- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.001
sen ne durumdaydın kafam karışık hatırlayamadım
günaydın tatlım naptın sen deneme yapmışsınız galiba. senden yakında iyi haberler alacağım gibime geliyor akşam yeni bişi oldumu
yok be tatlımmmmm dün bişi yapmadım... yavrum ta akşam 9-9buçukta yemeğe oturuyoz yemek vs çok yorgun oluyorum.. birde güzel bi film vardı kocişle onu izledik... tam yatacam kociş demesinmi bugün niye egzersiz yapmadın diyeşeyy ıııııııııı ...nebilim yapasın gelmedi işte... evvelsi gün ben iki parmak denedim ama olmadı bir boğum anca oldu kaslar çok sıkıyor yav sızlama yapıyor... sonra eşimi ikna ettim p....s ucu denedik bi 5-10 dk falan 2 cm gibi giriyor rahatladım birazdaha... ööööle işte tatlım ya... eskiye bakarak baya iyiyim kıs...
günaydın aykurt nabersin
yok be tatlımmmmm dün bişi yapmadım... yavrum ta akşam 9-9buçukta yemeğe oturuyoz yemek vs çok yorgun oluyorum.. birde güzel bi film vardı kocişle onu izledik... tam yatacam kociş demesinmi bugün niye egzersiz yapmadın diyeşeyy ıııııııııı ...nebilim yapasın gelmedi işte... evvelsi gün ben iki parmak denedim ama olmadı bir boğum anca oldu kaslar çok sıkıyor yav sızlama yapıyor... sonra eşimi ikna ettim p....s ucu denedik bi 5-10 dk falan 2 cm gibi giriyor rahatladım birazdaha... ööööle işte tatlım ya... eskiye bakarak baya iyiyim kıs...
tabıkı daha ıyı arkadasım p... yakınlasmaya basladıysan korkuların azalmıs demektır
miss.figo merhaba günaydın tatlım... şu kegel egzersizi varya gülüm o kasları açıp kapatmayı öğretiyo sana... ama ilk parmak yada p....s girişinde öyle heyecanlı oluyorsunki kegel felan unutabiliyorsun... aynı kegel görevi görür ıkınmakta... hatta daha kolaydır... hepimiz biliriz demi ama ıkınmayı? ıkın bi parmak vs yaparken gör bak rahat edeceksin baya... ha hemen girmeyebilir ama milim milim de olsa bıkma usanma tatlım olurmu? başlıycanmı kıs bugün? ne zaman başlıycan...
aynen valla canım... ne kadar korkmuyor olsamda demekki beyinde bir yerde var bi korku ... ama çok rahatladım... benim dönüm noktam eş parmağıdır tatlım... eş parmağını rahjatça yapınca birde şimin vajinin iini tanıması çok hoşuma gitti en azından yapısını anlıyor nasıl hareket edeceğini iyi bilir... herkese tavsiye ediyorum eş parmağını kesinlikle... ya ben biraz uyuşuğum... ne taktım kafama bilmiyorum ama biraz sindire sindire yapmak istiyorum nedendir bilmiyorum...
Egzersizleri yapabildiğimi görünce ben de p...s deniyim dedim ama sonu hüsran oldu, lakin en azıdnan denemeye çalıştım diyorum kendime. Daha youlm var sanırım, inşallah o günler de gelecek. Durmak yok, yola devam dostlar
Mima50' cim, nasılsın, ne durumdasın? Merak ettim seni:))
iyiyim canım her akşam deniyoruz işte dünde oldu olmaya oluyoda olurken acıyo ama artık ilişki bitince yanmam olmuyo ilişki sırasında baskı mı yanmamı ne olduğunu anlayamadığım bişey oluyo et parçası varmış gibi tuhaf bişey zamanla esniycek heralde kendimi öyle avutuyorumsen naptın canım
egzersiz yapmadım hiç belki o yüzden esnemesi zaman alır o yüzden acıyodur benim bilmiyorum hadi bakalım canım şu işi bi halledelimde evliliğin tadı çıksın yaaaa
buyuk ıhtımal ondandır canım merak etme bellı duzende sıklıkta yaparsınız kısa surede azalır bıter. kendını rahat bırak bıde ılla yıne acıyacak dersen acır zaten sen ılkını yapmıs ınsansın bunu dusun bıde o anı degıl esınle bırlıkte oldugunu sevdıgın ıcın yaptıgını dusun
gitgel yaparken acıyo canım ya yoksa pek bi sıkıntı yok hatta hoşuma bile gitmeye başladıbalayımda çektiğim sıkıntı üzüntü yanında o acı hiçbişey değil canım resmen balayı zehir oldu benim için eşim hiç takmadı olmamasını ama ben çok üzüldüm içim içimi yedi eğlenemedim bile allah kimseye yaşatmasın