Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın tatlım naptın sen deneme yapmışsınız galiba. senden yakında iyi haberler alacağım gibime geliyor akşam yeni bişi oldumu

yok be tatlımmmmm dün bişi yapmadım... yavrum ta akşam 9-9buçukta yemeğe oturuyoz yemek vs çok yorgun oluyorum.. birde güzel bi film vardı kocişle onu izledik... tam yatacam kociş demesinmi bugün niye egzersiz yapmadın diye şeyy ıııııııııı ...nebilim yapasın gelmedi işte... evvelsi gün ben iki parmak denedim ama olmadı bir boğum anca oldu kaslar çok sıkıyor yav sızlama yapıyor... sonra eşimi ikna ettim p....s ucu denedik bi 5-10 dk falan 2 cm gibi giriyor rahatladım birazdaha... ööööle işte tatlım ya... eskiye bakarak baya iyiyim kıs...

tabıkı daha ıyı arkadasım p... yakınlasmaya basladıysan korkuların azalmıs demektır

deja vu yumu izlediniz yoksa. süper bi filmdi ya çok beğendim:))

tabıkı daha ıyı arkadasım p... yakınlasmaya basladıysan korkuların azalmıs demektır

aynen valla canım... ne kadar korkmuyor olsamda demekki beyinde bir yerde var bi korku ... ama çok rahatladım... benim dönüm noktam eş parmağıdır tatlım... eş parmağını rahjatça yapınca birde şimin vajinin iini tanıması çok hoşuma gitti en azından yapısını anlıyor nasıl hareket edeceğini iyi bilir... herkese tavsiye ediyorum eş parmağını kesinlikle... ya ben biraz uyuşuğum... ne taktım kafama bilmiyorum ama biraz sindire sindire yapmak istiyorum nedendir bilmiyorum...

miss.figo merhaba günaydın tatlım... şu kegel egzersizi varya gülüm o kasları açıp kapatmayı öğretiyo sana... ama ilk parmak yada p....s girişinde öyle heyecanlı oluyorsunki kegel felan unutabiliyorsun... aynı kegel görevi görür ıkınmakta... hatta daha kolaydır... hepimiz biliriz demi ama ıkınmayı? ıkın bi parmak vs yaparken gör bak rahat edeceksin baya... ha hemen girmeyebilir ama milim milim de olsa bıkma usanma tatlım olurmu? başlıycanmı kıs bugün? ne zaman başlıycan...

Egzersizleri yapabildiğimi görünce ben de p...s deniyim dedim ama sonu hüsran oldu, lakin en azıdnan denemeye çalıştım diyorum kendime. Daha youlm var sanırım, inşallah o günler de gelecek. Durmak yok, yola devam dostlar

tabıkı ben hep dıyorum zaten es parmagı cok onemlı sonucta o bolgeyı esın tanıması sart yoksa yanlıs yone dogru yapılınca acıyor hanı denıyor ya duvara carpmıs gıbı oldu dıye bunlar hep yönü bılmemekten kaynaklanıyor. hele sen mum yada aparata gec o zaman deneme yapmak ıcın sabırsızlanacaksın

zaten ınsan hıssedıyor bı sonrakı asamaya geldıgını, kendıne guven yeter gerısı gelıyor

Mima50' cim, nasılsın, ne durumdasın? Merak ettim seni:))

iyiyim canım her akşam deniyoruz işte dünde oldu olmaya oluyoda olurken acıyo ama artık ilişki bitince yanmam olmuyo ilişki sırasında baskı mı yanmamı ne olduğunu anlayamadığım bişey oluyo et parçası varmış gibi tuhaf bişey zamanla esniycek heralde kendimi öyle avutuyorum sen naptın canım

Ben egzersizdeyim hala. Bugün 2. doktor seansım var bakalım. Dün ben de gaza geldim, p..s deniyim diye olamadı malesef, baskı hissi kötü ve haal kasıyoru kendimi ama Allah' tan eskisi kadar kasmadığımı farkettim:) Bakalım akşam nolcak:)

egzersiz yapmadım hiç belki o yüzden esnemesi zaman alır o yüzden acıyodur benim bilmiyorum hadi bakalım canım şu işi bi halledelimde evliliğin tadı çıksın yaaaa

egzersiz yapmadım hiç belki o yüzden esnemesi zaman alır o yüzden acıyodur benim bilmiyorum hadi bakalım canım şu işi bi halledelimde evliliğin tadı çıksın yaaaa

buyuk ıhtımal ondandır canım merak etme bellı duzende sıklıkta yaparsınız kısa surede azalır bıter. kendını rahat bırak bıde ılla yıne acıyacak dersen acır zaten sen ılkını yapmıs ınsansın bunu dusun bıde o anı degıl esınle bırlıkte oldugunu sevdıgın ıcın yaptıgını dusun

Merhaba bayanlar, daha önceden sizlere yazmıştım hatırlayanlar var mı bilmiyorum, yinede kısaca özet geçeyim ben sizlere :) ben vaktim olduğu zamanlarda yazdıklarınızı okuyorum genelde, benim yazdıklarım sonrasında da yine bir çok şeyler yazmışsınız fırsatım oldukça onları okumaya çalışıyorum, tabi şunu da itiraf etmeliyim ki beni en çok cesaretlendiren bu site oldu, sizlerin anlattıkları oldu, başarabilmeniz, paylaşımlarınız..gerçekten çok teşekkür ederim, ben daha önce size saygın beye gittiğimi anlatmıştım, fakat hem ücretinden, hemde tedaviyle ilgili olarak detaylı bilgi vermediği için ve de tabi erkek olduğu için gidemedim ona bir türlü, yine sürekli erteliyordum, buradan okuduklarımla birşeyler yapmaya çalışıyordum ama yapamıyordum, ben izinli olduğuğum bi gün evde otururken bi tv programında vajinusmus konusunu anlattıklarını gördüm, Ece Hattat diye bir doktor gelmişti. İlk önce programda bahsedilenleri dinledim, bayanın anlatımı da hoşuma gitti ve hemen araştırıp buldum, randevu aldım ve ona gittim, ilk önce kendisiyle görüştüm, sonra ki seanslarda da başka bir bayanla devam ettik, sanırım en son 7. seansıma gittim, kendim çok zorlanıyordum çünkü ve aksatıyordum, burada ödev düşünücesiyle yapabiliyorum şimdi, tabi doktorumunda katkılarıyla..bana verdiği egzersizlerin bir çoğu sizin yazdıklarınız zaten, fakat hareketlerin nasıl yapılacağını detaylı olarak anlatıyor ve vajinanın yapısı hakkında daha bilinçli oluyorsunuz, serçe parmağımı ben çok kolay aldım, orta parmağı da aynı şekilde iki boğum yapabildim, bir tek işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yaptığımda biraz zorlandım ama onu da yapabiliyorum, yani nasıl yapabildiğimi anladığım için artık, ıkınma ve egzersiz yardımlarıyla onlarıda yapabiliyorum şimdi, şu anda regl oldum, fakat doktor yine aksatmamamı söyledi, sizlerede faydası olur diye yazıyorum bayanlar, eğer regl olursanız o zaman bile aksatmayın, bana adetimin en yoğun zamanında küçük bir tampon almamı ve onu içime alıp çıkararak 20 kez bu şekilde yapmamı söyledi, onu da bugün yapıcam..yani yine ara vermemek ve egzersizlere devam etmekte yarar var gerçekten çok faydası oluyor, burada doktora gitmeden kendileri düzenli bi şekilde yapıp başaranlarıda tebrik ediyorum, bende sizlere küçük bir katkım olur belki diye yazmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…