- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.221
slm kızlar ... dilatörü nerden temin ettiniz ? ben bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
ben almadım ama sanırım alanlar interetten sipariş ediyorlar heryerde bulunmaz çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar ... dilatörü nerden temin ettiniz ? ben bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
BU OLAYI YENMİŞ ARKADAŞLAR nerelerdesiniz ben anlatayım derdimide sonra siz yazarsanız sevinirim hatırlatayım önce durumumu bende vajiliydim parmak egzersizlerini ve mum egzersizlerini baaşrıyla bitirmiştim eş parmağınıda hallettim p.. .. denemesinde yarsından fazlasını aldım içerde harekette etti gebelik istediğm için boş.... ama sonrasında zarın yırtıldığına dair bir kan leke falan görmedim bir hafta sonra tam zamanında adette oldum normal şekilde denemelere devam edecemde bu ilki neyin nesi oldu neden yırtılmadı anlamadım yorumlarınızı bekliyorum
BU OLAYI YENMİŞ ARKADAŞLAR nerelerdesiniz ben anlatayım derdimide sonra siz yazarsanız sevinirim hatırlatayım önce durumumu bende vajiliydim parmak egzersizlerini ve mum egzersizlerini baaşrıyla bitirmiştim eş parmağınıda hallettim p.. .. denemesinde yarsından fazlasını aldım içerde harekette etti gebelik istediğm için boş.... ama sonrasında zarın yırtıldığına dair bir kan leke falan görmedim bir hafta sonra tam zamanında adette oldum normal şekilde denemelere devam edecemde bu ilki neyin nesi oldu neden yırtılmadı anlamadım yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba,
bundan 2 ay kadar önce yazmıştım sanırım..benim de vaji problemim vardı..parmak egzersizlerine başlamıştım ve azimliydim..ancak ne yalan söyleyeyim,ben diğer arkadaşlar gibi azimle devam edemedim ve bıraktım bi süre sonra..anladım ki profesyonel yardım almadan olmayacak..tabi kendisi başaranları çok takdir ediyorum ama ben o kadar cesaretli olamadım malesef..sonra int.te hem güvenilir hem de uygun fiyatlı doktor araştırırken jinekomedin web sayfasında dr.yeşim yerçok a rastladım..bir çoğunuz ismini duymuşsunuzdur sanırım..kadın doğum,labioplasti ve özellikle vajinismus konusunda gerçekten ihtisas yapmış ve çok iyi bir doktor olduğu yorumları vardı..aradım,fiyat bilgisi aldım..2000 tl ücreti..çok pahalı değil bana göre..ama asıl önemli olan,hemşiresinin söylediği "%95 değil % 100 çözüyoruz cümlesi oldu..çok nadiren,bunu görev gibi algılayıp ilk seferde yapamayanlar oluyormuş.onlar da 2.seansda mutlaka yapabiliolarmış zaten..ve zaten ilişkiye girene kadar da ayrıca ücret almıyormuş doktor hnm..randevu alıp gittik..gerçekten bahsedildiği gibi inanılmaz tatlı dilli,insanı rahatlatan harika bir doktor yeşim hnm..hemşiresi hülya hnm. da öyle..parmak egzersizi beni demoralize ettiği için bırakmıştım..zaten bu sebepten dolayı pek tavsiye etmiyorlarmış..ama tabiki kendi çabalarıyla yenenlere hayranım..
neyse yeşim hnm,anestol kremle vajinanın içini,anatomik yapısını muayene etti..tabi ben bi yandan çok gergindim,ellerimle üzerimdeki önlüğü sıkmışım,nefesimi tutmuşum farkında olmadan..hemşiresi hülya hnm beni rahatlattı :) sonra yeşim hnm dedi ki "şuan bi acı ya da bişey hissediomusun" dedi..acı yok sadece bi baskı hissi var dedim..şuan 2 parmağımı da sonuna kadar soktum dedi..inanamadımmmm ben ki pamuklu çubuğu bile içeri ittiremezdim..seans 1 saat sürüyor..seansın sonuna doğru bi tane penis maketi hazırladılar..boyu işaret parmağımızdan biraz daha uzun,ve hafif kalın..dışı naylon,içi pamuklu gibi ama sıkı bişeyler var..ben tabi bunları yattığım yerden göremiyordum..bacaklarımı tavana kadar diktiğim için :) sonra yeşim hnm ufak ufak sokmaya çalışacağını söyledi..ve seansın sonunda ben pns büyüklüğünde ve orta kalınlıkta maketi içime alabilmiştim..yine inanamadım..ayna tutup gösterdiler..gerçekten büyük bir olaydı benim için.bi de vajinamn normale göre biraz dar olduğunu ama zamanla,ilişki yaşadıkça alışacağımı söyledi..:26: o akşam mutlaka eşimle ilişki denemem gerektiğini belirtti..aynı akşam sorunu halletttikkkkk biraz uzun oldu ama belki doktor hakkında fikir sahibi olmak isteyenler olur diye anlatmak istedim..hayatımdaki tek sorun buydu ve hala kurtulduğuma inanmıyorum..darısı herkesin başına
aaa süpermiş valla tebrik ederim arkadaşım bana da böyle bi kerede yenebileceğim bi yönte lazım çünkü egzersiz yapamıyrm
ewt arkadaşım,ben de egzersiz yapmaya uğraşıodum ama bıraktım..çünkü sadece moralimi bozmaya yaradı profesyonel yardım almak en iyisi..3000-4000 tl alan yerler var..haydar dümen 2500 euro alıyormuş..tabiki bu kadar büyük paraları vermek çok zor ben de bankacıyım zaten,aldığım maaş belli..ama yeşim hnm gerçekten para konusunda suistimal etmiyor..dediğim gibi kontrol ve 2.seanslara para almıyor zaten..
çok tşkkür ederim cnmcmmmm ben de bu doktor hakkında fikir sahibi olmak isteyenler olur diye yazdım..zaten doktorun web sitesinde de yorumlar harika..vajiden kurtulup 1 ay sonra bebek bekleyenler varmış..ne güzeeeeelll
nasilsin canim neler yapiyorsun, neden hic gelmiyorsun.
iyiyim canım sağol. Sen nasılsın? Malum tatil zamanı intenet bulamıyorum pek fazla. Ne var ne yok? Son haberler neler geçmişi okuyamadım?
perş günü itibariyle ben yenmiş bulunmaktayııımmmm şimdi yazıorum ama..bu arada kızlar,emla kremle deneyenler varsa anestol kremi öneririm..ben de zamanında emla almıştım 58 tl para verip..hiç de istediğim gibi uyuşturmamıştı..hatta kalan tüpler aynen duruyor..tabi bazılarına etki ediyor olabilir..ama yeşim hnm. da söyledi,emla uyuşturmazmış pek..anestol 5-10 tl lik krem..tedavi sırasında da bol bol onu sürdü..tavsiye ederim..
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehranurum (bebişi doğdu)
3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)Erkek
4- Ela _emre (bebişi doğdu)
5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)
6- Zerr (bebişi doğdu)Kız
7- Bahar07TEMMUZ/2011 Kız
8- G_y
9- Yasmin3561Erkek
10- Füsuncuk
11- Narcicegi16
12- Bocuss
13- Selmatem
14- Ada_439
15- Nazlı198201/10/2011
16- Elisaist19/10/2011 Kız
17- Gulcn
18- GülcelErkek
19- Sevcihanilk hafta/KASIM/2011
20- Ozum34
21- Ecrinecrin
22- Arzum66Erkek
23- Nadi
24- Nazlı_85
25- Pamuk58
26- Smpati85Aralık/2011 Kız
27- Jas_min
28- Ylnv
29- Terazi88
30- Seremi200220/01/2012
31- Tacem
32- Midye
33- Helpless
34- Cara
35- Green_89
36- Aydamld
37- Tamek
38- Kelebek986
39- Rabia84
40- Gunısıgımmm
41- Venüsten
42- Kad_er
43- Sera87
44- Bestem
45- Nurulebrar
39 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz