- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.101
canımm mutlaka mumu dene derim iki parmağı ben de becerememiştim mumu çok rahat aldım sabırlı ol ama mumda hemen pes etme bir gün olur ikinci belki hiç girmez ama üçüncü gün yine girer denemekten vazgeçme sakın..
neden ne olduki
hımm. anladım sıkma canını geçer beş gün.yine motive olursun. sen aparatmı kullanıyordun?
normalde sen hiç bişeyi içne alamıyordun doktordan sonramı almaya başladın.ben hiç bişeyde ilerleyemiyorumda ondan merak ettim
ben parmağımı almaya aslında korkmuyorum ama içime bir şey girme düşüncesi çok kötü yafff
kıslar benim düşüncem hiç denemeyen arkadaşlar önce poarmak denesin... aparatla nerde ne kası var nerde kasıyosun içinin yapısını vs... hiçbişeyi öğrenemezler... ama parmakta her şeyi hissederler...
Aykurt' cum aslında haklısın, ama benim gibi parmak egzersizi yapamayanlar için aparat kullanımı briaz daha rahatlatıcı sanırım. Ben parmak egzersizi yapmaya aparattan sonra başlayabildim mesela ve senin öğüdünü dinleyip, içerinin yapısını anlamaya çalıştım. Şimdi 5 gün aparatla egzersiz yapamıycam, ama ilaç sürerken parmaklarımı kullanmam gerekiyor, o yüzden parmak kullanmayı öğrenmem de iyi oldu.
dün gece başarısız bir p...s denemesinden sonra parmak,kulak çöpü denedim ağlaya ağlaya yok bir türlü yapamıyrm yaaa Allah aşkına nasıl yapıyorsunuz senelerdir uğraş uğraş bi türlü beceremedim gitti...mumla hiç denemedim bi deonla mı denesem offfffff ............