- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.061
Saygın Bey 'in ücreti ne kadar ? Bir de Bakırköydeki Terapistler hakkında biLgin var mı ? NasıLLarDır muayeneye çağıran doktora gitsem mii ?
Canımcım, bildiğim kadarıyla iyiler, arkadaşımın çözdüğü vakalardan bahsederdi mesela. Onların da 3-4 seansta çözdükler ide vardı. Sygın bey' e ben ilk muayene ücreti 250 tl verdim, ilk muayeneden sonra tedavin için paket program ücreti söylüyor, ücret konusunda sana ne der bişey diyemiyorum ama muhtemelen rakam 2500- 3500 arası olur diye tahmin ediyorum, benimki o arada çünkü(
Benim gittiğim yer de Hattat Klinik, iki bayan var, Ece Hattat ve Meliha Karayay isterseniz onlarıda araştırıp gidebilirsiniz, paket olarak ücretleri var 800 TL..bana yardımcı oldular gerçekten, bende çok soğukluk vardı hiç istemiyordum onu bile yendim çok şükür..inşallah benim de az kaldı vajinusmustan kurtulmama :)
Firstnur' cum tabi iki soracaksın:)) Arkadaşın ismini veririm de özel muayenehanesi yok, ama istersn sorarım terapi yapar mı diye:)Canımm Senin ne kadar oLuyoo GideLi ? Memnun Musun ? Bide Nerde Bu kLinik ? Ayy Çok soru Soruyorum Benn BugnLerdee..Pfss
Firstnur' cum tabi iki soracaksın:)) Arkadaşın ismini veririm de özel muayenehanesi yok, ama istersn sorarım terapi yapar mı diye:)
Canımm Senin ne kadar oLuyoo GideLi ? Memnun Musun ? Bide Nerde Bu kLinik ? Ayy Çok soru Soruyorum Benn BugnLerdee..Pfss
olmuyor olmuyor olmuyor pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff serçe parmağımı bile alamıyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım benim 7. seansım ama ben gitmeden önce çok kötüydüm yani parmaksız yapılan bi tedavi arıyordum aslında :) ama doktorlar sayesinde onların konuşmaları sayesinde, serçe parmağımı o kadar kolaylıkla aldım ki anlatamam, zaten sonrada gerisi geldi, orta parmakla yaptım, parmaklar küs şeklinde yaptım ve penis başını alabildim işte şimdi bu aşamadayız, biraz korku oluyor yine ama yaptığım egzersizleri aklıma getiriyorum öyle yapmaya çalışıyorum, yani bence faydası çok fazlasıyla oldu herşeyden önce vajinanı tanıyorsun, biliyorsun, bilgilendiriliyorsun, eşinde öğreniyor, daha iyi oldu benim için memnun kaldım ben cnm..
canım doktor yeri nerde diye sormuşsun dikkat etmedim şimdi görüyorum, Levent'te..
yok hiç denemedim onunla:2:
olmuyor olmuyor olmuyor pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff serçe parmağımı bile alamıyorumm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kıs güldürdün beni maaşallah... ben daha 8 aylık evliyim tatlım... bebişi olan bulutlar... ama bende ramazandan önce atlatmak istiyorum şu vajiyi...aykurt sende ramazana kadar yenmek istiyodun bildigim kadarıyla bir de cocugun vardı degilmi _?
yoksa yanlıs mı hatırlıom o kadar cok gerig idip okudumki kafam dagııldı :)
yaslandım, mukix adını hatırlayamadıgım herkes cok asgolun kıslar destekleriniz için iyiki varsın kk.iyiki varsınız kızlar
kıs güldürdün beni maaşallah... ben daha 8 aylık evliyim tatlım... bebişi olan bulutlar... ama bende ramazandan önce atlatmak istiyorum şu vajiyi...
birde p....s geçen ve başarabilen arkadaşlar da yazabilirlermi o aşamada da aynı sorunları yaşıyorlarmı yoksa kolaylıkla yapabildinizmi
Ramazana 10 gün var, inşallah hepimiz hallederiz 10 günde:)))
tatlım sana kesinlikle katılıyorum... ama herkesinn psikolojisi farklı ya bazıları doktor yardımı olmadan o egzersizlere ders gibi görüp sarılmadan olmuyor işte... birde şunu söylemek istiyorum... neden biz birbirimizi daha iyi anlıyoruz çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz... ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar... birde ben şunu düşünüyorum tamam doktor bunun okulunu okumuş etmiş ama biz yaşıyoruz... bizim psikolojimizi bunu yaşayan birisi anlar... aceba varmıdır ki doktorlarımn arasında bu hastalığı yaşayıpta çözmeye çalışan? ama bazı jinekologların bile bu hastalığı yaşadığını biliyorum...... bu hastalığı özen psikiyatristlerde var mı aceba yaşayan?ben zaten doktora gitmeye karşı değilim ama bu iş en güzel destekle çözülür bizi bizden iyi kimse anlayamaz... sadece egzersizleri değil günü geldi burda eşlerimizle dertlerimizi başka konuları konuştuk ve bizim gibi insanların olması rahatlattı bizi yalnız olmadıgımızı gördük... tabiki çok zorlanan insanlar doktora başvursun imkanı da varsa ama emin ol bende o zorlananlardan biriydim 5,5 yıllık evliyim şuan 5 yıl uğraştım bu sıkıntııyla ve burda 10 günde yendim tamamen kişinin gerçekten karar verip devam etmesiyle başarı oluyor bundan önce çok kez istediğimi sandım karar verdiğimi sandım kendimden eminim sandım ama değilmişim burdaki arkadaşlar olmasa dibe vurmuş durumdaydım ve bence burda gördüğüm ilgiyi desteği ne bi doktor verir insana ne de ailesi.... bunu yaşamayan anlayamaz ve çözmenin en iyi yolu emin olun burası umarım sende en kısa zamanda başarırsın ve bu mutluluğu yaşarsın....