- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.021
Merhaba bayanlar, daha önceden sizlere yazmıştım hatırlayanlar var mı bilmiyorum, yinede kısaca özet geçeyim ben sizlere :) ben vaktim olduğu zamanlarda yazdıklarınızı okuyorum genelde, benim yazdıklarım sonrasında da yine bir çok şeyler yazmışsınız fırsatım oldukça onları okumaya çalışıyorum, tabi şunu da itiraf etmeliyim ki beni en çok cesaretlendiren bu site oldu, sizlerin anlattıkları oldu, başarabilmeniz, paylaşımlarınız..gerçekten çok teşekkür ederim, ben daha önce size saygın beye gittiğimi anlatmıştım, fakat hem ücretinden, hemde tedaviyle ilgili olarak detaylı bilgi vermediği için ve de tabi erkek olduğu için gidemedim ona bir türlü, yine sürekli erteliyordum, buradan okuduklarımla birşeyler yapmaya çalışıyordum ama yapamıyordum, ben izinli olduğuğum bi gün evde otururken bi tv programında vajinusmus konusunu anlattıklarını gördüm, Ece Hattat diye bir doktor gelmişti. İlk önce programda bahsedilenleri dinledim, bayanın anlatımı da hoşuma gitti ve hemen araştırıp buldum, randevu aldım ve ona gittim, ilk önce kendisiyle görüştüm, sonra ki seanslarda da başka bir bayanla devam ettik, sanırım en son 7. seansıma gittim, kendim çok zorlanıyordum çünkü ve aksatıyordum, burada ödev düşünücesiyle yapabiliyorum şimdi, tabi doktorumunda katkılarıyla..bana verdiği egzersizlerin bir çoğu sizin yazdıklarınız zaten, fakat hareketlerin nasıl yapılacağını detaylı olarak anlatıyor ve vajinanın yapısı hakkında daha bilinçli oluyorsunuz, serçe parmağımı ben çok kolay aldım, orta parmağı da aynı şekilde iki boğum yapabildim, bir tek işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yaptığımda biraz zorlandım ama onu da yapabiliyorum, yani nasıl yapabildiğimi anladığım için artık, ıkınma ve egzersiz yardımlarıyla onlarıda yapabiliyorum şimdi, şu anda regl oldum, fakat doktor yine aksatmamamı söyledi, sizlerede faydası olur diye yazıyorum bayanlar, eğer regl olursanız o zaman bile aksatmayın, bana adetimin en yoğun zamanında küçük bir tampon almamı ve onu içime alıp çıkararak 20 kez bu şekilde yapmamı söyledi, onu da bugün yapıcam..yani yine ara vermemek ve egzersizlere devam etmekte yarar var gerçekten çok faydası oluyor, burada doktora gitmeden kendileri düzenli bi şekilde yapıp başaranlarıda tebrik ediyorum, bende sizlere küçük bir katkım olur belki diye yazmak istedim..
Canım, bu işte egzersiz yapmak bunu ihmal etmemek çok önemli. Keşke erkek faaln deemyip Saygın Bey' e gitseydin. Saygın Be yhastasını çok iy imotive ediyor enbaşta. Arıca Saygın Bey erkek doktor konusunda tereddüdü olan hastaları da bildiğim kadarıya eşine yönlendiriyor. Eşi de jinekolog. Doktorun tedavi konusunda bilgi vermems ibence iyi çünkü şunu da yapacak bunu da yapacak diye kendini kasmaya başlıyosun bu defa.
İlerleme kaydetmene çok sevindim uzun zamandır çeşitli konularda yazılarını okuyordum, egzersiz yapamadığından başka bir çözüm yolu aradığından bahsediyordun, ben de senin gibi erteledim de erteledim ama en sonunda tek çıkar yolun egzrsz olduğunu anlayıp 3 hafta egzrsz yaptım geçen cmt yendim hem de sadece buradaki arkadaşlarımın vesilesiyle. Hamdolsun, darısı başına tez zamanda inşaAllah.Merhaba bayanlar, daha önceden sizlere yazmıştım hatırlayanlar var mı bilmiyorum, yinede kısaca özet geçeyim ben sizlere :) ben vaktim olduğu zamanlarda yazdıklarınızı okuyorum genelde, benim yazdıklarım sonrasında da yine bir çok şeyler yazmışsınız fırsatım oldukça onları okumaya çalışıyorum, tabi şunu da itiraf etmeliyim ki beni en çok cesaretlendiren bu site oldu, sizlerin anlattıkları oldu, başarabilmeniz, paylaşımlarınız..gerçekten çok teşekkür ederim, ben daha önce size saygın beye gittiğimi anlatmıştım, fakat hem ücretinden, hemde tedaviyle ilgili olarak detaylı bilgi vermediği için ve de tabi erkek olduğu için gidemedim ona bir türlü, yine sürekli erteliyordum, buradan okuduklarımla birşeyler yapmaya çalışıyordum ama yapamıyordum, ben izinli olduğuğum bi gün evde otururken bi tv programında vajinusmus konusunu anlattıklarını gördüm, Ece Hattat diye bir doktor gelmişti. İlk önce programda bahsedilenleri dinledim, bayanın anlatımı da hoşuma gitti ve hemen araştırıp buldum, randevu aldım ve ona gittim, ilk önce kendisiyle görüştüm, sonra ki seanslarda da başka bir bayanla devam ettik, sanırım en son 7. seansıma gittim, kendim çok zorlanıyordum çünkü ve aksatıyordum, burada ödev düşünücesiyle yapabiliyorum şimdi, tabi doktorumunda katkılarıyla..bana verdiği egzersizlerin bir çoğu sizin yazdıklarınız zaten, fakat hareketlerin nasıl yapılacağını detaylı olarak anlatıyor ve vajinanın yapısı hakkında daha bilinçli oluyorsunuz, serçe parmağımı ben çok kolay aldım, orta parmağı da aynı şekilde iki boğum yapabildim, bir tek işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yaptığımda biraz zorlandım ama onu da yapabiliyorum, yani nasıl yapabildiğimi anladığım için artık, ıkınma ve egzersiz yardımlarıyla onlarıda yapabiliyorum şimdi, şu anda regl oldum, fakat doktor yine aksatmamamı söyledi, sizlerede faydası olur diye yazıyorum bayanlar, eğer regl olursanız o zaman bile aksatmayın, bana adetimin en yoğun zamanında küçük bir tampon almamı ve onu içime alıp çıkararak 20 kez bu şekilde yapmamı söyledi, onu da bugün yapıcam..yani yine ara vermemek ve egzersizlere devam etmekte yarar var gerçekten çok faydası oluyor, burada doktora gitmeden kendileri düzenli bi şekilde yapıp başaranlarıda tebrik ediyorum, bende sizlere küçük bir katkım olur belki diye yazmak istedim..
İlerleme kaydetmene çok sevindim uzun zamandır çeşitli konularda yazılarını okuyordum, egzersiz yapamadığından başka bir çözüm yolu aradığından bahsediyordun, ben de senin gibi erteledim de erteledim ama en sonunda tek çıkar yolun egzrsz olduğunu anlayıp 3 hafta egzrsz yaptım geçen cmt yendim hem de sadece buradaki arkadaşlarımın vesilesiyle. Hamdolsun, darısı başına tez zamanda inşaAllah.
canım paylaşımın için teşekkürler bende adet dönemimde egzersize devam etmiştim aynen dediğin gibi hayatımda ilk defa tampon kullanmıştım parmak egzersizi de yapmıştım çok şükür mikropta kapmadım doktorlar parayı alana kadar tedavi yönteminden malesef bahsetmiyorlar ve bizde bi sihirli değnekle halledicez sanıyorum bence doktoru bırakmakla iyi yapmışsın şimdiki doktorunun ve burdaki yazılanları okumanla çok kısa zamanda başarırsın bence nefes alıp verme çok önemli zaten egzersizi yaparken de bunu farketmişsindir takıldıgın yerde derin nefes al ver rahatça devam edebilirsin umarım en kısa zamanda yenersin....Merhaba bayanlar, daha önceden sizlere yazmıştım hatırlayanlar var mı bilmiyorum, yinede kısaca özet geçeyim ben sizlere :) ben vaktim olduğu zamanlarda yazdıklarınızı okuyorum genelde, benim yazdıklarım sonrasında da yine bir çok şeyler yazmışsınız fırsatım oldukça onları okumaya çalışıyorum, tabi şunu da itiraf etmeliyim ki beni en çok cesaretlendiren bu site oldu, sizlerin anlattıkları oldu, başarabilmeniz, paylaşımlarınız..gerçekten çok teşekkür ederim, ben daha önce size saygın beye gittiğimi anlatmıştım, fakat hem ücretinden, hemde tedaviyle ilgili olarak detaylı bilgi vermediği için ve de tabi erkek olduğu için gidemedim ona bir türlü, yine sürekli erteliyordum, buradan okuduklarımla birşeyler yapmaya çalışıyordum ama yapamıyordum, ben izinli olduğuğum bi gün evde otururken bi tv programında vajinusmus konusunu anlattıklarını gördüm, Ece Hattat diye bir doktor gelmişti. İlk önce programda bahsedilenleri dinledim, bayanın anlatımı da hoşuma gitti ve hemen araştırıp buldum, randevu aldım ve ona gittim, ilk önce kendisiyle görüştüm, sonra ki seanslarda da başka bir bayanla devam ettik, sanırım en son 7. seansıma gittim, kendim çok zorlanıyordum çünkü ve aksatıyordum, burada ödev düşünücesiyle yapabiliyorum şimdi, tabi doktorumunda katkılarıyla..bana verdiği egzersizlerin bir çoğu sizin yazdıklarınız zaten, fakat hareketlerin nasıl yapılacağını detaylı olarak anlatıyor ve vajinanın yapısı hakkında daha bilinçli oluyorsunuz, serçe parmağımı ben çok kolay aldım, orta parmağı da aynı şekilde iki boğum yapabildim, bir tek işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yaptığımda biraz zorlandım ama onu da yapabiliyorum, yani nasıl yapabildiğimi anladığım için artık, ıkınma ve egzersiz yardımlarıyla onlarıda yapabiliyorum şimdi, şu anda regl oldum, fakat doktor yine aksatmamamı söyledi, sizlerede faydası olur diye yazıyorum bayanlar, eğer regl olursanız o zaman bile aksatmayın, bana adetimin en yoğun zamanında küçük bir tampon almamı ve onu içime alıp çıkararak 20 kez bu şekilde yapmamı söyledi, onu da bugün yapıcam..yani yine ara vermemek ve egzersizlere devam etmekte yarar var gerçekten çok faydası oluyor, burada doktora gitmeden kendileri düzenli bi şekilde yapıp başaranlarıda tebrik ediyorum, bende sizlere küçük bir katkım olur belki diye yazmak istedim..
canım paylaşımın için teşekkürler bende adet dönemimde egzersize devam etmiştim aynen dediğin gibi hayatımda ilk defa tampon kullanmıştım parmak egzersizi de yapmıştım çok şükür mikropta kapmadım doktorlar parayı alana kadar tedavi yönteminden malesef bahsetmiyorlar ve bizde bi sihirli değnekle halledicez sanıyorum bence doktoru bırakmakla iyi yapmışsın şimdiki doktorunun ve burdaki yazılanları okumanla çok kısa zamanda başarırsın bence nefes alıp verme çok önemli zaten egzersizi yaparken de bunu farketmişsindir takıldıgın yerde derin nefes al ver rahatça devam edebilirsin umarım en kısa zamanda yenersin....
regl doneminde de yapılıyo mu yani ?
canım paylaşımın için teşekkürler bende adet dönemimde egzersize devam etmiştim aynen dediğin gibi hayatımda ilk defa tampon kullanmıştım parmak egzersizi de yapmıştım çok şükür mikropta kapmadım doktorlar parayı alana kadar tedavi yönteminden malesef bahsetmiyorlar ve bizde bi sihirli değnekle halledicez sanıyorum bence doktoru bırakmakla iyi yapmışsın şimdiki doktorunun ve burdaki yazılanları okumanla çok kısa zamanda başarırsın bence nefes alıp verme çok önemli zaten egzersizi yaparken de bunu farketmişsindir takıldıgın yerde derin nefes al ver rahatça devam edebilirsin umarım en kısa zamanda yenersin....
bende bitti diye baslimdemitim ama bitmemiş az daha gelmişeger denenebiliyosa denim diye oğrenmek istedim kızlar yapılabiliyo mu ? :96:
bence yapmamalısın o gunler de hassas olunuyor ıltıhap kapabılrısınbende bitti diye baslimdemitim ama bitmemiş az daha gelmişeger denenebiliyosa denim diye oğrenmek istedim kızlar yapılabiliyo mu ? :96:
regl doneminde de yapılıyo mu yani ?
regl döneminde nasıl yapılıyo bende çok merak ettim
bi deeeee
bayanlar bugün ilk defa denememe rağmen işaret parmağımın tamamını aldım
2 parmakta da 2. boğuma geldimbirazcık sızladı o yüzden bıraktım
ama umudum arttı demek ki oluyomuş
yapılıyomuş kıs bende bilmiyordummmmmmmm ama tampon bana itici geliyo nebilim ya:83:
AY su ıkınma olayını cozdum kıslarrr oturdugum yerden denedim hemde hissettim acıldıgıını... demek nefes alıcaz verirken ıkıncaaz :)
ay cok heyecanladım
en sonundatecrübeyle kanıtlamış oldun bak... birde uygulamaya koyarsan rahat olursun tatlım... zaten ben ilk baktığımda deliği göremiyorum ama ıkınınca gözüküyo
teşekkürler tatlım bi de iki parmak denedim 2 boğuma geldimolur tatlım neden olmasınki... tek parmak iki boğuma geldiyse gayet güzel kıs... tekrar denediğinde tamamını almak istiyorsan 2boğumdan sonra derin nefes al verirken ıkın ve parmağını hafifçe ittir hiç acımaz merak etme alışıyor zaten belli bir süre içinde... rahatça yaparsın tatlım başarılar...