- 2 Temmuz 2010
- 947
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.421
Allah Allah ne oldukii neysee su kaynanamlar gitsin geçmişi okurum artıkkk...ayrıntılıymışşş onuda yaptırmamayıı düşündüm 2li 3lü test gibi ama eşim kızdı buy seferrrneysem hayırlısııı kokrma kıs bayılcan ayılcan bebiş kucağındaaa dur bakalım hem daha varrrr
birincisiii doktorun böle bişiyi sana teklif etmesinee çok şaşırdımm...ikincisi sana lokal anestezi yapıpta eve gönderip ilişki olayııı nasıl olacakmışşş onu çok merak ettimmm....üçüncüsü hiç bi poha yaramıooben eve anestezici çağırdım adam bana yatağımdaa lokal anestesizde değil koldan ilaç verdi kendinde olmuorsunn sülüüsyonmu diolar ne,narkoza benzio ama narkozda değilll...biz o durumda kendimde olmadım halde yapamazken sana lokal anestesi yapacak sen koşa koşa eve gidecekk hadiii etkisi geçmeden ilişkiye girelim der gibi nasıl olacak bilmiorumm.......ben kendimde olmadım haldee tabi hatırlamıorum eşim söledii sayıklamışım oldumu acıooo yapmaa deyip durmusum adama sölemiş bu bayılmadımı konusup duruo diee adam o hiç bişi hissetmes sölediklerinide ayılınca hatırlamaz demişş ölede olduuu o durumda bile eşimi itmişimm......en güsel uyusturucu yöntemiii emla kremii vajinayı tamamen uyusturuooo amaa önemli olan orayı değil beynii uyuşturmak ben onuda denedim şeyim yok denecek gibi uyusmustu hissetmedim bilee ama beynim uyuşmamıştıı genede izin vermedim ittimm....ben sana şimdi hayat hikayemi uzunnn uzunn yazardım ama müsait değilim suannn aklına gelebilecek herşeyi denedimmm ben en son parmak egsersizine çağresizce kaldım vee yaptımm hiçte yapamam denecek bişi yok sadece suan itici iğrenç geliooo oraya parmak sokmak tuaf gelioo ama başarmak için yapman lazımmm hiç başka arayışlara girmeden benim gibi hata yapmadan başla derimmm
okursun sonra :)))
en güzelini sen yaptın valla hec doktora bile gitmeycen aslında :))) ama olmuyooo.. en son şeker yüklemesi oldu işte benimde o da normal cıktı şükür.. başka bişi yoktur inşallah.. var mı kiii :))
bişi yok çok şükürrrr ben ramazanıda tutmayı düşünüom bakalımm bu hafta doktor iişini bi bitirimmm kafamı bi rahatlatimm bide benim aşı günüm gene geldiii tetonozzzz annneeeeeeee:18::18::18::18::18::18::18::18:
Teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın için ama sanırım dormicum(her komuta uydun ama kaslar istemsiz kasıldığı için giriş yine olmadı muhtemelen) yapıldı sana, bazen hastanede endoskopi gibi durumlarda uygularız.
Ya bende şaşırdım o yüzden bilemiyorum yaptırmak istemiyorum psikolojik dedi ama psikiyatriste göndermedi beni...
Zaten parmak egzerszi tam olarak nasıl yapılır onu da bilemiyorum ki. Sadece vajen girişine temas ediyorum. Alışıyım o duyguya diye
bişi yok çok şükürrrr ben ramazanıda tutmayı düşünüom bakalımm bu hafta doktor iişini bi bitirimmm kafamı bi rahatlatimm bide benim aşı günüm gene geldiii tetonozzzz annneeeeeeee:18::18::18::18::18::18::18::18:
canım özüm arkadaşımızı evde uyuşturdular eşi eve getirmişti ama değişen bişey olmadı yarın kendisi detaylı anlatır size bu konuyu ben senin hevesini kırmak istemem ama bi kere uyuşturuldu oldu 2. defa uyuşturmadan yapabilecekmisin ?
kıss ne orucu kavruluyoo heryer hamile hamileee valla sopalıksınn heeee.. bak gecen sene eltimde tuttu çocuk zayıf ayrıca kızın sütüdee yuukk aklında olsun emii kuzumm.. benimde geliyooo anneee.. 3 gün agrıdııı yaaşekerim ben kacarrr aşagıya yollanalım ufaktan ufaktaannn.. uzun bi süre gelemem artık.. kendine dikkat et.. diğer kızları görürsen selam söyle benden... öpüldünnn muckkkssss allaha emanet olun canlarım..
Tetonoz aşısı acıtmaz ki minicik bi ilaç uygulanıyo ve insülin iğnesi gibi incecik bi iğne ucuyla. Ya da en küçük siyah iğne ucuyla...
Ağrı yapmaz sadece kolunu sıkma yeter. Ayyy kendimizi sıkmaktan geliyo tüm ağrılar dertler başımıza şöyle bir baktım da
Bu arada doğu ilinde görev yapıyorum ben. Hemşireyim. Evet jinekolog benim derdimi unutup kendi derdine düştü zaten iş teklif eti bana :S dedim isterseniz milyon tl verin şuan çalışmak istemiyorum ben başka bir yerde...
Ya olursa eğer dicem eşime zaten bi süre bekletsin içinde ileri geri filan. en azından biraz esner daha sonrada parmak egzersizi yapıcam zaten devamlı en azından şimdi oraya bişey değmesi hissini yenmeye çalışıyorum. Dıştan dıştan dokunuyorum. Zaten mantar olmuşum kızarık oralarım. İlaç verdi doktor. Ya yenen arkadaşlardan ricam nasıl duruyolar eşleri nasıl yaklaşıyo ne yapıyo bana detaylı pmden anlatabilirler mi. Pozisyon da etkiliyo sanırım beni. Dezavantajları filan ne anlatanlar olursa çok sevinirim özel mesaj veya buradan...
vajinusmusssu yaşayanların canı çok tatlıdır yaa amannn iğne batmasın bizeeeeyok zaten bi kaç gün yakıooo ama bişi değil odaa....sen işe filanda girmeee bu vajınusmusu yenene kadar sonra işi bahane edersinnn yapamazsın egsersiz amaa iyi bir psikologa git derim hemen ...hem seni moralmen biraz rahatlatır hemde bilgiler alırsınnn......
Ya burda çok iyi bir vajinismus bilgisi olan bi dr olduğunu sanmıyorum ben. Abuk bişi söler bana kıl olurum. Vajina yapısını filan okuldan iyi biliyrum zaten sıkıntı yok bilgiler anatomik açıdan tam fakat ben pozisyonda sıkıntı yaşıyorum. Altta olunca daha çok kasılıyorum. Üstte olunca olmuyo sanki girmiyo gibi yani. Öyle karışık bir durum anlayacağın. :26:
arkadaşım sana nasıl bir işlem yapacaklar hem ben anlamadım iyice bir öğren canım ondan sonra yaptır
hoşgeldin bacım ALLAH KABUL ETSİN
özümmhoşgeldinn kızz... Rabbim kabul etsin dualarını umreni inşallah.. nasıl geçti zor oldumu ?
slm kızlar ben de yoktum epeydir tatil,sınav falan derken.özümüm Allah kabul etsin inşallah.sevcihanım sen de sıkma canını sağlıkla bebişini doğurucaksın inşallah.kaile alınmıycak insanları da alma lütfen arada çıkıyo böyleleri biliyosun.başaran arkadaşları ve hamişleri kutlarım en çok da venüsümüüüüüü
özümcüm Allah kabul etsin...hoş geldin nasılsın???