Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim bu sabah 08:24 gece yazdigin yazida, özelden yazilmasina karsiyim demissin. bak canim özelden yazarken 2.tarafda daha rahat oluyor. cünkü insan istedigi gibi herseyi buraya acikca yazamiyo bende bazen 1.rilerine özel mesas yazip 1.sey soruyorum. cünkü cekiniyorum buraya yazmaya, ve cevabinda bana özel gelmesini isterim, cünkü utanmak istemem, mesela bazi konularda ben cok cahilim. 1.de herseyi buraya yazip.da burayida herseyle isgal etmek istemem. 1.de yenen arkadaslar var 1.de daha egzersisin basinda olan arkadaslar var. herkesin pskoloji korkulari, yasadiklari, farkli. mesela sana söyle 1.örmek verim: sen simdi egzersisini bitirsen sira p.... e gelse ve birimizden bundan sonra ne yapicam diye yardim istesen. ben sana burdan acikdan yazmam, özel yazarim. cünkü aramizda daha egzersise baslamayan var, egzersis yapan var 1.de bizi yazdiklarimizi gizli gizli okuyan var. cünkü digerlerin icinde bulundugu durum farkli. onlarin akillarini karistirmak hic istemem. hersey sirayla.

hmm anlıyorum canım malum ben kendi basıma egzersize henuz baslamadım ve bende cahilim bu konuda acıkcası dusunemedim belki ama haklısın asama kaydettikce sorularda degişir haliyle :KK1:

ama ben hala bişi anlamadım kızlar yaa :26: egzersize baslicam ama vakum gibi cekmesi için ıkının deniyo ya o nası olcak yani ıkın derken kegelmi yapmak lazım yoksa ikisini de mi yapcaz ayn anda nası olcak of kafam karıstı :) ben simdi o esnada onumu yapim bunumu yapim derken yapamicam yine biliom kendimi :44:

gunaydınnnnnnn :) ya ben su sordugum sorunun cevabnı cok merake diyom ben su an o asamadayım sanırım egzersize baslicam ama nası hareket etmeliyim ? bu formu ezberledim bide en bastan itibaren yaklasık 1,5 aydır her gun okuyorum :KK42:

Günaydın miss.figo'cum:)) Ben egzersizlere başlarken burdan öğrendiklerime göre; ilk önce bir ayna aldım elime, vajinayı inceledim. Sen de aynısını yaaprak başlayabilirsin mesela. Önce orayı tanımaya çalış, dokunmaya çalış. Aynanın karşısına geç, ıkındıkça girişin açılabildiğini göreceksin. Bir kulak çöpü aldım sonra ben elime. Onu güzelce streçledim üzerinde herhangi bir pütür bırakmamaya çalışarak. Sonra onu bir prezervatifin için sardım ve aılan girişten içeri almaya çalıştım. bunları yaparken sakın canının yanacağını falan düşünme. Ha bir de egzersizlere başlamadan önce kayganlaştırıcı sürmeyi unutma. Ayrıca akıntın varsa da yapma, sonra yanma vs. hissedebilirsin. Kulak çöpünü alabilince bu defa kulak çöpünün etrafına bir kat makyaj pamugu sararak klışnaltırıdm ve bu defa da öyle denedim. Yani işin özü şu canımcım, her aşamada, aparatını kalınlaştırarak devam ediyosun. Ben o zaman parmak egzersizi yapamamıştım ama şimdi yaklaşık 2 cm çapında bir aparatla çalışıyorum ve orta parmagımın tamamını içime alabiliyorum.

Günaydın miss.figo'cum:)) Ben egzersizlere başlarken burdan öğrendiklerime göre; ilk önce bir ayna aldım elime, vajinayı inceledim. Sen de aynısını yaaprak başlayabilirsin mesela. Önce orayı tanımaya çalış, dokunmaya çalış. Aynanın karşısına geç, ıkındıkça girişin açılabildiğini göreceksin. Bir kulak çöpü aldım sonra ben elime. Onu güzelce streçledim üzerinde herhangi bir pütür bırakmamaya çalışarak. Sonra onu bir prezervatifin için sardım ve aılan girişten içeri almaya çalıştım. bunları yaparken sakın canının yanacağını falan düşünme. Ha bir de egzersizlere başlamadan önce kayganlaştırıcı sürmeyi unutma. Ayrıca akıntın varsa da yapma, sonra yanma vs. hissedebilirsin. Kulak çöpünü alabilince bu defa kulak çöpünün etrafına bir kat makyaj pamugu sararak klışnaltırıdm ve bu defa da öyle denedim. Yani işin özü şu canımcım, her aşamada, aparatını kalınlaştırarak devam ediyosun. Ben o zaman parmak egzersizi yapamamıştım ama şimdi yaklaşık 2 cm çapında bir aparatla çalışıyorum ve orta parmagımın tamamını içime alabiliyorum.

anladım canım ben yaparım diye dusunuyorum insallah.. cunku es parmagı deedim ve gayet rahatım:) ama kendim yapmadım:KK3:

bende yok malesef dün serçe parmağı denedim yapamadım. eşimede kızgındım onunda etkisi oldu galiba sizde durumlar nasıl

bende yok malesef dün serçe parmağı denedim yapamadım. eşimede kızgındım onunda etkisi oldu galiba sizde durumlar nasıl

canım aynı bende senin gibiyim eşime kızınca herşeyi bırakıyorum hiç bişi yapmak içimden gelmiyor ama seni takip ediyorum ilerleme var sende nolursun erteleme biliyorsun bu hastalık tamamen erteleme hastalğıı. ben erteleye erteleye üç senem gitti kendime öyle kızıyorumki bütün suç benim aslında. zaman zaman eşime çok sinirlendim ama şimdi buna hakkım olmağını düşünüyorum ben tembellik yaptım zamanında adama da tak etti artık ne dese haklı o yüzden artık bana ne derse desin kızmıyorum ona haklı çünkü . şu reglim bitsin gerekirse bütün gün egzersiz yapıp halletçem inşallah alahın izniyle. istiyorumki ramazandan önce olsun bitsin ama bakalım.

Benim de bugün 2. doktor seansım var:) Ev ödevlerimi gayet başarılı bir şekilde tamamladığımı düşünüyorum. Bakalım bugün hangi aşamaya getirecek doktorum beni:))

gunaydınlar olsun hepinize....

bugun egzersize baslıyom canlar :) insallah yapabilrisem burada anlatıcam hislerimi :KK76:

canım benim egzersize başladınmı inanki gerisi geliyor yeterki biz tembellik yapmayalım eğer sıkı bi egzersiz yaparsan 1 haftaya kalmaz yenersin çünkü egzersizdeki amaç oraya rahatlıkla p...sin gireceğini beynine kabul ettirmektir. ben üç sene erteledim hiç bişi yapmadım yanarım yanarım ona yanarım. bak siz şanslızınız ki hemen bu hastalığı yenme çabası gösteriyorsunz.

canım aynı bende senin gibiyim eşime kızınca herşeyi bırakıyorum hiç bişi yapmak içimden gelmiyor ama seni takip ediyorum ilerleme var sende nolursun erteleme biliyorsun bu hastalık tamamen erteleme hastalğıı. ben erteleye erteleye üç senem gitti kendime öyle kızıyorumki bütün suç benim aslında. zaman zaman eşime çok sinirlendim ama şimdi buna hakkım olmağını düşünüyorum ben tembellik yaptım zamanında adama da tak etti artık ne dese haklı o yüzden artık bana ne derse desin kızmıyorum ona haklı çünkü . şu reglim bitsin gerekirse bütün gün egzersiz yapıp halletçem inşallah alahın izniyle. istiyorumki ramazandan önce olsun bitsin ama bakalım.

evet ya bişey olsun kendi kendimi yiyorum kimin için çekiyorum bu eziyetleri diye. ama devam edecem Allahın izniylede yenecm inş

Son düzenleme:
insallah canlar insallah hepimiz aslında biraz cesaret oldugunda sorun olamayacagıın farkındayız.. yenicez insallah bende kendimi bu hafta egzersiz kampına alıcam insallah kacmayıp. bu hafta bitsin istiyom bu cile :KK4:

X