- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.081
Ramazana 10 gün var, inşallah hepimiz hallederiz 10 günde:)))
inşaallahhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazana 10 gün var, inşallah hepimiz hallederiz 10 günde:)))
kızlar merhaba,
ben eski vajiliyim.geçen yıl bu zamanlar vajiliydim ve her gün ağlıyordum 3 yıllık evliyim bu arada!forumu takip ediyordum ama tembellikten oturup egzersiz yapmıyordum tabi bir de yapabileceğime hiç inanmıyordum.bir gün topladım cesaretimi ve başladım denemeye ilk olarak parmakla başladım ilk boğum ikinci boğum üçüncü boğum ilerledikçe ağlıyordum!!her gün çabaladım iki parmağa geçtiğimde yapamadım beceremedim bende aldım mumu strece sardım ve başardım sonra mumu kalınlaştırdım her gün oturdum düzenli bir şekilde yaptım ilerledikçe yine şaşırdım ve sevinçten ağladım!!eşli parmaklara geçtik çok rahat değildim onda ama yine de çabaladım gerçi çok fazla yapmadık eşli ben genelde mumla çalıştım ve her seferinde mumun etrafına pamuk sararak kalınlığını arttırdım.bir gece hiç ummadığım bir zamanda başardık!!ben üstteydim çok rahattım gireceğini sanmıyordum bile ama nefesimle oranın açılmasını sağladığımı biliyordum girdi!!hatta eşim ''acıdı mı şuan içinde''dediğinde inanmadım)o gece 2 yıl 2 aydan sonra ilk kez huzurla uyudum!!(günlerden 25 ekimdi ve ankaradaydık hayatım boyunca unutmuycam!!) ve ben son adetimi 29 ekimde gördüm!!evet o ay her gün bir ya da daha fazla kez ilişkiye girebildik ve ben hiç ummadıım için korunmadık ve sürpriz hamile kaldım!!büyük şoktu benim için büyük hediyeydi çünkü en yakın arkadaşlarımın hamilelik haberlerine oturup ağlar durumdayım artık...velhasıl bugün 38 haftalık hamileyim en geç 2 hafta sonra yavrumu kucağıma alacağım)şimdi benden size tavsiye;korkmayın egzersizlerden sanmayın ben çok becerikliydim de oldu bütün bunlar.ben orda bir deliğin olduğuna bile inanmıyordum ben de bir sorun var orası kapalı yoksa yapabilirim diyordum ama öyle değilmiş.herşey inanmakta bitiyormuş.inanın inanın ki başarın aylar da sürse egzersizler çalışın boş boş beklemekten iyidir.hiçbirşey yapmamak zaman kaybettirir mutsuz eder.ama çalışırsanız başarırsınız garanti veriyorum sizi temin ediyorum...
çokkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkk teşekkürler... ALLAH ım mutluluğunu huzurunu sağlığını daim etsin... birde inşaallah doğumun çok kolay geçer hayırlısıyla Rabbim yardımcın olur... ALLAH ım hayırlı sağlıklı bir evlat verir sana inşaallah... bu yazdıkların çoğumuzu cesaretlendirecek ALLAH razı olsun...
kızlar merhaba,
ben eski vajiliyim.geçen yıl bu zamanlar vajiliydim ve her gün ağlıyordum 3 yıllık evliyim bu arada!forumu takip ediyordum ama tembellikten oturup egzersiz yapmıyordum tabi bir de yapabileceğime hiç inanmıyordum.bir gün topladım cesaretimi ve başladım denemeye ilk olarak parmakla başladım ilk boğum ikinci boğum üçüncü boğum ilerledikçe ağlıyordum!!her gün çabaladım iki parmağa geçtiğimde yapamadım beceremedim bende aldım mumu strece sardım ve başardım sonra mumu kalınlaştırdım her gün oturdum düzenli bir şekilde yaptım ilerledikçe yine şaşırdım ve sevinçten ağladım!!eşli parmaklara geçtik çok rahat değildim onda ama yine de çabaladım gerçi çok fazla yapmadık eşli ben genelde mumla çalıştım ve her seferinde mumun etrafına pamuk sararak kalınlığını arttırdım.bir gece hiç ummadığım bir zamanda başardık!!ben üstteydim çok rahattım gireceğini sanmıyordum bile ama nefesimle oranın açılmasını sağladığımı biliyordum girdi!!hatta eşim ''acıdı mı şuan içinde''dediğinde inanmadım)o gece 2 yıl 2 aydan sonra ilk kez huzurla uyudum!!(günlerden 25 ekimdi ve ankaradaydık hayatım boyunca unutmuycam!!) ve ben son adetimi 29 ekimde gördüm!!evet o ay her gün bir ya da daha fazla kez ilişkiye girebildik ve ben hiç ummadıım için korunmadık ve sürpriz hamile kaldım!!büyük şoktu benim için büyük hediyeydi çünkü en yakın arkadaşlarımın hamilelik haberlerine oturup ağlar durumdayım artık...velhasıl bugün 38 haftalık hamileyim en geç 2 hafta sonra yavrumu kucağıma alacağım)şimdi benden size tavsiye;korkmayın egzersizlerden sanmayın ben çok becerikliydim de oldu bütün bunlar.ben orda bir deliğin olduğuna bile inanmıyordum ben de bir sorun var orası kapalı yoksa yapabilirim diyordum ama öyle değilmiş.herşey inanmakta bitiyormuş.inanın inanın ki başarın aylar da sürse egzersizler çalışın boş boş beklemekten iyidir.hiçbirşey yapmamak zaman kaybettirir mutsuz eder.ama çalışırsanız başarırsınız garanti veriyorum sizi temin ediyorum...
seninde iyi dileklerin için çok sağol... bende 2 aydır burayı tyakipteyim... okuyup okuyup ağlıyordum... şimdi buradan ayrılamıyorum kardeşlerim gibi herkes... bilen bilmeyen ne olursa olsun elinden gelen yardımı yapıyor sağolsun... bende tek parmakta başarılıyım ama 2 parmakta 1boğum anca oluyor... aceba mum mu denesem diye düşünüyorum...amin canımm amin hepimizin inşallh.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...ben de burda yendim vajiyi o illeti!!okurken ne hissettiğinizi biliyorum.başaranların hikayelerini okurken duygulanıyordum hatta ağlıyordum ama bir yandan ben bu kadar şanslı değilim başaramıyorum deyip gıpta mı kıskançlık mı desem garip bir ruhhaline bürünüyordum!!ama öyle değil emin ol değil.2 yıl 2 ay her gece ağladıım,ölmek istedim,kimseye anlatamadım ...ama çareyi kendimde buldum kendi göbeğimi kendim kestim kim için yine kendim için..allah başka dert vermesin hiçbirimize ama insana kendini ne kadar çaresiz hissettiriyor iyi biliyorum.dedim ya yapmanız gereken tek şey :inanmak.mutlu sona ulaşacaksınız yeter ki pes etmeyin egzersizleri kesinlikle
* Malzemeler :
1- 3 adet beyaz mum (bakkaldan al)
2- streç film
3- ameliyat eldiveni
4- prezerv..tif
5- pamuk
6- ultrason jeli (medikalciden al)
* Hazırlanışı :)
öncelikler beyaz mumlardan birine ameliyat eldivenini geçir bi kenara koy. ikinci beyaz mumu al çok az pamuk sar üstüne streç film geçir iyice sarıp sarmala üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. üçüncü beyaz mumu al üstüne ikinciden biraz daha fazla pamuk sar üstüne streç film sarıp sarmala (pen..s boyutunda olsun) üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. bunları bi kaba al.... yanına da ultrason jelini koy. (kullanmak üzere)
* Yapılışı :)
Malzemelerimizi hazırladık şimdi egzersizle başlıyoruz... Birinci gün ilk mumla çalışmaya başla ultrason jeli sür ve vajina ağzına götür bekle rahat olduktan sonra yavaşça ittir bununla 3 gün falan çalış sonra ikinci mumu eline al aynı şekilde jelle aynı egzersizi 3 gün yap sonra üçüncü mum yani p...s boyutu mumu al bunda biraz zorlanabilirsin ama sakın pes etme ve bunu da içine rahat aldıktan sonra pen..s e geçeceksin canım.......
BU KADAAAAR.....
bunları kolaylıkla yaptıktan sonra p...s neden olmasın ki değilmi ama ?
sen bu egzersizler sonucunda p...s boyutunda bi aparatı almış olmakla işi %90 başarmış olacaksın canım ve sonra p...s e geçeceksin...... egzerisz yaparken sakın p...s deneme ...
....
UNBALANCED tarifim nasıl ama yendim bende ; msn arkadaşın neslihan ben
kızlar bu tarifi kimler uyguluyor bakalım anlatın çabuk döverim heeeeeeeeeeee
parmağı geçtiysen Alttaki yazıyı iyi oku canım..
* Malzemeler :
1- 3 adet beyaz mum (bakkaldan al)
2- streç film
3- ameliyat eldiveni
4- prezerv..tif
5- pamuk
6- ultrason jeli (medikalciden al)
* Hazırlanışı :)
öncelikler beyaz mumlardan birine ameliyat eldivenini geçir bi kenara koy. ikinci beyaz mumu al çok az pamuk sar üstüne streç film geçir iyice sarıp sarmala üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. üçüncü beyaz mumu al üstüne ikinciden biraz daha fazla pamuk sar üstüne streç film sarıp sarmala (pen..s boyutunda olsun) üstüne prezerv.tif geçir kenara koy. bunları bi kaba al.... yanına da ultrason jelini koy. (kullanmak üzere)
* Yapılışı :)
Malzemelerimizi hazırladık şimdi egzersizle başlıyoruz... Birinci gün ilk mumla çalışmaya başla ultrason jeli sür ve vajina ağzına götür bekle rahat olduktan sonra yavaşça ittir bununla 3 gün falan çalış sonra ikinci mumu eline al aynı şekilde jelle aynı egzersizi 3 gün yap sonra üçüncü mum yani p...s boyutu mumu al bunda biraz zorlanabilirsin ama sakın pes etme ve bunu da içine rahat aldıktan sonra pen..s e geçeceksin canım.......
BU KADAAAAR.....
bunları kolaylıkla yaptıktan sonra p...s neden olmasın ki değilmi ama ?
sen bu egzersizler sonucunda p...s boyutunda bi aparatı almış olmakla işi %90 başarmış olacaksın canım ve sonra p...s e geçeceksin...... egzerisz yaparken sakın p...s deneme ....
çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim, çok doğru bunu yapan p...si de alabilir ama ben bunu yapamıyorum.. parmak egzersizinde sorun yok ama mum olmuyo... tedirgin oluyorum, kasılıyorum ve yönünü kestiremediğimiçin tam ittiremiyorum...
tabıkı ben hep dıyorum zaten es parmagı cok onemlı sonucta o bolgeyı esın tanıması sart yoksa yanlıs yone dogru yapılınca acıyor hanı denıyor ya duvara carpmıs gıbı oldu dıye bunlar hep yönü bılmemekten kaynaklanıyor. hele sen mum yada aparata gec o zaman deneme yapmak ıcın sabırsızlanacaksın
olsun canım sende parmakla çalış eşli parmaktan sonra pe...denemesine geçersin
canım benim 7. seansım ama ben gitmeden önce çok kötüydüm yani parmaksız yapılan bi tedavi arıyordum aslında :) ama doktorlar sayesinde onların konuşmaları sayesinde, serçe parmağımı o kadar kolaylıkla aldım ki anlatamam, zaten sonrada gerisi geldi, orta parmakla yaptım, parmaklar küs şeklinde yaptım ve penis başını alabildim işte şimdi bu aşamadayız, biraz korku oluyor yine ama yaptığım egzersizleri aklıma getiriyorum öyle yapmaya çalışıyorum, yani bence faydası çok fazlasıyla oldu herşeyden önce vajinanı tanıyorsun, biliyorsun, bilgilendiriliyorsun, eşinde öğreniyor, daha iyi oldu benim için memnun kaldım ben cnm..
kızlar merhaba,
sanırım seninle aynı aşamadayız şu an... işaret ve orta parmak sıkıntısız giriyo ama iki parmağı küs yapıp sokarken çok zorlanıyorum ben... sende de aynı mı canım
olsun canım sende parmakla çalış eşli parmaktan sonra pe...denemesine geçersin
seninde iyi dileklerin için çok sağol... bende 2 aydır burayı tyakipteyim... okuyup okuyup ağlıyordum... şimdi buradan ayrılamıyorum kardeşlerim gibi herkes... bilen bilmeyen ne olursa olsun elinden gelen yardımı yapıyor sağolsun... bende tek parmakta başarılıyım ama 2 parmakta 1boğum anca oluyor... aceba mum mu denesem diye düşünüyorum...