Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kardeşlerim cıkıyorum artıkın biz nasip olursa cumartesi günü aykurt arkadasımızla görüşüp dertlesicez dostlugumuz burda kalmasın yakın oldugumuz insanlarla gercek kardeslik kuralım kurtulucaz arkadaslar gayret edin iyi aksamlar öpüyorum hepinizi........

ay negüzel yakınmısınız birbirinize reelde görüşmek daha güzel olur:)

evet ama er yada geç geçici ya geçici olmayan hastalıklar !!!!!

hastalığa şükredilmez şükür nimetler içindir.... geçici elbette binlerce hasta tedavi eden adam öyle demiş bende katılıyorum buna ,o senin düşüncen başka bir hastalıkla uğraşıyorsan haklısın ama şuan burdaki herkesin derdi bu bir de örnek vereyim geçici dedin ya ufak birbataklığı düşün onu geçmek kolaydır ama üstüne çamur bulaşır asla eskisi gibi karşıya geçemessin aşıcaz allahın izniyle tertemiz

bacım herşeye şükredilir hastalıga şükür edilmez çook yanlış bi cümle oda allahtan gelen allah beterini vermesin..bende bu rahatsızlıkla ugraşıyorum başka bi hastalıgımda yok çok şükür..ben bu batagı gecersem üstümde bişey kalcagını düşünmüyorum aşıcam vede geçicem ne zaman olursa...olacak inşallah ben inanıyorum..

tatlım ne olursa olsun bencede her halimize şükretmek gerekir...hastalığada fakirliğede... ya daha kötüsü olsaydı... herkesin niyeti önemli şükrederken... insanın başına herşey gelebilir ama Rabbim insana çekemeyeceği derdi vermezmiş... bazen arkadaşlar derler bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret olacakmı aceba diye Rabbim bilir tabiki... çok şükür ki hastalığımızın şifası var ben buna şükrediyorum... ve biliyorumki herşeyin bir vakti zamanı vardır...sabır sabır sabır

canım benim bu msjın beyonce gitmesi gerek bence benimde savundugum bu aksini düşünen o

Canım Allah şifanı versin, ben de p...s boyutu mumu aldıktan sonra p...s denemesinde zorlandım, bir iki cm girişten öteye gitmedi, acıdı fakat o an devreye eşim girdi ve acıyacak düşüncesini unutup s...şmeye odaklanınca hiç anlamadan sonuna kadar girmiş bulduk p...si. Fakat hala tam acısız değilim. ilk girişte hep acıyor ama dayanılmayacak bir acı değil. ilerde hiç acı duymadan çok rahat bir ilişki yaşayacak mıyım merak ediyorum doğrusu.

ben hastalığa elhamdülillah denir biliyorum oda beterinden allah korusun anlamını alır, şükür farklı herşeye tabiki şükür edilir hastalık hariç bunu burda tartılşıcak değilim... dilediğin gibi olsun

kuzum boşverinnnnnnnnnnnnn gerginleşmeyin... relax relax... ALLAH ım biliyor heimizin niyetini... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... bu dertte böyle işte aniden gerilebiliyor insan ufacık bişeyde... sana yardımcı olabilmeyi çok istiyorum tatlım ama ben daha p....s aşamasına geçemediğim için bişey diyemiyorum...((((((((

canım benim ben tartışma yaratmıyorum tartışmayada gircek deilim ama hastalıga şükredilmez çok yanlış ben yazarken bile zorlanıyorum harşeye şükredilir allahtan gelen herşeye şükredilir buda bize allahtan geldi bizde ona isyan deil şükretmeliyiz elhamdülillah şükürlerin başıdır zaten bu cümleyi bidaha kurmamalısın ok.

hadi yah öylemiymiş

canım benim bu msjın beyonce gitmesi gerek bence benimde savundugum bu aksini düşünen o

aaaa mesajlara bak
hadi yah öylemiymiş ...zaten direk böyle bir alay etme gibi bişe yazmışsın profil resmime mi gıcık kaptın nedir baya dertlisin sanırım... takılcak adam arıyorsan yanlış yerdesin burda herkes kardeştir...

dön sohbetine bırak beni ya uğraşamam senle bacım yazmışsın oraya burda beni tanıyan tanır 5 aydır burdayım böle bişeyle karşılaşmadım tamam haklısın dön sohbetine beni bırak

bitanem ben sakinim gergin deilim herşey yolunda relax yanlış olan 1 şeyi düzeltmek istedim okadar boşverilcek konu deil bence düzeltilmesi gerekir..sessiz kalmayın ok

aykurt seni kendi aşamama getirebilirim istersen yaa ama inanamıyorum göz görüyor beyin kabul etmiyor son aşamadayım biliyorum biticekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…