlattım anestol pomad
verdi kas gevşetici ilaç verdi kayganlaştırıcı verdi bunlara rağmen olmazsa cumartesi gel lokal anesteziyle uyuşturalım seni eve gönderiyim hemen ilişkiye girin dedi.
ben doktora gitmek istemiorum..sıkıntı yapmaktan başka bişe gelmio elimden..peki sen denedinmi doktorun verdiklerini?
kıssss zaten gitmedende bellii gibiydiii 30 da adet olmayıncaaaayyy sıra kelebek00 ve 16540 inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıylaaaaaa....bakalım kızınmı oğlunmu olcekkk gelen giden azaldı gibiii kaynanmlar burda yarın sabah gidiolarrr ozaman bol bol gelirimmm inşallahhhhh görüşür kaynaşırızzz...
Ben daha 15 20 dakika önce geldin doktordan. Bu akşam deneyecem ama dedi ki 1,5-2 saat ön sevişme daha sonra anestol pomad daha sonra kayganlaştırıcı jel sonra ilk giriş için hangi pozisyonda rahat edersen onu seçmelisin dedi. cumartesiye kadar deneyin olmadı cumartesi lokal anesteziyle uyuştururum dedi :S popo kaslarını kasmazsın o zaman dedi :S
sen hiç parmak egzersizi fallan denemedinmi ben cesaret edemiorum bitürlü neyapacağımı şaşırdım kaldım walla
anam nerdeeeeee bu milletttttttt heyyyyy nerelerdesinizzzz tatildemisinizzz......zeyneple bulutlarıı çoookkkk tbrk ediorumm......venüsteninn hamilee olmasınaa niyeyse hiç şaşırmadımmmm biliodum çünkümmmiçime ddoğmuştuuu kıss venüstennnn tbrk ederim kıssssss gelsin trabzon burmalarııııı
kıssss zaten gitmedende bellii gibiydiii 30 da adet olmayıncaaaayyy sıra kelebek00 ve 16540 inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıylaaaaaa....bakalım kızınmı oğlunmu olcekkk gelen giden azaldı gibiii kaynanmlar burda yarın sabah gidiolarrr ozaman bol bol gelirimmm inşallahhhhh görüşür kaynaşırızzz...
yaaaaaaaaa offfffff olmuo olmuo olmuo ben parmak egzersizi bile yapamıorum allahım kafayı yiyecem nekadar beceriksiz bi insanım ben yaa
Sıkıntı yapmak işe yaramıyo çözüm aramaya başlamak en iyisi gibi duruyor canım. Doktora gittinmi?
BEN GİTTİM
Bende mantar enf. olmuşum. doktor ilaç verdi. Bide durumumu anlattım anestol pomad
verdi kas gevşetici ilaç verdi kayganlaştırıcı verdi bunlara rağmen olmazsa cumartesi gel lokal anesteziyle uyuşturalım seni eve gönderiyim hemen ilişkiye girin dedi.
Yok canım herkes onunla yeniyor gibi sanki. Başlamayı düşünüyorum. En azından eşimin parmağıyla deneyecem. Biraz hızlı yol katetmek istiyorum. :) Doktor içimi rahatlattı ama biraz.
Bu arada Lokal anesteziyi deneyen var mı ?
kuşuuummm hoşgeldinnn özledimm kıss.. nasılsın canım inşallah iyisindir.. Allah dualarını kabul etsin kuzum..
bende bugün eve eşyalarımı toparlamaya geldimde bi acıyım neti ne var ne yok dedim.. artık annemlerdeyim.. hepinizi özleyecegim.. umarım herkes için herşey yolunda giderr... mucmuckkk şekercim... görüşmek üzere inşallah..
hoşbulduk canımmm.....aminnn inşallahh...Rabbim sizlerede nasip etsinnn çoookk çokk dua ettim sizlereee kabede isimlerinizle hatta burdaki niklerinizleayrı ayrı dua ettimm Rabbim kabul eder inşallahhh.....sen nasılsın neden annende kalıorsun hayırdırr:26:
BEN GİTTİM
aminnn canımm, çookk sağoll :).. Allah kabul etsin tekrar.. bende nasıl olayım aynı canım.. dün kontorlm vardı işte doktorcum büyük ihtimal erken dogum yaparsın diyo ve sezaryen olursun diyo.. bebek dönemezmiş miyomdan dolayı işte.. havalar cok sıcak, benim ev yanıyo, anneme insem gelişi zor merdivenle 5 kat cıkmak berbat yoruyo beni.. en iyisi yine orda kalmak.. sürekli istirahat halindeyim.. yorulmamam lazım.. o bakımdan işte.. Allah başka kötü şey yaşatmasın inşallah vaktinde dogar inşallah erken gelmez.. senin nasıl geciyo bu havalarda hamişlik.. ( bu arada yine benim üstüme atlarlar fazla konuşmayımda)
nasıl senin üstüne atlarlarr kıs bişimi oldu ben yokkennnn geçmişi hiç okumadım zamanım yok diiee hayırdır ne olduu.....hakkında hayırlısı olsun canım erken merken sağlıklı olsundaaa önemli olan o bol bol dinlen yat bişicik olmaz inşallahh....bende ne yapimmm daha doktoraa gitmedim pazartesii obstetrik dooplormu ne onu yaptırmayı düşünüommm hastanem 200 tl dedii 135 bi yer buldum orda düüşünüom yaptırmayıı sen kaça yaptırdınn..işte hemen doktoraa gitmedim bunu yaptırımde öle giderim dedimmm tekmeleri bayağı hızlandı büyüdü galiba iyiceeeeee hayırlısı bakalımmm
boşver canım :)) bende okuyunca hönk diye kalmıştım, üzüldüm ama değmez.. zaten yokum bundan sonra..
inşallah canım sağlıklı olsunda artık Allah tan gelicek yapcak bişi yok.. korkuyorum ama dogumdan falan bi görsen yaklaştıkca içim cızzz ediyoo.. dinleniyorum oturuyorum uyuyorum bol bol... benimkide iyice artık vuruyo, dönüyo kendi kendine kuzucum içerde yapıyo bişiler :))
kıss o ne ayrıntılı ultrısn mu oluyo hec duymadımda.. eger oysa bende 100 kagıt verdimdi..