Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Saygın Bey 'in ücreti ne kadar ? Bir de Bakırköydeki Terapistler hakkında biLgin var mı ? NasıLLarDır muayeneye çağıran doktora gitsem mii ?

Canımcım, bildiğim kadarıyla iyiler, arkadaşımın çözdüğü vakalardan bahsederdi mesela. Onların da 3-4 seansta çözdükler ide vardı. Sygın bey' e ben ilk muayene ücreti 250 tl verdim, ilk muayeneden sonra tedavin için paket program ücreti söylüyor, ücret konusunda sana ne der bişey diyemiyorum ama muhtemelen rakam 2500- 3500 arası olur diye tahmin ediyorum, benimki o arada çünkü (

hIMM Bayaa pahalıymışş yaa.. Arkadaşınınn adını sorsamm solemende mahsurr olur mu Canımm ?

Benim gittiğim yer de Hattat Klinik, iki bayan var, Ece Hattat ve Meliha Karayay isterseniz onlarıda araştırıp gidebilirsiniz, paket olarak ücretleri var 800 TL..bana yardımcı oldular gerçekten, bende çok soğukluk vardı hiç istemiyordum onu bile yendim çok şükür..inşallah benim de az kaldı vajinusmustan kurtulmama :)

Canımm Senin ne kadar oLuyoo GideLi ? Memnun Musun ? Bide Nerde Bu kLinik ? Ayy Çok soru Soruyorum Benn BugnLerdee..Pfss

Firstnur' cum tabi iki soracaksın:)) Arkadaşın ismini veririm de özel muayenehanesi yok, ama istersn sorarım terapi yapar mı diye:)

SaoLL Cnmm..Birde Bnm dediğimm Doktor Sema Lapçin 'i Kesinn Tanıyordur Arkadaşın.. Tavsiye eder mii acaba o doktoru.. Yaa Zor İkna ettim eşimi o yüzden doktor konusunu iice araştırarak gtmeyi istiyorumm.. İyii ki Bu site ve sizLer varsınızz Yaa...

olmuyor olmuyor olmuyor pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff serçe parmağımı bile alamıyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Canımm Senin ne kadar oLuyoo GideLi ? Memnun Musun ? Bide Nerde Bu kLinik ? Ayy Çok soru Soruyorum Benn BugnLerdee..Pfss

canım benim 7. seansım ama ben gitmeden önce çok kötüydüm yani parmaksız yapılan bi tedavi arıyordum aslında :) ama doktorlar sayesinde onların konuşmaları sayesinde, serçe parmağımı o kadar kolaylıkla aldım ki anlatamam, zaten sonrada gerisi geldi, orta parmakla yaptım, parmaklar küs şeklinde yaptım ve penis başını alabildim işte şimdi bu aşamadayız, biraz korku oluyor yine ama yaptığım egzersizleri aklıma getiriyorum öyle yapmaya çalışıyorum, yani bence faydası çok fazlasıyla oldu herşeyden önce vajinanı tanıyorsun, biliyorsun, bilgilendiriliyorsun, eşinde öğreniyor, daha iyi oldu benim için memnun kaldım ben cnm..

canım doktor yeri nerde diye sormuşsun dikkat etmedim şimdi görüyorum, Levent'te..

Teşekkür Ederimm Canmm..İnşş En Kısaa ZAmanda KurtulUruzz Bu sorundaaN..

yok hiç denemedim onunla:2:

O zaman, bir adet kulak çöpü al, pamuksuz yerini diğer panuklu yerlerle aynı kalınlığa gelecek şekilde pamukla sar. Üstünü de pütür bırakmadan strele, ben streçli haliyle prezervatife sarıyodum. Sonra, vajina girişine kayganlaştırıcı sür ve çöpü içine almaya çalış. Bunu yaparken sırt üstü yat ve bacaklarını da iyice aç. aynaya bakaraka yap. Acıyacak diye korkma sakın, acımadığını göreceksin çünkü:)) Ben de parmak yapamamıştım, bu yöntemle başladım, sen de bunu deneyebilirsin:)

olmuyor olmuyor olmuyor pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff serçe parmağımı bile alamıyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

tatlım parmağına jel sürdün mü?
aynada bakıp nefes egzersiziyle açıldığını görmeye çalış
bi de bazı arkadaşlar önce kasları çalıştırın diyolar
tuvalette küçüğü tutabiliyomusun bi dene istersen belki kaslarını kontrol edemiyosundur

birde p....s geçen ve başarabilen arkadaşlar da yazabilirlermi o aşamada da aynı sorunları yaşıyorlarmı yoksa kolaylıkla yapabildinizmi

kıs güldürdün beni maaşallah... ben daha 8 aylık evliyim tatlım... bebişi olan bulutlar... ama bende ramazandan önce atlatmak istiyorum şu vajiyi...

birde p....s geçen ve başarabilen arkadaşlar da yazabilirlermi o aşamada da aynı sorunları yaşıyorlarmı yoksa kolaylıkla yapabildinizmi

kendını kasmadıgın surece zorlanma kesınlıkle olmuyor canım merak etme zorlanan arkadaslar genelde hep o ana odaklandıkları ıcın kolay olmuyor bence yoksa akısına bırakırsan anlamıyorsun tabı ılk gırıste(ılk gunlerde)bıraz sızlar gıbı oluyor ama ınan sanıyelık gecıyor. kendıne guven sart hangı asamada olursan ol

tatlım sana kesinlikle katılıyorum... ama herkesinn psikolojisi farklı ya bazıları doktor yardımı olmadan o egzersizlere ders gibi görüp sarılmadan olmuyor işte... birde şunu söylemek istiyorum... neden biz birbirimizi daha iyi anlıyoruz çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz... ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar... birde ben şunu düşünüyorum tamam doktor bunun okulunu okumuş etmiş ama biz yaşıyoruz... bizim psikolojimizi bunu yaşayan birisi anlar... aceba varmıdır ki doktorlarımn arasında bu hastalığı yaşayıpta çözmeye çalışan? ama bazı jinekologların bile bu hastalığı yaşadığını biliyorum...... bu hastalığı özen psikiyatristlerde var mı aceba yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…