Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben ulusoya gidecekken otobüs biletlerim bile alınmışken onun sitesindeki aydınlatılmış onam belgesini okudum ve vazgeçtim çünkü zaten burda yapılanlar da aynıydı ama telefonda ya da maillerinde kurdugu cümleler çok yuvarlaktı iyiki de vazgeçmişim 18 marttaki randevumu iptal edip 25 martta yendim bence doktorun öncesinde bilgilnedirmesi gerek kendilerini sanki hipnozla hallediyolar gibi anlatıyorlar fiyat senin gözüne gelmemiş olabilir ama biçok kişi bunu karşılayamayacak durumda benimde gözüme gelmedi parayı hazırladım ama bak param cebimde kaldı madem burda arkadaşların yardımıyla yenebilme ihtimalimiz var neden doktora al ben yiyemedim sen ye diyelim ki... ayrıca doktorlar bunun son derece kolay oldugunu 2-3 seansta çözülebileceğini sölüyorlar ama nedense fiyattan ödün vermiyorlar neden çünkü bu hastalık sır gibi bişey saklamalısın herkese diyemezsin açamazsın ve onlar da bu durmu kullanıyor sana toplamda kaç saatini ayırıyor ama kazandıgı paraya bak burda herkes elinden geldiğinde yardımcı oluyor beklentisiz sadece birine daha katkıda bulunabilmek için bi dua alabilmek için kendi de aynı zorluğu yaşayıp anlayabildiği için.....
bende bitti diye baslimdemitim ama bitmemiş az daha gelmiş eger denenebiliyosa denim diye oğrenmek istedim kızlar yapılabiliyo mu ? :96:
ben regl dönemimde yaptım hem tampon hemde parmakla mikrop kapabilirdim evet ama allaha şükür kapmadım ve o dönemde egzersizden soğumamış odlum çünkü tam gaza geldiğim dönemdi....

seremi kiz nerdesin sen,özlettiriyon kendini sen nasilsin bebis neyapiyor, ne kadarlik oldunuz

midyem nasilsin canim , sen nasilsin, bebis nasil, sen gecen doktora gitmistin deyilmi: doktor ne dedi. hamislik nasil gidiyor, ne kadar oldu.

seremi kiz nerdesin sen,özlettiriyon kendini sen nasilsin bebis neyapiyor, ne kadarlik oldunuz

midyem nasilsin canim , sen nasilsin, bebis nasil, sen gecen doktora gitmistin deyilmi: doktor ne dedi. hamislik nasil gidiyor, ne kadar oldu.

ıyıyız canım nolsun dr a gıttık 3 ayını doldurmasına 1 hafta var cok sukur hersey yolunda bakalım hayırlısı bende orucun basında memlekete gıtcem onu beklıyorum evdeyım sureklı...sen yurt dısındaydın de mı canım turkıyeye ne zaman gelıyorsunuz

Son düzenleme:

SEremi' cim arkadaşım iy igüzel söylüyosun, evet buradaki arkadaşlar sagolsunlar yardımcı oluyorlar ama burada anlatılan egzersizleri yapamayanlar da var, ki ben de bunlardan biriydim. Ayrıca vajinismus tedavisini sadece özel doktorlar yapmıyorlar, Bakırköy ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde cinsel işlev bozukluğu polikliniği var mesela ve ağırlıklı olarak da vajinismus hastalarını tedavi eidyorlar, maddi gücü yeterli olmayanların rahatlıkla başvurabilecekleri bir yer, örnek olarak. Sonuçta bu psikolojik bir durum ve bir noktada tıkanan insanlar da var kendi kendine egzersizlerde. Egzersizleri konusunda çekincesi olan arkadaşları hem bir doktora gidip hem de buradan deste kalıp çözebilirler, sadece biri de tek başına yeterli olamayabilir. Ben hem doktora gidiyorum hem burdan destek alıyorum.

neler yapiyorsunuz, hadibakalim gördügüm kadariyla hepiniz iyi gidiyorsunuz, sona yaklasiyorsuz artik, yasasin azim cesaret, hirs,:79: kahrolsun vajinismusda pes etmek vajinismusa ölüm, gelsin güzel geceler gelsin bebisler pes etmek yok asla: en büyük düsmanimiz pes etmek. eslerine kirkinliklarindan dolayi, egzersis yapmak istemeyen arkadaslari o.kadar iyi anliyorumki: o.kadar karisik kötü 1.duyguki. ama siz yinede herseye ragmen bakmayin eslere moralinizi bozmasinada izin vermeyin. siz simdilik muhattab olmayin eslerle, vajiyi yenince, yeni gelin olunca, herseyin hesabini sorarsiniz, acisini cikarirsiniz.

Son düzenleme:

buralardayım canım tatildeydim bu hafta döndüm vakit buldukça bakıyorum işte öyle bebişte iyi allaha şükür erkek gibi dedi doktor ama iki hafta sorna kesin söyleyecek kendini şartlama dedi erkeğe yani bekliyoruz işte tanışacağımız günü alllahım nasip ederse 3,5 ay oldum sen nasılsın...?

selam millettttttttttt nasılsınızzzzzzzzz???? ne var ne yok sıcak dışında başaran var mı? hamiş arakadaslar var mı ? özledim hepinizi yaslandım nasılsın cnm ameliyta oldunnmu nasıl gecti herşey yolunda mı?

ben zaten doktora gitmeye karşı değilim ama bu iş en güzel destekle çözülür bizi bizden iyi kimse anlayamaz... sadece egzersizleri değil günü geldi burda eşlerimizle dertlerimizi başka konuları konuştuk ve bizim gibi insanların olması rahatlattı bizi yalnız olmadıgımızı gördük... tabiki çok zorlanan insanlar doktora başvursun imkanı da varsa ama emin ol bende o zorlananlardan biriydim 5,5 yıllık evliyim şuan 5 yıl uğraştım bu sıkıntııyla ve burda 10 günde yendim tamamen kişinin gerçekten karar verip devam etmesiyle başarı oluyor bundan önce çok kez istediğimi sandım karar verdiğimi sandım kendimden eminim sandım ama değilmişim burdaki arkadaşlar olmasa dibe vurmuş durumdaydım ve bence burda gördüğüm ilgiyi desteği ne bi doktor verir insana ne de ailesi.... bunu yaşamayan anlayamaz ve çözmenin en iyi yolu emin olun burası umarım sende en kısa zamanda başarırsın ve bu mutluluğu yaşarsın....

cok sevindim herseyin yolunda olmasina. bende iyim canim bakalim bizde dün basladik bebis calismalarina, ama önemli zaman cuma günü basliyor, 1.hafta iyi calismamiz gerekiyor. evet izin düsünüyoruz, agustosun son haftasi gibi. bayrama türkiyede giricez insallah. keske hepiniz burda olsaydiniz, cani sikilan hanimlar bana gelirdi, evden cikamayan cani sikilan hamislere ben giderdim.

Benim de bugün 2. doktor seansım var:) Ev ödevlerimi gayet başarılı bir şekilde tamamladığımı düşünüyorum. Bakalım bugün hangi aşamaya getirecek doktorum beni:))

Canımm Sen Dr.Saygın Bey e mi gidiyorsun ? BEn baKırköy RUh ve sinir Hastalıklarına gittim ama Cinsel İşlev Bozukluğu randevuları 2012 ye kadar doluymuş.. Doktor kendi muayenesine çağırdı seans başı 200 tl dedii.. Gitcemm sanırımm ama sizlerin önerebileceği başka doktorlar var mı ? Bayan oLması gerekio bana.. Dünde yazdım ama doktorla yenen arkadaşların hiçbiri yoktu = ( Doktor tavsileri topiğinde de ben bulamadım yaa = (

aman efendim bebisle tatilemi gittiniz. bende diyordum bu kiz nerde. hadi bakalim erkek olsun buraya erkek bebisler lazim yoldaki bebislerin cogu kiz. saka yapiyom saglikli olsun. saol canim bende iyim midyeye yazdigim gibi cumadan baslicaz 1.hafta calisicaz, insallah rabbim yazmistir bu sefer, bizde yakalariz bebisi.

Canım, randevualrın 2012' ye kadar dolu olduğu bana söylendi, hatta çok yakın bir arkadaşım orada terapist :))) Sağolsun bana bir randevu ayarlamaya çalıştı ama onlar parmak egzersizi yaptırdıkları için ben gitmek istemedim. Bir de onlar terapilere eşli gitmemizi istiyorlar. Bir de başarabilirsem sana özelden bişey yazıcam:))

Seremi' cim zaten ben buranın desteğini asla yadsımıyorum, buradaki arkadaşlar olmasa ben sorunumun üzerine gitmeye başlayamazdım bile:) Derdimle ilgili herşeye ben burdan ulaştım, o nedenle de tüm arkadaşlara çok çok teeşkkür ediyorum. Sonuçta hepimiz birbirimize destek oluyoruz burda, az çok tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Benim söylemek istediğim eğer kendi başlarına yenemiyorsa arkadaşlar doktor alternatifini de vakit kaybetmeden düşünmeliler. Umarım ben de yanlış anlaşılmam. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim, inşallah en kısa sürede yeneceğim ben de bu derdi, inadım inat:))

nerelerdsin canim nasilsin iyimisinbende özledim valla. evet canim ameliyat oldum, iyim ,simdi sira bebisde, bebis calismalarina baslicaz.

Canım, seni özel muayenehanesine çağıran doktorun adı nedir?

evet canım hayırlısı kız erkek farketmez tabi gönlümden kız geçiyodu ama doktor erkeğe benziyo deyince de içim pırpır etti hayatımın en değerli iki erkeği olular diye düşündüm...
inşallah rabbim isteyem herkese nasip etsin en kısa zamanda....

Canım, seni özel muayenehanesine çağıran doktorun adı nedir?
Canımm ben EŞLi gidebilirimm.. Zatenn Doktor eşLi gelmee şartıı koştuu.. Dr. Sema Lapçin Di Özel muayenesine çağıran doktorun adı.. Ama İşte biras daha araştırım de ole gidimm diyorumm.. Başardıktan sora yazcaın şeyii de merakkk ettimm =)

Ben Saygın Bey' e gidiyorum canım evet, ben de ilk başta kadın doktor çok araştırdım ama bulamadım malesef. Saygın Bey eşinin de vajinismus tedavisi yaptığını söylemişti bana.

Ben Saygın Bey' e gidiyorum canım evet, ben de ilk başta kadın doktor çok araştırdım ama bulamadım malesef. Saygın Bey eşinin de vajinismus tedavisi yaptığını söylemişti bana.

Saygın Bey 'in ücreti ne kadar ? Bide Bakırköydeki Terapistler hakkında biLgin var mı ? NasıLLarDır muayeneye çağıran doktora gitsem mii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…